• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni mobilya takımı mı almak, yoksa olanı kaplatmak mı?

Eileen71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
27
0
36
Ankara
Arkadaşlar ,
benim salonumda 1 ikili kanepe ve 2 tekli berjer ve 1 pufum var .Salonum geniş bir geniş kanepeyi daha rahat alır.
Acaba köşe takımı alıp, 2 berjeri de kaplatıp tekini oturma odasına tekini de yatak odasına mı koysam,salondaki ikili kanepeyi de köşe takımı renginde kaplatayım mı diyorum .Zira yatak odama berjer alacaktım ve oturma odamdaki 3 lü kanepemin de içinden süngeri dışa kustuğundan kaplatmak istiyordum salondaki tekli ile eş yapsam mı bilemiyorum kafam çok karışık.

yada sıfırdan salona mobilya takımı alsam aynı tutara gelir mi?

yardımcı olur musunuz?

Güzel bir takım 3.500-4000 civarında eğer iyi bir usta bulursanız en fazla 2.000 liraya koltuklarınızı kaplatırsınız bence aradaki fark az değil... Bende kaplatacağım Ama şu an küçükbir ilçede oturuyoruz ustaya güvenemedim İzmirdeyim merkezde bir usta bulduk ama nakliyat çok tutacak seneye merkeze tayin olmayı bekliyorum.Buradaki usta 600 lira el emeği alıyor kumaş hariç merkezdeki 1000 lira ama beğenmezsen alma koltuğu diyor ve işlerini gördüm yeniden farksız...Usta çok çok önemli iyi incele sonuç hüsran olmasın mahalle aralarında bu işi biraz uyduruk yapıyorlar içindeki süngerleri güzel zımbalamıyorlarmış koltuk 1senede dağılıyormuş. Referanslı bir yer olsun ve yaptığı işlerden örnek göröyle kaplat derim ben.

bence de kaplat eğer modellerinden memnunsan. o kadar renk seçeneği varki istediğin gibi yaptırırsın. hem iyi bi takıma 5 milyara yakın diyorlar. ne gerek var. artana da evine başka bi ihtiyacını alırsın.. ev ekonomisi diye buna derler. ben kaplattım ,pişman değilim. benim 2 büyük kanepe bir de tekli koltuk kolları ve arka sırtı deri, oturma yaslanma yerleri antilop yapıldı.. 6 sandalye de deri kaplandı. toplam 1300 verdim. çünkü koltuk takımım çok sağlamdı. süngerleri falan hiç sönmemişti. sadece kumaşı yıpranmıştı.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim,
Aslında kaplatmak daha akılcı geliyor mobilyalarımın iskeletleri sağlam çünkü,
iş kumaş seçmek ve iyi bi ustaya kalıyor.
ama baktım ikiniz de Ankara dışındasınız belki referansla iyi bi koltukçu
bulup bi fiyat araştırması yapabilirim diye düşündüm.
Ankara'da olup da bana referans verebilecek olan var mı acaba?

biz de yeni eve taşındık, eşyalarımız bi kaç senedir depoda kapalıydı. yeni takım almakla, diğerlerini kaplatmak arasında kaldık. aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor fakat, yeni olacak mobilyanın iskeleti bizim öncekiler gibi sağlam olmayacağından kaplatmaya karar verdik. çok güzel kumaşlar seçtik, inşallah bu haftasonu gelecek. yani sizin dediğiniz gibi mobilyalarınız sağlamsa elbette kaplattın. Babam perde işi yapıyor, koltuk kumaşı duvar kağıdı vs konularında tanıdıkları var, Ankarada değiliz fakat müşterilerimiz var, sık gidip gelir babam, akşam sorar yer ismi alırım sizin için.

biz de yeni eve taşındık, eşyalarımız bi kaç senedir depoda kapalıydı. yeni takım almakla, diğerlerini kaplatmak arasında kaldık. aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor fakat, yeni olacak mobilyanın iskeleti bizim öncekiler gibi sağlam olmayacağından kaplatmaya karar verdik. çok güzel kumaşlar seçtik, inşallah bu haftasonu gelecek. yani sizin dediğiniz gibi mobilyalarınız sağlamsa elbette kaplattın. Babam perde işi yapıyor, koltuk kumaşı duvar kağıdı vs konularında tanıdıkları var, Ankarada değiliz fakat müşterilerimiz var, sık gidip gelir babam, akşam sorar yer ismi alırım sizin için.

bi haber var mı? Yok mu bana ankara'da iyi bir döşemeci önerebilecek olan?:20:

bi haber var mı? Yok mu bana ankara'da iyi bir döşemeci önerebilecek olan?:20:

Sitelerde Karacakaya caddesinde;

Şall, Karakanlar, Enne Mobilya ve Prestige

en uygunları ise Vedat Tekstil, Bostan Tekstil..

Kusura bakma biraz geç oldu cevap vermem, döşemelik kumaş için bu firmalara bakabilirsin.

Back
X