Yeni telefon alacağım. Yardım kızlaarr... :)

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
Kızlar yeni telefon alacağım.
Nokia'dan düşünüyorum. Daha sağlam ve uzun süre kullanılan bir marka olduğu için.
İki model arasında kaldım. Nokia E6 ve Nokia E71.
Kullananlar varsa memnun olup olmadıklarını belirtebilirlerrr...

Bütçeniz nedir? ve en çok ne için kullanacaksınız yani internet, oyun ve uygulamaları kullanacaksanız Nokia yerine android işletim sistemi olan bir telefon öneririm.

canim ben e71 kullanıyorum cok memnunum cok ta kolayy yanı hemen mobıl ınternet yonunden hem tusları yanı ıyııı :))) tavsiye ederım sana

Bütçeniz nedir? ve en çok ne için kullanacaksınız yani internet, oyun ve uygulamaları kullanacaksanız Nokia yerine android işletim sistemi olan bir telefon öneririm.

Yok özellikle bir program vs. kullanmak için değil. Genelde mesajlaşıyorum zaten :)

canim ben e71 kullanıyorum cok memnunum cok ta kolayy yanı hemen mobıl ınternet yonunden hem tusları yanı ıyııı :))) tavsiye ederım sana

Evet bende E71'de karar kıldım sanırım. E6 biraz daha pahalı geldi.
Bir de birşey soracağım canım. Kamera çekimi nasıl? Fotoğraflar filan?

Son düzenleme:

Canım E6 tavsiye etmem sürekli kontör gidiyo resm çekerken yada telefonla oyun oynarken vs . Ben kulladm hiç hoşnut kalmadım şmdi nokia c3 kullanıyorum çok memnunm ama sen güzel gösterişli tel olsn dersen E6 biçilmiş kaptan çok şık ve gösterişli E71 bilmiyorum ama güzel bir tel diye biliyorm .d

Peki c3'ten memnun musun canım? Özellikleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…