valla canım saçlarım uzun ve gür olmasını çok istiyorum bir kaç gün önce diplerimin açıldığını görünce ağladım
canım bu arada jilet sankim işe rayadı gibi bir iki tel çıkı yani koy renkli çıktı
bende badem yağı ile eczaneden alınan b miks ampül doğrumu yazdım bilmiyorum karıştırıp sürüyormuşsun ama metal kaba koymayacaksın gürleştiyormuş saçı
miğde demişim bağırsak diyecektim.
sinameki ishal yapıyor sonra bağırsaklar iyice alışıyor sinameki bırakınca sindirim sisteminde problemler çıkıyor ortaya
hic iyi seyler degilmis
merhaba kızlar..malesef bende aynı dertten müzdaribim..kahkulum vardı çok severim ama hemen yağlandığı için uzattım.ama yinede ön ve üst tarafları seyrek.önceden gürdü saçlarım,kansızlıkta yok anlayamıyorum artık ama her banyodan çıktığımda moralim berbat oluyor dökülme yüzünden..ya çinko kullananlar var saçlara çok iyi geldiğini söylemişler ama iştah açtığını söyleyende var.. sizin bu konuda bir bilginiz varmı?
önceden o seyrek kisimda sacin cok muydu ? cinkoyla ilgili bir bilgim yok malesef
evett saçlarım gürdü 3 yıl öncesine kadar psikolojikmi yoksa zayıfladım 4-5 kilo ondanmı bilmiyorum..sarımsaklı şampuanıda çok öneriyorlar ama bilmiyorum deneme tahtasına döndu saçlarım artıkkk
canım bu arada jilet sankim işe rayadı gibi bir iki tel çıkı yani koy renkli çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?