Hanımlar merhaba. Tanıştığım bey ile 3 kez görüştük. 3. görüşmede açık açık ağız kokusunu duyduğumu söyledim. Meğer her iki gün de kahvaltıda sucuklu yumurta yemiş, ondan kokuyormuş. Zaten 3. görüşmede öyle bir koku da yoktu. Gerçekten çok sevindim kokunun kalıcı bir problem olmadığı için. Ama bir yandan da çok şaşırdım, tamam soğan, sarımsak, sucuk gibi şeyler güzel ama sonrası kötü olduğu için ben çok sık tüketmem, nadiren yerim ben ailemden böyle gördüm, çünkü sosyal hayatta sorun oluyor. Kendisine de bu şekilde izah ettim.
Bu kişinin bir bayanla görüşeceği zaman böyle bir hata yapmaması gerekirdi. Neyse hadi bunu düşüncesizliğine veriyorum.
Şimdi de şöyle bir sorunumuz var. Bu kişi o günden beri hiç mesaj atmıyor, ben yazarsam cevap veriyor sadece. Sebebini sordum "koku mevzusu kötü bir tecrübe oldu bu ve bazı şeyler ilerde problem olacak gibi geliyor bana" dedi. Ben de "evet talihsizlik oldu ama unutalım artık" dedim. "Unutsak bile bazı şeyleri sınırlamak ya da hiç yapmamayı önerdiniz, burdan uyum olmuyor anlamı çıkıyor" dedi.
Ben de "ben daha önemli, ciddi konularda uyum sağlanırsa eğer küçük mevzuların sorun olacağını zannetmiyorum dedim" "ben bunu sadece örnek olarak söyledim, eşler birbirini tamamlayan elmanın yarısı gibi olmalı" dedi. Ben de "doğru söylüyorsun hiç kimse %100 uyumlu olamaz zaten, taraflar yeri geldiğinde fedakarlık yapabilmeli" dedim. Sadece "doğru" yazdı, saatlerdir başka hiçbir şey yazmadı.
Yani gerçekten şoktayım soğan sarımsak vazgeçilemeyecek birşey mi ya? Tamam Allahın yarattığı nimetler, çok da lezzetli ve şifalı biliyorum, ancak sosyal hayatta daha dikkatli olmak lazım, başkalarını rahatsız etmeye hakkımız yokki, hele evlilik hayatında sorun olabilir. Daha dikkatli yenmeli. Biz ailecek dikkat ederiz buna.
Off bir akıl verin, napayım şimdi yine ben mi mesaj atayım?