• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanışma

Bende çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum ne istiyor bu adam inanin anlamiyorum anlamakta istemiyorum sadece bu durumu bian evvel bağlamam gerek ilgi seviyorum .buda sanki ben onun peşine düştüm de zoraki konuşma gibi geliyor bana konusma arkadaşım bende çok merakli değilim sana diyemiyorum işte :)
Size halini tavrını görmek için bir kere buluşun.
Orada anlarsınız.
Böyle mesajla ilişki çok belirsizdir.

Ben devam etmezdim.

Bende çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum ne istiyor bu adam inanin anlamiyorum anlamakta istemiyorum sadece bu durumu bian evvel bağlamam gerek ilgi seviyorum .buda sanki ben onun peşine düştüm de zoraki konuşma gibi geliyor bana konusma arkadaşım bende çok merakli değilim sana diyemiyorum işte :)
Geç cevap ver
4-5 saat sonra
Kısa cevao
Hırslanır o zaman
Ben istersem olur tribüne girmez

Valla bende:))) böyle şeyede uyuz olurm sanki konuşmak zorunda olduğum biri var zorunlu gibi ne diyeceğimi de bilmiyorum direkt bizden olmazda diyemiyorum bi yüz yüze görüşseydik ozaman derdim
Biraz konuşmaya çalış baktın olmuyor yazma bence artik çünkü muhabbet ilerlememesi çok sinir bozucu. Ha çocuk genel olarak sessiz biridir onu bilmem tabi

Back