Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yeni saç çıkartmasını başaran arkadaşlar bı yardımcı olun nolursunuz:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

zayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
253
0
96
Erzurum
yeni saç çıkartmasını başaran arkadaşlar bı yardımcı olun nolursunuz ya ardkşlar acayp pskljm bozuldu saçlarımın önu resmen seyrekleşti bı yardım edın nolrsunuzzz((((((

bende saç kıran oldu ceviz büyüklğünde bu ikinci oluşu. ilkinde de sarımsaklı yoğurt yapıp bi gece beklettim saçımda. baya saçım çııkmıştı.ikincsinde de aynı şeyi yaptım şimdi bekliyorum ufak ufak saçlar belirdi. :) ama hala tabiri caizse kelim :)

Benimde öyle aklıma geldikce gözlerim doluyo cok kötü sekilde seyrekleşti.Ne yapabiliriz lütfen yardımcı olun (((

Arkadaşlar saç dökülmesiyle ilgili topiklerde bolca var ama ben gene de yazayım, sarmısak en etkili yöntem. Hem sürün açık noktalara, hem de yiyin, ya da yutun. havanda ezip ya da ortadan ikiye kesip açılan bölgelere sürün, ve bekletin. Sarmısak yağı da iyi iş görür.

Bi de ısırgan ve ısırgan yağı var tabi, onu da sürerek kullanıyorsunuz.
işin sırrı bolca masajda. köklerdeki kan dolaşımını arttırıp harekete geçirmek lazım, o da masajla olur.
Ama bu kadar ciddiyse sorununuz muhakkak doktora görünün, tabi sarmısakla ısırganı da yabana atmayın.
Geçmiş olsun...

tam çıkmıyo aslında ama bi tek sen duyabilirsin o kokuyu, dışardakiler anlamaz. Ama dökülme böyle ciddiyse ve sıkıntı veriyorsa değer bence...

Canım saç dökülmesine ve tekrar saç çıkaran bir yöntem söylüyorum sana inan bana çok ucuz ve dört dört lük
Şampuanın içine ÇAMTEREBENDıN yağı var 50ml şişede 4 tl. şişenin 3de 1 ni şampuanına döküyorsun.Şampuanın sulanacak hem saçların mis gibi çam kokacak hemde dökülmeyecek..ınan tavsiye ederim..

ben 1.5 yıldır kullanıyorum artık hayır etmıyor alıstı sacalrım

arkadaşlar saçkıran gibi belli bi bölgede toptan dökülme varsa mutlaka doktora gidin mantar enfeksiyonundan olmuş demektir ve bu mantarların bi çeşiti var ki döküldükten sonra saç çıkmıo! ondan mutlaka doktora gitmelisiniz sadece sarımsak fayda etmez.
normal bi seyrekleşmeyse korkmayın sarmısak sürün bol bol

cnm ben zigavusun sarımsaklı şampuanını aldım tam 1 ay sora bıraktm saçlarımn dibinde saçlar çıkmştı çnkü daha kullanmaya gerek duymadım yani şu an normal şampuanımı kullanıorm dibimdeki minik saçlarda uzamaya başladı şampuanın kalanınıda babam kullanıo hafiften kelliği varda :)

merhaba ark lar aranıza yeni katıldım bende sarımsak kullanıyorum gerçekten çok iyi geliyor

Babamın zamanında saçkıran problemi olmuştu onlarında cinsleri varmış sanırım kimi saçkıran yayılıyo mesela babam hep sarımsak dürdü sarımsağı ikiye bölüp tuzladı o bölgeyi hafifçe iğneledi bildiğiniz ve sürekli uyguladı bi süre sonra toparladı ama yeniden başladı tabi.. son tedaviyi doktor gerçekleştirdi kortizonumsu ciddi bir iğneyi bölgeye uygulamıştı doktor. tavsiyem çabalarınız sonuç vermediyse iyi bir dermatologla görüşün sağlıklı günler :)

Ben de saç konusunda dertli olanlardanım. durumumu şöyle izah edeyim. arkadaşlar sanırım çoğu sorunuzun cevabı bende...
Benim saçlarım doğuştan itibaren çok az, gerçekten çok az. bu durumu çok kafaya taktım yıllarca hem de çok.. Annem ve benim saçlarım üzeride denemediğimiz kalmadı. Küçük yaştan itibaren serumar, tüpler şampuanlar...
Bitkisel yağlar kullandım, bioxcin kullandım, adını unuttuğum serumlar kullandım, biotin tablet, bi saç tableti daha kullandım. Ve hala bıkmıyorum şu anda bitki derman kullanıyorum.
Bu arada dermatoloğa da gittim 2 defa. her delikten saç çıkmış ama çok ince teli dedi. bi sorun bulamadı kan değerlerimde normal. Yani bazı durumlarda olmayınca olmuyor.
Önemli olan elinizdekini kaybetmemek. Bi ara yeniden çok dökülmeye ve seyrekleşmeye başladığını hissetim, bitki derman setine bşladım, mucize derecesinde bir etki olmadı ama döklme azaldı biraz daha kurtardım sanırım.
Bu süreçler içinde gelişme kaydetmedim mi etttim ama az tabi. Şunu söyleyebilirim. Bitkisel yağları kullanın bir sene kullanıyorsanız biraz ara verin, ve saçlarınızı dert etmeyin...

arkadaslar ben de bırcok seyı denedım ve en ıyısını yazıyorum suan sıze
2 ölcek organık menekse yagı
1 ölcek hınt yagı
1 tatlı kasıgı yogurt
bu benım saclarımı gurlestırmıstı artı sac cıkarmıstı
ama usenıyorum devamlı yapsam daha ıyı olacak

benimde saçlarım geçen yıl ocak ayından itibaren azar azar para şeklinde döküldü en sonunda kel kalmıştım dnemediğim şey kalamdı herşeyi denedim sarımsak,kortizonlu deri altı iğne,bioxsin,ve birsürü ismini unuttuğum losyonlar....
şuan tam 1yıl yedi ay oldu saçlarım geldi bazı bölgeler dışında ama buna şükür ediyorum...onlarında geleceğine inanıyorum moral çok önemlii çok zor günler geçirdim kızlar çok zor allah kimseye vermesi ama en çokda sarımsak ve minoxilin etkisi oldu tavsiye ederim hala açıuk olan bölgelere uyguluyorum

arkadaşlarr doktora gitsenize

dışardan yapılan bakımların etkisi geçiçidirr

sorunun kökenine inmekte fayda var ertelemyin lütfen

1 şişe lavanta yağı
1 şişe ylang ylang yağı
1 şişe hint yağı.

Bunları karıştırıp haftada 2 kere saçınıza sürüp 1-2 saat bekletip yıkayın. Kuaförüm şok oldu bir sürü saçın çıkıyo diyo.. Bende birinden duymuştum hatta o kadr çok minik saçı çıkmış ki hepsi eşitlesnsin diye saçlarını kısaltmıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…