Kızlar kafama birşey takıldı benim sizlerden fikir almak istedim :) ben birisiyle tanıştım araci aracılığıyla değil direkt kendisi iletişime geçti benimle. Bulunduğum ilçeye geldi yeni atama bu arada bana işte sosyal medyadan ulaştı ve beni tanımak istediğini söyledi ben kararsiz kaldim işin açığı sanki kendimi hazır hissetmedim gibi geçmişte yaşadığım son üzücü ayrılma vakasından sonra herzaman aynı şeyler yaşancak değil elbette ama .Neyse ısrarla bi şans istedi tamam dedim beni aramak konuşmak istediğini söyledi bir kere konuştuk ama burası küçük yer olunca heran rahat olamayacağımi söyledim tamam dedi normal karşıladı aramadan msj atarim bir şekilde konuşuruz dedi .Eh problem yok buraya kadar ancak bi hafta oldu nerdeyse günaydın ,nasılsın ,ev arıyor onu konuşuyoruz ve başka konuştuğumuz hiçbirşey yok ben çok konuşkanımdır .Telefonda konustuğumuzdada onunla bi kere konuştukta oda konuşkan ama gerisi yok sadece bir kere konuştuk.Benide bu durum baydı sanırım tutupta ilk başta ona sanki çok meraklı gibi beni niye aramiyorsun demem elbette yada ben aramam hayır aramayi geçtim msjlada tek konuşulan bunlar 5 dakikadan fazla yazışmiyoruz geçen bana burası çok sıkıcı ya dedi çok canım sıkkın bugün dedi ordan muhabbeti açıp birşeyler sormak istedim işi vardi biraz geçiştirdi gibi geldi.Kendiside gayet whatsapta geneli çevrimiçidir ben arkadaşlarımla nezaman konuşsam gece bile oda ç.içi hani bu takip etme değil ancak meraktan bakıyorum:) sizce napmaliyim ya kızlar ne konusayim bilmiyorum valla günaydın nasılsın muhabbettleri sıktı beni açıkça diyemiyorumda meraklı gibi zaten ilk başta zoraki başladım ama tanımadan olmazki bu nasıl biridir nedir ne değildir bilmemiz lazım ikimizinde bunu hemen evlencek halimiz zaten yok ama tanımak istemesi nasil bir tanima olcak valla hiçbirşey anlamadim ve sizlerden fikir almak istedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni tanışma
- Konu Sahibi hmyraa_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bence birsey olmaz bu görüşmeden.aranizda cok etkileşim olmamış gibi canimKızlar kafama birşey takıldı benim sizlerden fikir almak istedim :) ben birisiyle tanıştım araci aracılığıyla değil direkt kendisi iletişime geçti benimle. Bulunduğum ilçeye geldi yeni atama bu arada bana işte sosyal medyadan ulaştı ve beni tanımak istediğini söyledi ben kararsiz kaldim işin açığı sanki kendimi hazır hissetmedim gibi geçmişte yaşadığım son üzücü ayrılma vakasından sonra herzaman aynı şeyler yaşancak değil elbette ama .Neyse ısrarla bi şans istedi tamam dedim beni aramak konuşmak istediğini söyledi bir kere konuştuk ama burası küçük yer olunca heran rahat olamayacağımi söyledim tamam dedi normal karşıladı aramadan msj atarim bir şekilde konuşuruz dedi .Eh problem yok buraya kadar ancak bi hafta oldu nerdeyse günaydın ,nasılsın ,ev arıyor onu konuşuyoruz ve başka konuştuğumuz hiçbirşey yok ben çok konuşkanımdır .Telefonda konustuğumuzdada onunla bi kere konuştukta oda konuşkan ama gerisi yok sadece bir kere konuştuk.Benide bu durum baydı sanırım tutupta ilk başta ona sanki çok meraklı gibi beni niye aramiyorsun demem elbette yada ben aramam hayır aramayi geçtim msjlada tek konuşulan bunlar 5 dakikadan fazla yazışmiyoruz geçen bana burası çok sıkıcı ya dedi çok canım sıkkın bugün dedi ordan muhabbeti açıp birşeyler sormak istedim işi vardi biraz geçiştirdi gibi geldi.Kendiside gayet whatsapta geneli çevrimiçidir ben arkadaşlarımla nezaman konuşsam gece bile oda ç.içi hani bu takip etme değil ancak meraktan bakıyorum:) sizce napmaliyim ya kızlar ne konusayim bilmiyorum valla günaydın nasılsın muhabbettleri sıktı beni açıkça diyemiyorumda meraklı gibi zaten ilk başta zoraki başladım ama tanımadan olmazki bu nasıl biridir nedir ne değildir bilmemiz lazım ikimizinde bunu hemen evlencek halimiz zaten yok ama tanımak istemesi nasil bir tanima olcak valla hiçbirşey anlamadim ve sizlerden fikir almak istedim
E böylemi gitcek peki nasılsın diyede madem sormasa daha iyi bende birşey diyemiyorumBence birsey olmaz bu görüşmeden.aranizda cok etkileşim olmamış gibi canim
Yanlış anlamayın da o iş olmamış. Sizin frekanslar o beyle uyuşmamış.
