- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
Benimde nickim değişmiş eylül166 yım ama eylxuxl166 olmuş ayrıca 9900 mesajım varken yeni üye görünüyorum ,mail adresimle giriş yapabildim anca.düzelecekmi bu ya acaba.
yukarda var ilk bende bulamamıştımBende
Arkadaşım sende smile değişmiş;( bende yok bile;( nereden görüyoruz;(
aynen ya hiç iyi olmamışyazıldı mı bilmiyorum da siteyi keşife çıktım :))
Profilimize girince hani sol tarafta izlediklerim fln var sağ taraftada yan yana dizili şekilde "Profil mesajları, Etkinlik....vs vs" butonları var..
4. sırada "Hakkında"yazıyor oraya tıklayınca az aşağa inince çıkıyor açtığımız konular...
Mesela benimkinde "PiskKo tarafından açılan tüm konuları arattır" yazıyor... ona tıklayınca çıkıyor.
Bu arada gerçekten yeni halini hiç sevmedim..
Yazı tipimide rengimide eskisi gibi yapamıyorum çizelgem zaten gitmiş proluk gitmiş kim online göremiyorum bile ifadeler zaten komple tırt... hiç olmamışşş hiiççç
Forumun ya da takip etmek istediğiniz konunun içine girince sağ üst köşede "forumu/konuyu izle" seçeneği varForum takip gibi bisey de yok heralde
yukarda var ilk bende bulamamıştım
Ana sayfada sağ tarafta çevrimiçi üyeler kısmından görebilirsiniz :)kimlerin online olduğunu nereden görebiliyoruz?
Bebeğiniz benim gibi Eylül 1 doğumlu olacak sanırım. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Baktım doğum günümüz aynı yazmadan duramadım.Benimde nickim değişmiş eylül166 yım ama eylxuxl166 olmuş ayrıca 9900 mesajım varken yeni üye görünüyorum ,mail adresimle giriş yapabildim anca.düzelecekmi bu ya acaba.
yok canım ,ben kısmetse bu cuma doğruyorum ,sezeryan olunca malum öne alınıyo tarih,sadece çizelgede öyle görünüyo,sizinde allah bağışlasın yavrunuzu .Bebeğiniz benim gibi Eylül 1 doğumlu olacak sanırım. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Baktım doğum günümüz aynı yazmadan duramadım.
Sanırım yanlış anlaşıldım. Ben 1 Eylül doğumluyum. Ileride evlendiğimde Allah kısmet eder inşallah. :) Maaşallah çok az kalmış.yok canım ,ben kısmetse bu cuma doğruyorum ,sezeryan olunca malum öne alınıyo tarih,sadece çizelgede öyle görünüyo,sizinde allah bağışlasın yavrunuzu .
hımmm anladım ,bende bebeğiniz 1 eylül doğumlu sandım ,inşallah ilerde sizinde güzel bir bebişiniz olur.sevgiler.Sanırım yanlış anlaşıldım. Ben 1 Eylül doğumluyum. Ileride evlendiğimde Allah kısmet eder inşallah. :) Maaşallah çok az kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?