Yeni Telefon Alacağım Arkadaşlar Yardım Eder Misiniz?

Endoplazmik1kulum

AileHerŞeydir
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
406
86
323
Ankara
Hem şık,hem kullanışlı bir telefon arıyorum geniş ekranlı olması tercihim
marka konusunda da kararsızım iPhone 5 olabilir 2.000 TL düşünüyorum en çok

Telefon aldığımda uzun süre değiştirmek istemiyorum,

Uzun ömürlü olacağını düşündüğünüz markalar ve özelliklerini paylaşırsanız çok sevinirim

Kullanandan alınan bilgi en doğru bilgidir :)

Iphone 5 cok tutulmadı oğlumda var kaç kere arıza yaptı ben samsung aldım cokda memnunum kardeşimde en üst modeli var ıphon vardı onda samsung daha iyi d,yor

Iphon çabuk bozuluyor diyenlerde var haklısınız o yüzden kararsız kaldım samsung kullanan arkadaşlara tekrar danışıcam
çok teşekkür ederim

Hala istediğim gibi bi telefon bulamadım arkadaşlar çok kararsızım

Telefonlarınızı ve özelliklerini anlatabilir misiniz bana çok yardımı olucak?

Samsung un üstüne tanimam.benm gibj sakar birine iki yıldır dayaniyor.cok memnumum samsung galaxy s3 esim de ipone dan samsung note2 ye gecti cok memnun.

İki senedir iphone 5 kullanıyorum ve çok memnunum kaliteli ve çok hızlı, şimdiye kadarda bi arıza çıkarmadı. Tavsiye ederim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Samsung S4 Mini kullaniyorum. Mini olmasini ozellikle istedim çünkü cok buyuk geliyor bana digerleri. Ben cok cok memnunum. Elim kolum herseyim benim. Yaklasik 8 ay oldu alali herhangi bir problem yasamadim. Tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

LG G2'yi bi incele derim. Şarjı hızı ekranı çözünürlüğü kalitesi ve en önemlisi fiyatı. Hepsi on numara

Bende iphone 5 kullanıyorum , samsungları sevmiyorum ben tablet gibi kocaman herkes ne yaptığına çok rahat bakıyor bu da beni sinir eder

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iphone 5s kullanyrm zaten ıphone a alstgn zman brakmyosn kolay kolay 😄 tavsye edrm canım memnunum telefonumdan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…