• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni tanışma

Sanırım sorcam normalde buluşcaktik ama ben şu hallerinden sonra vazgeçtim

çocuğun size aşık olmasını beklemeyin 1 haftada.
Bir kere buluşmakta sorun olmaz bence görücü usulü bile olsa yan yana geliniyor :)
Eğer biriyle başlamak istiyorsanız çekingen olmayın derim ben tabi çok yakın da olmayın.
Mesajla bitirmek bence acele karar vermek olur.
Yine de siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun.

çocuğun size aşık olmasını beklemeyin 1 haftada.
Bir kere buluşmakta sorun olmaz bence görücü usulü bile olsa yan yana geliniyor :)
Eğer biriyle başlamak istiyorsanız çekingen olmayın derim ben tabi çok yakın da olmayın.
Mesajla bitirmek bence acele karar vermek olur.
Yine de siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim yok tabiki aşık olmasını beklemem:) sadece yapilan garip madem başkalarıyla konuşcan bana yazma ben bunu olmadi diycem şöyle derim muhtemelen bu muhabbet günaydın nasılsınlami devam etcek :)

Ben buna katılmıyorum. Yani olabilir mesajlaşmayı sevmiyordur, telefonda uzun uzadıya konuşmayı sevmiyordur vs vs. Bu değer ve frekans kriteri olmamalı diye düşünüyorum. Ben de böyleyim çünkü, telefonda konuşmayı sevmem. Uzun uzun mesajlar yollamayı da sevmem ama yüz yüze iken o kişi ile sabahlara kadar konuşurum.

Burada önemli olan birlikte iken diyalogunuz nasıl, hali tavrı nasıl.. buna göre çıkarım yapmalısınız diye düşünüyorum. Bu süreçte çok üstüne düşmeyin daha çok yeni zaten aranızdaki şey. Bir araya geldiğinizde şikayet etmeden laf arasında sorun, telefonda mesajlaşmayı sevmiyor musun vs diye. Ha baktınız buluşmaları ekiyor ya da sürekli bahaneler buluyor, işte o zaman yol verin gitsin. Kriteriniz bu olsun yani. Demek ki gönlü yok der ona göre gardınızı alırsınız siz de.

Ben buna katılmıyorum. Yani olabilir mesajlaşmayı sevmiyordur, telefonda uzun uzadıya konuşmayı sevmiyordur vs vs. Bu değer ve frekans kriteri olmamalı diye düşünüyorum. Ben de böyleyim çünkü, telefonda konuşmayı sevmem. Uzun uzun mesajlar yollamayı da sevmem ama yüz yüze iken o kişi ile sabahlara kadar konuşurum.

Burada önemli olan birlikte iken diyalogunuz nasıl, hali tavrı nasıl.. buna göre çıkarım yapmalısınız diye düşünüyorum. Bu süreçte çok üstüne düşmeyin daha çok yeni zaten aranızdaki şey. Bir araya geldiğinizde şikayet etmeden laf arasında sorun, telefonda mesajlaşmayı sevmiyor musun vs diye. Ha baktınız buluşmaları ekiyor ya da sürekli bahaneler buluyor, işte o zaman yol verin gitsin. Kriteriniz bu olsun yani. Demek ki gönlü yok der ona göre gardınızı alırsınız siz de.
Aslında hiç inanın üstüne düşmedim sadece benle tanismak isteyipte başkalarıyla yazişmasi saçma geldi ha hayatini bana adaycak hali elbet yok herkesin bi hayati var sonuçta bakalim artik haklısınız bikerede olsa yüz yüze gelmekte fayda var

Bence bir kere yüz yüze görüşün.
Zaten orada size ilgili mi değil mi anlarsınız.
Ama bana da şu an çok ilgili değil gibi geldi. Fakat bu kesin belli olmaz.Bunu anlamak için bir kere görüşmelisiniz. Bir kahve için karşılıklı.