Hani saçma bir muhabbet olur, saatlerce konuşmalar, yazışmalar sürer doğalı ve en gerçeği budur. Daha görmeden bile kırk yıldır tanıyor hissine kapılırsınız.
Benim şahsi fikrim tabi, ben bu şekilde çok insanla tanıştım, yürümüyor. Daha tanımadan sohbeti akmayan bir insan. Yani şu anda konuşacak ne çok şeyiniz var ve konuşamıyorsunuz.
İleride birlikte olduğunuzu düşünün. Birbirinizi çokyi tanıdığınızda ne konuşacaksınız? Bu frekans tutmaması diye düşünüyorum. Hani nasıl ten uyuşmazlığı var, bu da onun bir türü.
Doğru frekans olunca dünyanın en durgun ve ketum insanı bile geveze olur. Umarım anlatabildim.
Hani saçma bir muhabbet olur, saatlerce konuşmalar, yazışmalar sürer doğalı ve en gerçeği budur. Daha görmeden bile kırk yıldır tanıyor hissine kapılırsınız.
Benim şahsi fikrim tabi, ben bu şekilde çok insanla tanıştım, yürümüyor. Daha tanımadan sohbeti akmayan bir insan. Yani şu anda konuşacak ne çok şeyiniz var ve konuşamıyorsunuz.
İleride birlikte olduğunuzu düşünün. Birbirinizi çokyi tanıdığınızda ne konuşacaksınız? Bu frekans tutmaması diye düşünüyorum. Hani nasıl ten uyuşmazlığı var, bu da onun bir türü.
Doğru frekans olunca dünyanın en durgun ve ketum insanı bile geveze olur. Umarım anlatabildim.
Ha birde biz nasıl buluşucaz nerde görüşcez diyo bunu neden söylüyor onuda anlamadimBence birsey olmaz bu görüşmeden.aranizda cok etkileşim olmamış gibi canim
Çok iyi anladım peki sizce napayim yazınca cevap vermesemYanlış anlamayın da o iş olmamış. Sizin frekanslar o beyle uyuşmamış.
Yani canim hani cok etkilerse insan birinden hemen o gun o saat buluşmak ister .gece saatlerce mesajlasir. En azından ilk tanışmada 1 2 hafta. Belkide yanlış düşünüyorum ama nacizane fikrim buHa birde biz nasıl buluşucaz nerde görüşcez diyo bunu neden söylüyor onuda anlamadim
Evet ya bencede peki napayım ben sizce yüzüne söylesem saçmami olur yada hiç cevap vermesemmi ben hiç yazmıyorum o yazıyor çünküYani canim hani cok etkilerse insan birinden hemen o gun o saat buluşmak ister .gece saatlerce mesajlasir. En azından ilk tanışmada 1 2 hafta. Belkide yanlış düşünüyorum ama nacizane fikrim bu
Çok iyi anladım peki sizce napayim yazınca cevap vermesem
O çok ayıp ve saygısızca olur. Bence dosdoğru konuşun. Uyuşabileceğinizi düşünmediğinizi bu yüzden iletişimi sürdürmeyi çok anlamlı bulamadığınızı söyleyin. Anladığım kadarıyla bu arkadaş da epey tecrübesiz. Sanıyor ki siz bir yerde buluşup görüşmediğiniz için sohbet edemiyorsunuz. Ah ah o kimya tutsa mors alfabesiyle bile konuşur, işaret dilini filan sökersiniz.
