Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yeni saç çıkarmak??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende badem yağı ile eczaneden alınan b miks ampül doğrumu yazdım bilmiyorum karıştırıp sürüyormuşsun ama metal kaba koymayacaksın gürleştiyormuş saçı

bende badem yağı ile eczaneden alınan b miks ampül doğrumu yazdım bilmiyorum karıştırıp sürüyormuşsun ama metal kaba koymayacaksın gürleştiyormuş saçı

badem yagi bende de var, ama o bimeksi alamiyorum ben Almanyadayim canim onun icin benim durumum daha kötü. Türkiyede eczanelerde bakim ürünleri buradan cok, ayrica aktarlarda her derde deva otlar kremler vs. var burada bulmasi mesele..

mesela sinameki cayi iyiymis. hala sinamekinin almancasini bulamadim yoksa alip icicem

sinameki ishal yapıyor sonra bağırsaklar iyice alışıyor sinameki bırakınca sindirim sisteminde problemler çıkıyor ortaya

hic iyi seyler degilmis

merhaba kızlar..malesef bende aynı dertten müzdaribim..kahkulum vardı çok severim ama hemen yağlandığı için uzattım.ama yinede ön ve üst tarafları seyrek.önceden gürdü saçlarım,kansızlıkta yok anlayamıyorum artık ama her banyodan çıktığımda moralim berbat oluyor dökülme yüzünden..ya çinko kullananlar var saçlara çok iyi geldiğini söylemişler ama iştah açtığını söyleyende var.. sizin bu konuda bir bilginiz varmı?

önceden o seyrek kisimda sacin cok muydu ? cinkoyla ilgili bir bilgim yok malesef

önceden o seyrek kisimda sacin cok muydu ? cinkoyla ilgili bir bilgim yok malesef

evett saçlarım gürdü 3 yıl öncesine kadar psikolojikmi yoksa zayıfladım 4-5 kilo ondanmı bilmiyorum..sarımsaklı şampuanıda çok öneriyorlar ama bilmiyorum deneme tahtasına döndu saçlarım artıkkk

hmm belki de stres yaptin ondan mi acaba ? ben dogal ürünler konusunda denemelere raziyim, istersen bi sarimsakli sampuani dene ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…