• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeni saçlarım.... sizce nasıl?

çok hoşş ben çok istiyorum bu renkleri ama kaşlarımdan dolayı boyamıyorum çok koyu değil aslında ama açık bi renk yapınca koyu duruyo onları boyamakta istemiyorum ama hep içimde bu renkler çok güzel çok doğal güle güle kullan

kızlar fotoyu buldum.........

işte bu kızcağızın saçlarını göstermiştim kuaföre..

252589Dalgali_Bukleli_SacModelleri1.jpg

çok hoşş ben çok istiyorum bu renkleri ama kaşlarımdan dolayı boyamıyorum çok koyu değil aslında ama açık bi renk yapınca koyu duruyo onları boyamakta istemiyorum ama hep içimde bu renkler çok güzel çok doğal güle güle kullan

benimde kaşlarım çok koyu değil ama koyu kaldı tabi saçımın rengine göre gözüm alışınca tahatladım. bide insanlar çok yakıştırdılar tenine kaşına gözüne çok güzel gitmiş diye. bence denemekten korkma...

hevesini al:1hug:

benimde kaşlarım çok koyu değil ama koyu kaldı tabi saçımın rengine göre gözüm alışınca tahatladım. bide insanlar çok yakıştırdılar tenine kaşına gözüne çok güzel gitmiş diye. bence denemekten korkma...

hevesini al:1hug:

ben buğday tenliyim ama açık buğday ve gözlerim çok koyu kahverengi kızıl yapmıştım herkes bayılmıştı ama bu renklerden korkuyorum sanki yaşlı gösterecekmiş gibi.. senin gözlerin ne renk cnm?

ben buğday tenliyim ama açık buğday ve gözlerim çok koyu kahverengi kızıl yapmıştım herkes bayılmıştı ama bu renklerden korkuyorum sanki yaşlı gösterecekmiş gibi.. senin gözlerin ne renk cnm?

benim gözlerimde koyu kahve. ama saçlarımla çok uyumlu oldular artıkyerimseniben

bence dene ve hevesini al zaten çoka çık bir renk değil.olmadı kahveye geri dönersin.bence kızıl yakıştıysa bu da yakışır..gamyoncuiremsu

bencedee çok hoş bende bu renk istıyom ama saçlarımın suan rengını bende bılemıyom dıplerı kızıl uçları sıyah gıbı

resımlerde kızıl durmuyor ama ışığa göre değişiebılır.millet parlasın diye neelr çekıyo ne olur ki kızıl da dursa.ama resımlerde hoş duruyor

süper cnm ya bayıldım güle güle kullan :)
ama normalde de böyle mi, bnm sacım aslında bakır gibi ama bazı fotolarda böyle görünüyor. sende foto makinesinden veya ışıktan kaynaklanan bi değişklik yok dimi ?
ve saclarn boyamadan önce hangi renkti, acaba kuaföre karaml fındık desem yapabilir mi :S

saçlarım boyanmadan önce kahveydi koyu kahve..

güneşten bayağı bi açıldı rengi bakırın açılmışı gibi durdu. müsait bi zamanda foto ekleyim:)

her ne kadar bu rengi herkeste görmekten dolayı bıksamda kesim için diyebiliceğim çok güzel olmuş güle güle kullan tatlımopuyorumnanaktan

canım yüzünü kapatmışsın renk güzel fakat yüz rengin nasıl buda çok önemli bir ayrıntı

Back