Canim tam adamına sordun.az önce kendi karalarımı alamıyorum cok kararsuzim.kimseyide kararlarında etkileyemiyorum kötü karar verdririmde içine dert olur diye veee takıntılarım var galiba deliriyorum diye konu açtımEvet ya bencede peki napayım ben sizce yüzüne söylesem saçmami olur yada hiç cevap vermesemmi ben hiç yazmıyorum o yazıyor çünkü
Ya bana biraz çapkın geldi birde çok fena birşeye benziyorda bence var bunda birşey bi konuşsaydık adamakilli çözerdim:)O çok ayıp ve saygısızca olur. Bence dosdoğru konuşun. Uyuşabileceğinizi düşünmediğinizi bu yüzden iletişimi sürdürmeyi çok anlamlı bulamadığınızı söyleyin. Anladığım kadarıyla bu arkadaş da epey tecrübesiz. Sanıyor ki siz bir yerde buluşup görüşmediğiniz için sohbet edemiyorsunuz. Ah ah o kimya tutsa mors alfabesiyle bile konuşur, işaret dilini filan sökersiniz.
Hadi ya:) obsesif durumu kötü ya hepimizin olabiliyor hayatinda malesef tavsiyem kitap kesinlikle ben bu ara ona sardimCanim tam adamına sordun.az önce kendi karalarımı alamıyorum cok kararsuzim.kimseyide kararlarında etkileyemiyorum kötü karar verdririmde içine dert olur diye veee takıntılarım var galiba deliriyorum diye konu açtım
- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.210
- 158
Canim o arkadas suanda arayista seninle konusmasi sadece zaman gecirme bence digerlerinden zaman kaldiginda aklina geliyosun agir davran yazdiginda pat diye cevap verme isim vardi de emin ol erkeklerde kacan kovalanir taktigi ise yariyo yaramasa suan evli olmazdim erkek milleti totosu kalkik hatun gordu mu sinek gibi yapisiyo birak ugrasssin zaten ugrasmazsa senden once dikkatini ceken biri olmustur diger konustuklarindan bulusalim dediginde de isim var bugun olmaz de bikac defa ugrassin her zaman zor olan guzeldir
Ya işin açığı ben direkt kestirip atma peşindeyim inanin hiçç tutupta bu oyunlara girecek vaktim gücüm de yok :)) bencede arayışta şeytan diyoki söyle hep yüzüne:))Canim o arkadas suanda arayista seninle konusmasi sadece zaman gecirme bence digerlerinden zaman kaldiginda aklina geliyosun agir davran yazdiginda pat diye cevap verme isim vardi de emin ol erkeklerde kacan kovalanir taktigi ise yariyo yaramasa suan evli olmazdim erkek milleti totosu kalkik hatun gordu mu sinek gibi yapisiyo birak ugrasssin zaten ugrasmazsa senden once dikkatini ceken biri olmustur diger konustuklarindan bulusalim dediginde de isim var bugun olmaz de bikac defa ugrassin her zaman zor olan guzeldir
İşte bunu nasıl yapmalıyım sizlere sormak istedim.muhtemelen birazdan günaydın nasilsin yazar ben cevap veririrm biter öyle en iysi açika konuşup bizim uymadığımizimi sòylemekBence aranıyor birçok kişiyle konuşuyor. Takma onu önemsiz hissettir
- 9 Eylül 2019
- 116
- 153
- 18
Bi hafta olcak yarınKaç gündür konuşuyorsunuz ?
- 9 Eylül 2019
- 116
- 153
- 18
aranızda fiziksel bir çekim olmamış.Bi hafta olcak yarın
1 haftada heyecan olmasını sadece yan yana gelmek sağlayabilir.
Uygun bir kafede yan yana gelip konuşun eğer yakınken ısınamazsanız vazgeçin yolunuza bakın..
Tabi ikinci ihtimal başkalarıyla da konuşması durumu.
Bunu da açık açık sorarsınız.
Sanırım sorcam normalde buluşcaktik ama ben şu hallerinden sonra vazgeçtimaranızda fiziksel bir çekim olmamış.
1 haftada heyecan olmasını sadece yan yana gelmek sağlayabilir.
Uygun bir kafede yan yana gelip konuşun eğer yakınken ısınamazsanız vazgeçin yolunuza bakın..
Tabi ikinci ihtimal başkalarıyla da konuşması durumu.
Bunu da açık açık sorarsınız.