Eleyecekseniz de ondan sonra eleyin.
Hem aklınızda keşke yüz yüze görüşse miydim diye ikilem kalmaz.
Belki yüz yüze gelince adama içiniz ısınacak.
Eğer sizi ciddi irite etmediyse ben bir kere şans verilmesi taraftarıyım. Bir kere buluşulmalı.
Zaten orada hiçbir etkileşim olmazsa bitirirsiniz.

Son düzenleme:
Ha birde biz nasıl buluşucaz nerde görüşcez diyo bunu neden söylüyor onuda anlamadim
çünkü siz ilk başta burası küçük yer olmaz demişsiniz

o yeni geldi ise o da sizin hiç onunla dışarıda görünmek istemediğinizi düşünmüş

yani yaşlarınızı bilemem ama benden küçüksünüzdür günümüzde bu yazışma konuşma işleri değişti gibi ama ben pek uyamıyorum

ben çok konuşan bir insanımdır ama telefon sevmem

o sohbet değil haberleşme aracıdır benim için

yazışma hiç sevmem karışıyor arada irisi başka şey daha yazıyor senin cümle havada kalıyor vs

haftasonu yüz yüze görüşün olmuyorsa da uzatmayın

Bence bir kere yüz yüze görüşün.
Zaten orada size ilgili mi değil mi anlarsınız.
Ama bana da şu an çok ilgili değil gibi geldi. Fakat bu kesin belli olmaz.Bunu anlamak için bir kere görüşmelisiniz. Bir kahve için karşılıklı.

Eleyecekseniz de ondan sonra eleyin.
Hem aklınızda keşke yüz yüze görüşse miydim diye ikilem kalmaz.
Belki yüz yüze gelince adama içiniz ısınacak.
Eğer sizi ciddi irite etmediyse ben bir kere şans verilmesi taraftarıyım. Bir kere buluşulmalı.
Zaten orada hiçbir etkileşim olmazsa bitirirsiniz.
Tamam dediklerinizi yapicam teşekkür ederim yaşi 30u üzeri bende 31 yaşindayim ne kafada anlamadimki :) çocuk değiliz elbette sadece belli bir yaşa gelmiş kişilerin ergence bir ilişki yaşaması komik o yüzdende dikkat etmek istiyorum

• Beğen
Reactions: 000
çünkü siz ilk başta burası küçük yer olmaz demişsiniz

o yeni geldi ise o da sizin hiç onunla dışarıda görünmek istemediğinizi düşünmüş

yani yaşlarınızı bilemem ama benden küçüksünüzdür günümüzde bu yazışma konuşma işleri değişti gibi ama ben pek uyamıyorum

ben çok konuşan bir insanımdır ama telefon sevmem

o sohbet değil haberleşme aracıdır benim için

yazışma hiç sevmem karışıyor arada irisi başka şey daha yazıyor senin cümle havada kalıyor vs

haftasonu yüz yüze görüşün olmuyorsa da uzatmayın
Evet bir kere zaten görüşebilsek anlaşılır tam olarak sanırım

Aslında hiç inanın üstüne düşmedim sadece benle tanismak isteyipte başkalarıyla yazişmasi saçma geldi ha hayatini bana adaycak hali elbet yok herkesin bi hayati var sonuçta bakalim artik haklısınız bikerede olsa yüz yüze gelmekte fayda var
Başkalarıyla yazıştığını nereden biliyorsunuz ki? Bence bir görüşme ayarlayın belki o da sizin için aynı şeyi düşünüyordur. Yani sizin sohbeti devam ettirmediğinizi düşünüyordur. Bana biraz siz de gönülsüzsünüz gibi geldi.

Tamam dediklerinizi yapicam teşekkür ederim yaşi 30u üzeri bende 31 yaşindayim ne kafada anlamadimki :) çocuk değiliz elbette sadece belli bir yaşa gelmiş kişilerin ergence bir ilişki yaşaması komik o yüzdende dikkat etmek istiyorum
Ergence tavırları olup olmadığını en iyi yüz yüze anlarsınız.
O yüzden çok zaman geçirmeden bir kere buluşun.
Eğer içinize sinmezse ayrılırsınız.

