• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni perdelerim...

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
$mutfak.webp$salon-4.webp$salon-3.webp$salon-1.webp$o.odası1.webp

yeni evime taşındım sonunda şükürler olsun, bunlar da perdelerim.. :nazar:

Cok kibar ve siklar güle güle kullan...:):nazar:

Allah huzur ve mutluluk icinde evinde oturmayi nasip etsin

Bizim perdeden.Güle güle kullan canım

çok beğendim. güle güle kullanın. bu tüllerin altına düz storları hiç beğenmiyorum ama bu çok şık durmuş.

tatlım perdelerin süperlerr bayıldım ağız tadıyla kullan . bende metre işi bu tülden aldım perdeciye kruvaze yani bu modelden diktirdim ama bombesini güzel yapmamıştı yani kenarlardan ipi çekildiğinde çok havada kalmıştı bende söktüm kendim yapabilirim sandım yanıldım yapamıyorum ölece kaldı ne yapsam

tatlım perdelerin süperlerr bayıldım ağız tadıyla kullan . bende metre işi bu tülden aldım perdeciye kruvaze yani bu modelden diktirdim ama bombesini güzel yapmamıştı yani kenarlardan ipi çekildiğinde çok havada kalmıştı bende söktüm kendim yapabilirim sandım yanıldım yapamıyorum ölece kaldı ne yapsam

kenarlarından ayarlanmıyor mu? benim tüllerim mekanizmalı, istediğin yükseklikte ayarlanabiliyor. eğer çok para verdiysen tüllerine iyi bir perdeciye yeniden diktir derim, kendin yapamazsn bence.

merhabalar öncelikle arkadaşım perdelerim çok hoş olmuş güle güle kullan yazın bende kendi evime geçince böyle istiyorum.fakat şimdiki evimde salonumda beyaz perdem dikine çok açık lila rengi bende perdelerimi verip bu model yaptırmak istiyorum salonuma birsürü çiçek aldım yetiştiriyorum cam önüne koyucam o yüzden perdeme bu şekli versem çok garip olurmu yeni tül almak istemiyorum daha 5 yıllık evliyim yenileri kendi evime geçerken alırım fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah ayıp olmazsa kruvaze tüllerinizi ne kadara mal ettiniz acaba öğrenebilir miyim yeni evlenicem ve bir maliyet çıkarıyoruz şimdi bütçeyi ona göre ayarlamak lazım :31:

evinizde güle güle oturun perdelerinizde çok güzel olmuş dikeninde eline sağlık ..evinizin fotolarını da görmek isteriz..
:nazar::nazar:

çok beğendim iyi günlerde kullanın inşallah ayıp olmazsa kruvaze tüllerinizi ne kadara mal ettiniz acaba öğrenebilir miyim yeni evlenicem ve bir maliyet çıkarıyoruz şimdi bütçeyi ona göre ayarlamak lazım :31:

teşekkt ederm canım , daha iyileri senin olsun inşallah.. bu gördüğün mutfak+salon ve oturma odasının perde ve storları toplam 2.500 tl tuttu. benm cam sayım fazla ve çoğu camım yere kadar olduğu için storlar baya bi maliyetli oldu.. eğer kendi evin değil ise tülleri seçerken metresini biraz daha ekonomik seç derim.

Bu yaptırdığın storların sennki gibi olan işlemeli eteklileri pek kullanışlı ve uzun ömürlü değil diyorlar die duydum doğru mu bu acaba?? belli bir süre sonra kıvrılıyor veya kopuyormuş galiba!!

tamam hayırlı uğurlu olsun ama sımdı kım perde yenılemısse herkesın ewınde aynı model aynı renkler. madem o kadar parra harcanıyor daha kullanıslı wede farklı yaptırmak daha guzel olmazmıydı. kımın ewıne gıttsem herkeste aynı perdee ya sankı aynı fabrıka çıkısı gbı.

nee kadar güzelllllllllllllll :nazar::nazar::nazar::52::52::52::52: tam benm istedigim sekil güle güle kullanırsınızz inşallah

tamam hayırlı uğurlu olsun ama sımdı kım perde yenılemısse herkesın ewınde aynı model aynı renkler. madem o kadar parra harcanıyor daha kullanıslı wede farklı yaptırmak daha guzel olmazmıydı. kımın ewıne gıttsem herkeste aynı perdee ya sankı aynı fabrıka çıkısı gbı.

katılıyorum ;) perdecilerden de kaynaklanıyor bu durum da. kimi perdeci var herkese özel yapio,müşteriye önerilerde bulunuyor. kimi var herkese aynı yapio. biran önce yapayım da paramı alayım hesabı güdüyor. perdeci seçiminin bu durumda ne denli önemli olduğu ortaya çıkıyor.

Back
X