Bebek İkinci El YENİ SEYLER EKLENDİ,FIYATLAR DÜSTÜ 5.SAYFADAN ITIBAREN

pardon eksik oldu, elim klavyeye degdi.
yeni seyler de ekledim.

Manuel gögüs pompası 20 tl, iki tane yedek kullanılmamıs emme memesi de var, bu en önemli kısmı, elektrikliden korktugum için bunu almıstım. kullanıslı, temizlemesi kolay.

Digerlerine de bakın lütfen, ikiden fazla alımlarda indirim yapılır.

Merhaba,

yukarı dudullu ümraniye civarındayım. resim ekleyemiyorum. email adresinizi yazarsanız, yollarım. iyi günler

Baska actiginiz sayfada gördüm resmi...
Ilgim var ürünü. ..baska neler var elinizde toplu almak istiyorum...yakiniz sayiliriz

90 tl mi...
Diğer sayfada 50tl demişsiniz. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkes bu aparatı nerden aldığınızı soracak. Iki cocugunuzu tek arabada tasiyabileceksiniz. Her türlü çocuk arabasina monte olabilir. Bir cocuk onde giderken, ikinci cocuk bu aparatin ustunde ayakta durabilir veya oturabilir, siz tek arabayla iki cocugu tasiyacaksiniz. Cok kullanisli. Resimlerde baston puset var, onu gunesligi ile birlikte 90 tlye veriyorum. Bu muhtesem aparatı 50 tlye. Beraber ya da ayri ayri alabilirsiniz.

50 tl demissiniz aparati

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$yatak resmi.JPG

Merhaba; bebek odası takımıyla ilgileniyorum ama bu yatak bir yaşındaki kızım için ayarlanabilir bir yatak mıdır? Hani bebeklik döneminde küçük ve korumalı olup sonradan büyüyen yataklardan?

merhaba,

günesliği yoktu bunun, ben yanında ekstra almıstım. semsiye gibi bir sey, pusetin yanına takılıyor, puset mavi, güneslik pembe.ikisi 60 tlye veriyorum.

merhaba,

ikisi birden 50 tl, son fiyat.puset ve güneslik. Cok mesajlarım olunca karıstı biraz, kusura bakmayın. iyi günler

X