• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yeni saçlarım çıktı fakat..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
MRB. kızlar:17:

Sarımsaklı şampuanı bileniniz vardır, kendim hazırlamıştım.

SArımsaklı şampuan yeni saçlar çıkardı fakat yeni çıkan saçlarım sarı ve kıvırcık, ince telli

( kendi saçım normalde kalın-normal telli , kumral, dalgalı..

Şimdi bioblas kullanıyorum saç dökülmem iyice azaldı.

E birde saç köklerimi o yeni saçları kuvvetlendirsin diye kullanıyorum.

Size sorum şu ki ;

Bu saçlar dalgalı da değil kıvırcık.ve benim saçlarımın üst kısımalrı, arkaları düz.

sadece içler dalgalı,

Bu yeni çıkan saçlar kıvırcık ve sarı uzarmı, yoksa rengi koyulaşırmı.?

Kendi saç tipime dönermi?

Elimi saçıma atınca o saçlarda dökülenler arasında.

En uzun telli, eski saçlarım bile daha az dökülüyor..

Ve saçımda siyah hint kınası var uçlarında.

Yeni saçlarım uzayınca sarı siyah mı gezeceğim?

Saçımı kestirememde, çok kısa olur ?

BirYardımLütfen?

Son düzenleme:
senin saçlarının doğal rengi ne ki tatlım ? ve bence boyamalısın doğal rengıne. ama boya da zararlı olur sacın ıcın. uçlarından kestır bence. uçlarda kına var demişsin. sarı siyah gezemeyecegın ıcın kestırmen gerekir , ya da aynı renk kına vur sacına

Aslında röfleli gibi desek kendi saçıma:27:
Sarı var braz, ama çoğunluğu kumral tonları:21:
Hint kınası var uçlarında açtıracaktım, çok yıpranıyormuş diye uzadıkça kestireceğim.
.
Derdime gelince , hani kanser tedavisi görenlerin saçı kıvırcık çıkıyor derler ya, benimde yeni çıkan saçlarım kıvır kıvır. ne olacak bu durum, uzamaya başaldılar, üstü kıvırcık, altı dalgalı, dış kısmı düz mü gezeceğim:20:

sımdı kıvırcık cıktıgı için sekıl vermekte de zorlandıgını anladım. bence o yeni çıkan sacların ılerde uzaya uzaya dalgalı olur. sen saclarını topla ve kıvırcık olanları yatıstırmak için sprey, krem vs. kullan. ama sacına zarar vermeyecek bi ürün kullanmaya dıkkat etmelisin

Back