Zaman kaybetmemiş olursunuz.

Başkalarıyla yazıştığını nereden biliyorsunuz ki? Bence bir görüşme ayarlayın belki o da sizin için aynı şeyi düşünüyordur. Yani sizin sohbeti devam ettirmediğinizi düşünüyordur. Bana biraz siz de gönülsüzsünüz gibi geldi.
O baya yüz yüze görüşmek istediğini belirtmişti benim gönülsüz olmam şu yani böyle şeyler sıkıyo artik ilk başları hele birde muhabbet olmayınca daralıyorum biriyle birşey yaşıycaksam ya olmali yada olmamalı sanırım arayı sevmiyorum:)

İkinizin frekansı tutsa saatlerce konuşurdunuz, konu konuyu açardı telefonu bir türlü kapatamazdınız. Zaman su gibi akardı , biran önce görüşmek isterdiniz ve onu sanki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi hissederdiniz.

Bunların hiçbiri olmamış, ama hiç görüşmeden de tam olarak bilemezsiniz ne hissedeceğinizi. Bir kere yüz yüze görüşüp ne hissettiğinizi görmek en doğrusu gibi, ona göre karar verirsiniz. Belki o da çekingen biri olduğu için telefonda mesafeli duruyordur size karşı.

İkinizin frekansı tutsa saatlerce konuşurdunuz, konu konuyu açardı telefonu bir türlü kapatamazdınız. Zaman su gibi akardı , biran önce görüşmek isterdiniz ve onu sanki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi hissederdiniz.

Bunların hiçbiri olmamış, ama hiç görüşmeden de tam olarak bilemezsiniz ne hissedeceğinizi. Bir kere yüz yüze görüşüp ne hissettiğinizi görmek en doğrusu gibi, ona göre karar verirsiniz. Belki o da çekingen biri olduğu için telefonda mesafeli duruyordur size karşı.
Evet bende öyle düşündüm sizin gibi ama gayette whatsapta sürekli meraktan baktim dedim acaba vaktimi yok diye hani birkere görüşmek lazım bakalım nasil olur birde çok yeni olduğu için ilçede canım sıkkın dedi dün alışmak zaman alcak gibi dedi o yüzden bende baktım bu biraz karışık daha mesafeliyim artık bende

İlişkinin ilk başında erkekler elde etmek için çok ilgili olur
Yeni bir kız yeni bir heyecan
Ama bu adam şimdiden böyleyse ilerlersen iyice ilgisiz olur seni üzer
Hep senden gider söyleyeyim
İlgi seven biriysen arkana bakmadan kaç
Yada şöyle bir takdik yap
Yazdı mı hemen dönme
İlgini kaybetmiş gibi yap
Böyle kurtarabilirsin
Bunu dene
Buda olmazsa boşver gitsin

İlişkinin ilk başında erkekler elde etmek için çok ilgili olur
Yeni bir kız yeni bir heyecan
Ama bu adam şimdiden böyleyse ilerlersen iyice ilgisiz olur seni üzer
Hep senden gider söyleyeyim
İlgi seven biriysen arkana bakmadan kaç
Yada şöyle bir takdik yap
Yazdı mı hemen dönme
İlgini kaybetmiş gibi yap
Böyle kurtarabilirsin
Bunu dene
Buda olmazsa boşver gitsin
Bende çok ilgisiz olduğunu düşünüyorum ne istiyor bu adam inanin anlamiyorum anlamakta istemiyorum sadece bu durumu bian evvel bağlamam gerek ilgi seviyorum .buda sanki ben onun peşine düştüm de zoraki konuşma gibi geliyor bana konusma arkadaşım bende çok merakli değilim sana diyemiyorum işte :)

Back