Saç Şekillendiriciler Yeni Remington s9600 silk düzleştirici deneyen var mı?

camarg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
6
1
86
34
- Yurtdışı
Düzleştiricimi yenilemek istiyorum da, keratin pro s8590 alacaktım fakat yeni çıkan silk 9600 modeli kafamı karıştırdı. kullanan var mı?

Remington S9600 Silk Düzleştirici

güncelleme: ürünü denedim hatta keratin pro ile aynı anda, dendiği gibi değil, kaymıyor saçta ve uçlarını yatıştırmıyor, tavsiye etmiyorum!!! s9500 pearl'den pek bir farkı yok

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bende bunu soracaktım bırde S5500 ı deneyen varmı jılet gıbı yapan hangsı

Son düzenleme:
bende kararsızdım remington s8590 s9500 ve s8500 arasında gidip geliyordum.remington satan bir mağazaya girdim.bu modellerde orada vardı hepsini fişe takıp saçımda farklı yerlerinde denedim, 8500 ile 8590 arasında bir fark göremedim.ama sanki 8500 8590 dan daha iyi geldi benim saçıma.daha sonra s9500 denedim o da çok iyiydi.satıcı birde yeni çıkan kırmızı renkli s9600 var dedi bunu bir deneyin dedi.fiyatı 249 liraymış ama denedim arkadaşlar gerçekten diğerlerinden çok farklı saçımda resmen aşağıya doğru yağ gibi kaydı gitti bide çok iyi düzleştirdi.satıcı çok hızlı ısınan bir düzleştirici olduğunu söyledi.hiç düşünmeden aldım kullanıyorum herkese şiddetle remington s9600 almalarını tavsiye ederim.daha sonra araştırdığımda internette daha ucuza olduğunu gördüm ama önemli değil ben çok memnunum.

canım bukle yapabiliyo musun peki:26:

çok şaşırdım doğrusu canım...

9 yıldır düzleştirici kullanıyorum,

belki 10 tane düzleştirici eskitmişimdir,

1 ay önce internetten remington s9600 düzleştirici aldım,

ben böyle güzel böyle etkili bir düzleştirici daha görmedim,

3 arkadaşıma daha tavsiye üzerine aldırdım onlarda çok memnunlar,

ya senin saçında bir problem var ya denediğin cihaz bozuk yada sahte,

yada paran yok çamur atıyosun.

"kedi erişemediği ciğere mundar dermiş"...

biraz pahalı ama internette araştırısan ucuza bulabilirsin,

aldığım satıcının adresini altta veriyorum hiç mağazalardan bakmanıza gerek yok,

aralarında uçurum fiyat farkı var.

"ya da paran yok çamur atıyosun" ve "kedi erişemediği ciğere mundar dermiş"...nedir? lütfen seviyemizi koruyalım.
ben İtalya'da yaşıyorum ve burda silk 9600 yeni çıkmasına rağmen piyasa fiyatı keratin pro8590'ın çok altında, Amerika ve diğer Avrupa ülkelerinin de remington sitesinden fiyat kontrol edersek görüyoruz ki sadece türkiye'de en pahalı model olarak geçiyor silk 9600 çünkü yeni çıkan daha yaygınlaşmayan modellerle halkı kazıklamaya alışmışlar..burda da anlayabileceğimiz üzere remington silk almamanın parayla bir ilgisi yok, olsaydı bile zaten konumuz memnuniyetti!

bu arada denediğim cihaz bozuk ya da sahte değildi, remington'un 3 maşasını aynı derecede denedim, eski model pearl ile silk aynı klasmandalar, silk bir üst modeli ama keratin pro farklı klasmanda. hangisi daha iyi kişiye göre değişir ben fikirlerimi söyledim. insanların farklı beğenileri, saç tipleri olabilir, zaten amacımız ürünler haklında yorum yapmak.

sizce hangisi daha iyi peki ? Maşası demişsiniz yanlış mı duydum düzleştiriciden bahsetmiyormuyduk

ben de şuan ikisi arasında kaldım pro keratin mi silk mi arkadaşlar. saçlarım zaten düz bakımlı yumuşacık olsun istiyorum ve uçları çatal çatal görünmesin

kızlar bende burdaki yorumlardan yola çıkarak remington s9600 sipariş verdim N11 den. 144 Tl ye umarım elime sağsağlim gelir de buraya kullandığım zaman etkisini yazarım

kızlar bende burdaki yorumlardan yola çıkarak remington s9600 sipariş verdim N11 den. 144 Tl ye umarım elime sağsağlim gelir de buraya kullandığım zaman etkisini yazarım

açıkçası yorumunu merak ediyorum ben de almayı düşünüyorum
karar veremiyorum
n

Canım neyaptın geldimi ürünün kullandınmı menunmusun yazıp bilgilendirirsen sevinirim bende s9600 ve s9500 arasında kaldım hangisini alıyim sizce arkadaşlar

Aldım arkadaşlar gayet memnunum. Gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Şu zamana kadar kullanıyorum çok iyi bir düzleştirici bence

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Düzleştirici mi almalıyım yoksa fön makinesi mi? Aklımda bir fön makinesi var markası ise Remington AC9096 2400W! Sizce bu makine kuaförlerin ki gibi profesyonel bir sonuç verebilir mi?

kızlar bende burdaki yorumlardan yola çıkarak remington zaman etkisini yazarım

Kızlar remington s9600 aldım internetten 118tl ye bugün geldi ama 240 derece yaziyo kabında 235dereceye çıkıyo en fazla bi de kabı farklı siyah üzerinde silk yaziyo bilgiler yaziyo duzlestiricinin resmi falan yok kutunun üzerinde kablosu da baya bi uzun acaba çakma falan olabilir mi sizinkinin kabı nasıl

Canım neyaptın geldimi ürünün kullandınmı menunmusun yazıp bilgilendirirsen sevinirim bende s9600 ve s9500 arasında kaldım hangisini alıyim sizce arkadaşlar
Sen neyaptın?? Bende senin gibi s9500 ile s9600 arasında kaldım

Sen neyaptın?? Bende senin gibi s9500 ile s9600 arasında kaldım
Canım forumda başka bir arkadaşa daha yazdım;

Henüz almadıysan tavsiyem remington s9500 olacaktır. Ben neredeyse 3 sene kullandım, geçenlerde bir arızası oldu serviste gideremediler ve ücretsiz olarak bir üst model olan remington s9600 verdiler yerine. (s9500 ve s9600ün garantisi 5sene, tabii faturayı ve belgeleri saklamanız gerek)
İkisi de çok güzel saçı düzleştiriyor, parlak yapıyor. Ama s9500 daha hafif ve daha ince. Kablosu ve kendisi ince olduğu için hem daha hafif, kolum yorulmuyordu, hem daha güzel dalga yapıyordu.
s9600 ağır biraz zorlanıyorum açıkçası. Buklelerim de daha salaş oluyor
Yine de, ikisinin de kalitelerine diyecek bir şey yok

Teşekkür ederim canımm :) aldım ben s9500 ü gerçekten bi harika

ben de tavsiyelere bakarak pearl S9500 aldım
S9600 alayım mı diye çok kararsız kalmıştım
henüz gelmedi....Daha önce braun satin hair kullanmıştım
kullanıp sonucu görmeyi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…