Ben de saç konusunda dertli olanlardanım. durumumu şöyle izah edeyim. arkadaşlar sanırım çoğu sorunuzun cevabı bende...
Benim saçlarım doğuştan itibaren çok az, gerçekten çok az. bu durumu çok kafaya taktım yıllarca hem de çok.. Annem ve benim saçlarım üzeride denemediğimiz kalmadı. Küçük yaştan itibaren serumar, tüpler şampuanlar...
Bitkisel yağlar kullandım, bioxcin kullandım, adını unuttuğum serumlar kullandım, biotin tablet, bi saç tableti daha kullandım. Ve hala bıkmıyorum şu anda bitki derman kullanıyorum.
Bu arada dermatoloğa da gittim 2 defa. her delikten saç çıkmış ama çok ince teli dedi. bi sorun bulamadı kan değerlerimde normal. Yani bazı durumlarda olmayınca olmuyor.
Önemli olan elinizdekini kaybetmemek. Bi ara yeniden çok dökülmeye ve seyrekleşmeye başladığını hissetim, bitki derman setine bşladım, mucize derecesinde bir etki olmadı ama döklme azaldı biraz daha kurtardım sanırım.
Bu süreçler içinde gelişme kaydetmedim mi etttim ama az tabi. Şunu söyleyebilirim. Bitkisel yağları kullanın bir sene kullanıyorsanız biraz ara verin, ve saçlarınızı dert etmeyin...