Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yeni saç çıkarmak??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dopiez

yaptım, olacak :D
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
912
1
296
Diğer
alnımın açıklığından şikayetciyim..yani çok fazla göze çarpan bişey deil ama dilediğim gbi toplayamıyorum saçlarımı :s alnımdan saç çıkması için saç diplerime sarımsak sürüyorum ama..bilmiyorum işe yararmı..acaba sizin saç çıkarmak için herhangi bir öneriniz varmı??

canım benimde yan taraflarım açık biraz bende bugün sarımsaklı yağımdan sürdüm bakalım faydası olacakmı

saç kökü olan biyerden saç çıkarda, olmayan bierden çıkarmı blmiorum:sm_confused:
umarım işe yarar..

saç kökü olan biyerden saç çıkarda, olmayan bierden çıkarmı blmiorum:sm_confused:
umarım işe yarar..
evet saç kökü olmayan yerde çıkaCagını sanmıyorum ben saçlarımın diplerinde yeni saçlar çıksın istiyorum.ozaman kalınlasır saçlarım ama
nasıl yeni sça çıkarabilirimki?
bu sarımsagı kullanalar nasıl kullanıyolar

bnm saçlarım döküldüğünde bepantene sürüoyodum saçlarıma tüylenme yapar die yazıodu anlımada sürdüm diken diken çıkışlarını dörüyorum ilacı brakalı 6 ay oldu çıkanlar uzada alttan yine gelio ilaçtan deil desem ilacı sürmeden herhangi bi çıkış yoktu bnce o ilaçtan ...

bepantene ni nasıl kullnıodn peki cnm.. kapsül olan dimi aczanelerde satılanlardan

peki bepantenampulu yağlamı sürdünüz şampuanlamı kullandınız???:uhm:

tedavimde vardı doktor vermişti bepantene iğne bununla birlikte kırmızı kapaklı bi şampuan bide damla kullanıodum dökülme durmasada yeni çıkışlar oldu ve o iğne sayesinde olduğunu sanıyorum tüylenme yapıo sürüldüğü yerde çünkü

tabi dökülmenin nedenine göre verilio ilaçlar bunu atlamayalım bnm kansızlıktı yani doktor öle dedi biraz eksik çıkmıştı tahlillerde ama bana göre neden o deildi öyleki verdikleri dökülmemi durdurmadı ayın 8zinde başka bi doktora gitcem inş onunki işe yarar uzun zamndır doktor yapmamıştım:)

benim saclarim genel olarak orta seker. ince telliler ve ön kisimda seyrekler, alnim da bayagi acik kahkül olmadan olmuyor diyecek kadar. hem ön kismi az canlandirmak isterim hem de alnimin saca yakin kisminda incecik teller var belki ordan biseyler cikaririm diye ufacik ümitlerim var. ama nasil sorun orda.. dün gaza geldim ve ufak bi kismi ciletledim hani incecik teller olur ya kenarda... onlari.. bazilarini da kestim. 50 tel canlansa 50 teldir :) sacimi arkaya dogru toplayamiyorum hic.. cok cirkin duruyor. son ara sacimda yaglanma var, ve dökülme de oldu ama sanirim gecti o..
bu arada kahkülümün orasi hemen terliyor ve ilk yaglanma oradan basliyor. düzgün bi kahkül kestirdigimde düzlüyorum ve 1-2 saat gecmeden ayriliyorlar saclar dolgun durmuyor yani. hemend e yaglaniyorlar bide..

senin durumun nedir ?

okurken baktım ben mi yazdım diye :))::) o jilet işini bende yapıyorum benimde alnım açık canım bende kahküllü kestiriyorum birde benim dönerim var ortadan ayrılıyor kısacık kestirdim saçlarımı uzun saçıda nasıl severim halbuki.benimde saçlarım ince telli vede hemencecik yağlanıyor.
iş yeri hemşiresinden bir alaç ismi aldım saçları ve tırnakları güçlendiriyormuş
ismi Pantogar campüs müş. internetten aratalım canım araştıralım.

kesinlikle tasiye ediyorum.evet bilinmeyen bir sey degil ama bugune kadar sarimsak kurunu duzenli olarak kullanipta faydasini gormeyen kiomse olmadi cevremde.bu bir gercekki sebebi bilinemeyen sac dokulmesi cok fazla yayginlasti biz yeni nesilde,kullandigimiz urunlerden veya stres onemli bir faktor tabi.ama bir bardak hakiki zaeytin yaginin icine bir buyuk bas sarimsagi ezip iki gun beklettikten sonra saciniza masaj yaparak uygularsaniz ve bunu iki gunde bir yapmaniz gerekiyor,cikan saclarinizi buyuk bir mutlulukla goreceksiniz.bir iki denemden sonra insan bikabiliyor ama tavsiyem mutlaka sabredin ve deneyin böyle bir yazı okudum sen denedin mi

desene tamamen ayni sorunlar..
peki jilet olayi ise yaradi mi ? ben yeni yaptim ya :)
ortadan ayrilmasi da kötü ya. bende ortadan falan degil ama brikac cizgi haline geliyor. en iyi anlastigim sey yan kahkül, az uzayinca daha da kullanisli oluyor. yada tamamen düz uzun birakinca kücük tokalarla hani ince demirdenolanlar var ya onlardan bitane tutturuyorum o zaman. simdi kahkülümü uzatiyorum. en son düz kahkül kestirmistim ama cok uzunlu kisali yapmis berbat oldu, yapis yapis bi görsen. simdi yavas yavas saclarim kendine geliyorlar. bu gidisle zaten saclarimi kestirmicem daha galiba, mahvediyorlar. yaglanmaya karsi yikama suyuna az elma sirkesi katinca düzeliyor diyorlar ama hic denemedim. ben bu son dökülmede korktum netten bakinirken biseyi farkettim. baz sorunu olabiliyormus, yani vücudunun fazla asitik olma durumu olustugunda saclari da yaglandirir dökermis falan. bende aslinda öyle asiri bi sac dökülmesi yok normalde ama bu sefer korktum iste. evde bisey vardi, diyet hapiyla kullanidgim bir ilac, baz tabletleri, onlarin icinde ph-degerini ölcmek icin kagitciklar vardi, idrarina tutup bakiyorsun, ne renk ciktigina ve bende cok asitik cikti. o haplardan 3 gün aldim ve kahveyi kestim birkac gün, mandalina yemeyi azalttim o günlerde abartmistim ve düzelmeye basladi. belki sende de ondandir ?

burada kkontess´in bir topigi var onu biliyor musun ? sac uzatmayla ilgili. sarmisak, bimeks, bepanten gibi seyler öneriyor. aslinda yapsam mi diye düsünüyorum..

o dedigin ilacin ismine benzer bir ilaci yengem bi ara kullanmisti ismi pantovigar ve cok memnundu. ama onda asiri bi dökülme vardi saclarinda. yani dökülen saca faydasi var da, bizimkisi yeni sac cikarma daha cok. aslinda bir cilt doktoruna gidilse belki yardimci olur mu ? Ben cesaret edemiyorum cünkü bu biraz daha "kozmetik" bi sorun. adamlar egzama falan varda gidiyor.

bu arada ben arada bi b vitaminli haplardan kullaniyorum onlar da tirnaklara saclara iyi. tirnaklarim onlari kullandigimda daha hizli uzuyor, saclarda da etkisi vardir kesin.

valla canım saçlarım uzun ve gür olmasını çok istiyorum bir kaç gün önce diplerimin açıldığını görünce ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…