Yeni sicacik pijamalar..

Woman_212

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
1.945
99
648
42
RESİM1 . alti polar.ev patikleri RESİM 2 hediyesi.. . ..alti yumusacik polar...RESİM3 . yumusacik polar.siyah_beyaz sikliği.RESİM 4 . .RESİM 5 . .istediğiniz kombini siz oluşturun.RESİM 6. . ince penye...RESİM 7 kalin penyeden RESİM 8. lacivert alt penye. HER Bİr RESİM 15 TL. istediğiniz kombini oluşturabilirsiniz.

2. el deil sanırım sıfır satış yapıyorsunuz,kumaş cinsi nedir,çok çekme yaparmı,bide kapıda ödeme ile 2 pijama takımı ne kadar olur

ay hepsi cok cici ne kadar fiyatları su ayakkabılı olan?

Canim pijama takimlari sifir.kapida ödeme yapabilirsiniz. Takimlarin her biri 15 tl.altlari polar çoğunun.1 ve 2 polar

diğer albümünüzdekiler penyeye benziyordu,ben penye istiyorum işin doğrusu başka pijamalar varmı elinizde olmadı onları takip edeyim

diğer albümünüzdekiler penyeye benziyordu,ben penye istiyorum işin doğrusu başka pijamalar varmı elinizde olmadı onları takip edeyim
Bunların içinde de marine denizci renklerin deki pijamalar ve hello kitty altları polar değil.penye,

Süpersiniz.işte bu böyle güzel ürünleri görünce seviniyorum.yıpranmış şeyleri koymanın alemi yok bence
Benim ürünlerimde ya sıfır ya da sıfıra yakındır hep.
Şimdi öncelikle benim beğendiklerim- 5 numaralı sarı pijamanın altı sadece -ve geyikli pijama üstü beyaz -bide şu ev pofuduklarının başka renkleri yokmu- siyah tayt vardı bide

Canim pijama takimlari sifir.kapida ödeme yapabilirsiniz. Takimlarin her biri 15 tl.altlari polar çoğunun.1 ve 2 polar

Bölüm kuralları yeterince açıktı, hala ısrarla sıfır ürün satışı yapılıyor.
Ev kadını olmanız bu tip satışlarda vergiden muaf olduğunuz anlamı taşımıyor.
Sıfır ürün satanlar Ev kadınlarının evde satış yapmasıyla ilgili vergi mevzuatını okusun bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…