• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yeni sac rengim

renk çok hoş,yakışmamışta diyemem ama bence koyu hali çok daha süpermiş...

artık ogrendim ya korkamadan degiştirebilirim:)

ben cok begendim yuzunu acmis gercekten super
siyahta çok yakışıyormuş ama bu renk süper olmuş....çok yakışmış gerçekten...yerimseniben

tesekkur ederim:)

iyi etmişsin o zaman ...
önemli olan ham madde zaten ,o da oldukça yerindeyerimseniben
herşeye yeni yeniden ...(anladın sen onu )olumunekankayizsmile

tesekkur ederimopuyorumnanaktan evet anladımkaydirigubbakcemile3

cok yakısmıs :) peki acıcı yıpranma yaptı mı?
ben bir gun arayla actım sacımı yok ya yapmadı gayet iyi

çok guzel olmussss
begenmene sevindimopuyorumnanaktan

sen cok guzelsın sacında cok guzelopuyorumnanaktan
tesekkur ederim o senin guselliginopuyorumnanaktan

Yavrum sen ne kadar cici bişeymişsinaklinialirimsmile

Yakışmış valla, güle güle kullan.

cok tesekkur ederimopuyorumnanaktan

waaaaaaawww çok başarılı bir sonuç elde etmışsın tebrik ederim
dedim artık ne olursa olsun yapıcam demekki cesaret etmek lazımmıs:)

tesekkur ederim yorumlarınız icin:)
ya hic degilse icimde kalmadı cok istiyodum bu tonları sıkılana kadar boyleyim artık:)

ben çok beğendim.. siyahta çok güzel, yeni saçında çok güzel olmuş. ee hatun güzel olunca güzel taşıyo tabi bayanssulusmile

yıpranma yok gibi gözüküyo saçında. hangi açıcıyı kullandım canım??

tesekkur ederim:)
palettenin yogun renk acıcı boyası var mavi pudrası var icinde onla yaptım

tesekkur ederimopuyorumnanaktan
cok ugrasırım saclarımla ugrasa ugrasa ogrendim artık ne renk boyarsam ne olur diye..
bide korkmuyorum sonuc cok kotu olursa boyarım siyaha diyorum:)

iLk haLine bayıLdım ben sempatiksalakcinni
amaa bu haLide çok yakışmış canım bide istediğin renk oLup yıpranmamasıda süper oLmuşopuyorumnanaktan
bideee gözLerinde sürmemi var ne var çok koyu ve hoş gözüküyo:kedi:

ben de çook beğendim.ilk halin arkadaşın birinin de dediği gibi seni 18 lik bi kız gibi göstermiş,ama aynı zamanda tam bi lolita:) şimdi ki halin ise göz rengin ve saçlarınla çok uyumlu olmuş ve bukle bukle şekil vermen daha da havalı yapmış.sonuçta güzel olduktan sonra hepsi yakışıyormuş :)güle güle kullanın saçınızı...

ilk hali süpermiş yanii çok kaliteli duruyor ama sonraki hali teyze gibi ne biliyim yaşın çok büyük göstermiş ilk resim süper bence bu benim görüşüm çok çekici görünüyomus gerçektende aynı bihtere benzemişsin ilk resimdedelikafadulden

yakışmış, ben ılk defa boyanın bu akdar degıstırdıgı bırını gordum koyu halıyle acık halı ıkı farklı ınsan sankı, cok guzel olmus gule gule kullan

saçların süper olmuş Saçların az olduğundan önce birini sonra birini boyadın sanırım Benim saçlar uzun boyaları karıştırsam ölçüsü nası olmalı

Back