Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni röfle için erken mi??

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
40
Yozgat
kızlar ben 1 ay önce röfle yaptırmıştım saçlarıma şimdi 2 cm kadar uzadı ve kuzenın nısanı war o yuzden dıp rofle yaptırmak ıstıorum.ama dıp roflesı yapılırken eskı roflelı yerlerın uzerınede degecegı ıcın sacımın yanmasından korkuorum....sızce 1 ay gecmesı ıyımı sacıma bı zarar werırımı

zararlı bence bekle ben 6 ay beklemiştim öyle yaptırmıştım gerçi şimdiki aklım olsa saçlarımı pisi pisine boyatıp cansızlaştırmazdım neyse birde 1 ayda 2 cm nasıl uzadı bilgi verirmisin özel bakım yaptın mı?

2cm ye dipboya yapmayabilirler cnm saçlarını yakmaktansa bekle benim yandı mesela kestirmek zorunda kaldım ((

tatlım, arkadaşımın haziranda düğünü vardı röfleyi ozaman yaptırmıştı. geçen hafta dip boya yaptırdı,ki onun anca 1 cm uzamıştı. olur yani ama işini bilen bi kuaföre gitmelisin.

bide bence çok erken,saçların kısaysa kırık fön faln çektir dipleri okadar da göze batmaz ozaman. anca topuz yaptırırsan dipler gözüküyor ister istemez :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…