Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni numara alınca kullanilmis numarami veriliyor?
Arkadaslar iki ay önce yeni numara aldim vodofondan bugun ziraat bankasina borcu olan bir kadinin mesaji geldi bankaya gittim duzelttik bidaha gelmez dediler ama 10dk once yime ziraat bankasindan bayanin borcu geldi neden böyle olur ?
Evet 6 ay ya da 1 yıl gibi bir süresi var. Sonra şirketler aynı numarayı tekrar satabiliyor. Bankadan mesaj gelmesi durumu, birinin yanlış numarayı kaydetmesiyle de olabilir.
Numara değişikliği yapınca, senin numaran belli bir süre havuzda bekliyor. (Mesela TT'da 2 yıl diye biliyorum, yanlış da olabilir). O süre dolunca o numara tekrar satışa çıkıyor.
Bende değiştirmek istiyorum ama borçlu harçlı ya da kaçak göçek işler yapan bir insanın numarasına denk gelirsem, uğraşıp dururum diye değiştirmiyorum.
Hiç kullanılmamış numara diye satılan hatlar var. Ancak onları alıp benzer durumları yaşayan olmuş.
Banada Samsun'daki bir hukuk bürosundan geldi elektrik borcum varmış.Samsun'a ayak basmamış olmam dışında sorun yok.Ahmet diye biri yanlış numara vermiş.
Arkadaslar iki ay önce yeni numara aldim vodofondan bugun ziraat bankasina borcu olan bir kadinin mesaji geldi bankaya gittim duzelttik bidaha gelmez dediler ama 10dk once yime ziraat bankasindan bayanin borcu geldi neden böyle olur ?
Bana sagolsun atakum belediyesi her bayram mesaj yollar. Bir banka da borcunu istiyor sürekli. Bir de elektrik idaresi mesaj atıyor arada. Ne o bankadayim ne samsunda bulundum. Numaram 10 yıllık.
Benim de yeni aldığım ve kimsede olmayan numarama whatsapptan birileri arapça mesajlar atıyordu. Artık hat daha önce kime aitse, uzunca bi süre arapça mesajlar aldım , engelledim başkası yazdı derken bi süre sonra kesildi.