Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni Salon takımım sizce nasıl?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pluton009

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
139
4
296
İstanbul
Merhaba kızlar,

http://www.idermobilya.com/koltuk-takimlari/petra.html

İder Mobilya'dan linkteki üçlü kanepeden iki tane aldık. Ne zamandır bakıyorduk sonunda istediğimiz gibi bulabildik.ikimizde yoğun çalışıyoruz, o nedenle çok misafirimiz olmuyor.
Bizim için eve geldiğimizde rahat edebileceğimiz bir koltuk takımı gerekiyordu.Ama sonuçta salon olduğundan misafir geldiğinde de şık olmalı.Tabi kolay temizlenebilmeli, kenarları deri, minder ve yastıkları süet.Yıkanmıyor yalnızca silinebiliyor.Sizce süet iyi bir seçim mi?Daha önce kullanan var mı?

Ayrıca bir tanede buna uygun josephine koltuk yaptırmak istiyoruz. Bunlara uyumlu olması için josephin koltuğu sizce ne renk yaptırmalıyım?

Fiyat olarak da uygun olsun istiyorduk.Bu kanepenin tanesi 800 TL yani 2 tanesi bize 1.600.-TL ye mal oldu.Josephineler de genelde 700TL gibi Yani tamamı 2.300.-TL olacak.Bu fiyatlar sizce uygun mu?

İder mobilyadan daha önce kullanan var mı?Memnun musunuz? On gün sonra teslim edecekler inşallah sorunsuz teslim ederler. Kalitesi nasıl kullandıkça göreceğiz.

Genel olarak görüşlerinizi bekliyorum.

Teşekkürler,

Linki yeniledim kusura bakmayın.Acemiyim biraz eğer yine olmamışsa nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
josephine koltuklar güzel bende beğeniyorum ama bence yatak odası için uygun salon için pek uygun gelmedi bana. beyaz koltuklar güzelmiş güle güle kullun

josephine koltuklar güzel bende beğeniyorum ama bence yatak odası için uygun salon için pek uygun gelmedi bana. beyaz koltuklar güzelmiş güle güle kullun

Teşekkürler, aslında haklısınız ama salonun ön camı Fransız tarzı önüne normal koltuk koyup kapatmak istemiyorum o nedenle josephine istiyorum camın önü kapanmamış olacak.

Kitap okumayı da sevdiğim için camın önünde josephine uzanıp keyif yaparım diye düşündüm.Belki salona da ayrı bir hava katar ama ne renk olacağına karar veremiyorum.

Teşekkürler.Evet aynı renk olacak burada beyaz gibi duruyor ama aslında kenarlar krem renk deri, minder ve yastıklar sarı ile krem arası bir renk.Halı ve perde için renk öneriniz var mı?

Benim kendi evim olsaydı perdelerimi gri ya da yeşil yaptırmak isterdim böyle açık renkli koltuklara her renk gider bence.

canım gercekten cok ama cok guzeller, bu koltuklara her renk gider, turkuaz kahveli olabilir, koyu yeşil yada uçuk pembe bile olabilir cocuklar duymasında vardı sanırım:)

josephine'e gore de perde ve halı secebilirsin, salon takımı gibi demişsin, konsol filan var mı ve onlar ne renk o da onemli bence:)

Ayrıca bu koltugu koyacagın duvarın arkasına josephin ile aynı renk bir duvar kagıdı da yaptırabilirsin, yana o renkleri içeren hava katar:)))

berjer yada uzun dikdörtgen puf diyecektim ama fransız balkon fln diyince senin dusuncen de guzel geldi acıkcası:)

gule gule kullan son halinin de resimlerini koy ama...

Çok teşekkürler canım, canlı renk istemiyorum böyle soft bir ortam istiyorum o nedenle dediğin gibi uçuk renkler olabilir turkuaz veya pembe aslında altın sarısı falan da olabilir mi diye düşünüyorum.

Tüllerde de altın sarısı ışıltılar olsa mesela çok uygun olur gibi geliyor. Aynı şekilde halıda da yaldızlı gibi ipek parlaklığı olsun istiyorum.Çok renksiz olacak dersen ben sabit eşyalarla değil aksesuarlarla renklendirmek istiyorum salonumu sıkılınca değiştirmesi kolay ve az masraflı. O nedenle sabit eşyalar ne kadar her renkle uyumlu olabilecek gibi olursa o kadar iyi.

Konsol falan yok yemek odası takımım vardı ama salon küçük olduğundan büyük dolabını oğlumun odasına kitaplık yaptım.Masa ve sandalyeleri kullanıyorum onlarda kahve-kırmızı arası bir renk.Zamanla onuda değiştirebilirim.

aslında altın sarısı da hoş ama çok agır durabilir birde krem ile boğar sanki daha kontrast olsa bence daha iyi olur gibime geldi. google gorsellerde mor josephine ler var onlar da çok guzel. mesela turkuaz yada mor olsa halını simli krem ama içinde altın sarısı ipler olanlarsan alabilirsin ama benden sana bir tavsiye şu sakallı ipten orulmuş gibi tüylü halılar var onlar resmen battaniye gibi duruyor, biz almıştık geri versik shaggy aldık:) sende halıcınla anlasıp bi kaç model ve renk secip eve getirip deneyebilirsin bence.

aksesuarlar cok guzel olur bencede canım tablo yada kelebekli fin kucuk aynalar var, yada camdan vazo fln değişik renklerde.

umarım cok guzel olur:))

Önerilerin için teşekkürler,bugün bende tekrar düşündüm de evet altın sarısı boğar gerçekten ama dediğim gibi soft bir renk olsun istiyorum o nedenle mor yada turkuaz iddialı geliyor.Eşimde gül kurusu iyi olabilir diyor çok kararsızım.

Halı tavsiyen için teşekkürler zaten alerjik bünyeli olduğumuzdan fazla tüylü olmayan ince bir halı istiyorum ama ipek parlaklığında olsun istiyorum.:97:

Bugün josephine siparişini verdik, renk konusunda fuşya da karar kıldık.Krem ile çok uyumlu duruyor.

Darısı halı ve perdelerin başına.

Evser halıda yün ve floş karışımı bir halı beğendim kendi üretimleriymiş ama daha önce evser hakkında hiç bilgim olmadığından karar veremiyorum.

Beyaz koltuklar çok çok güzel. Çok beğendim. Ama josephine için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ben bir türlü sevemedim o koltukları. Ne yatak odası ne de diğer odalar için. Odaya baktığımda sanki ağır klasik bir hava yaratıyor bende. O yüzden sevmiyorum sanırım.

Güle güle güzel günlerde kullan.

Güzel temennileriniz için çok teşekkürler aslında bende siparişi verdim ama yinede çok kararsızım.

Bu açık renk modern koltuklarla fuşya bir josephine nasıl duracak hiç bilmiyorum ,inşaallah güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…