yenı site yapılandırma hakkında

aynen ya hiç iyi olmamış

Aslında Arayüz daha güzel ama yazılar çooook küçük yahu sekmelerin yazılarını ben görmekte zorlanıyorsam yaşı büyük kadınların bulması zor bence

alıntılanan mesajı okuyunca konuya geçişi nasıl yapıyoruz? Yardımcı olur musunuz? Eskiden okuyup tıklayınca yazdığımız yerden itibaren konuyu görebiliyorduk,şimdi yok mu öyle bir şey

Benimde nickim değişmiş eylül166 yım ama eylxuxl166 olmuş ayrıca 9900 mesajım varken yeni üye görünüyorum ,mail adresimle giriş yapabildim anca.düzelecekmi bu ya acaba.
Bebeğiniz benim gibi Eylül 1 doğumlu olacak sanırım. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Baktım doğum günümüz aynı yazmadan duramadım.

Bebeğiniz benim gibi Eylül 1 doğumlu olacak sanırım. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Baktım doğum günümüz aynı yazmadan duramadım.
yok canım ,ben kısmetse bu cuma doğruyorum ,sezeryan olunca malum öne alınıyo tarih,sadece çizelgede öyle görünüyo,sizinde allah bağışlasın yavrunuzu .

yok canım ,ben kısmetse bu cuma doğruyorum ,sezeryan olunca malum öne alınıyo tarih,sadece çizelgede öyle görünüyo,sizinde allah bağışlasın yavrunuzu .
Sanırım yanlış anlaşıldım. Ben 1 Eylül doğumluyum. Ileride evlendiğimde Allah kısmet eder inşallah. :) Maaşallah çok az kalmış.

ben konu acamıyorum foruma acılan konuları okuyamıyorum nerde bunlar kzlar

ben konu acamıyorum foruma acılan konuları okuyamıyorum nerde bunlar kzlar off cok karmakarısıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…