- Konu Sahibi ANTALYALI ALLYF
Benim esimde cok horluyo oda gorunsun bi gece yatamiyom valla :))Eşimin estetik değil, kemik burun deliğini kapatmış , gece horlamaya başlamıştı , mecburi ameliyat yani .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim esimde cok horluyo oda gorunsun bi gece yatamiyom valla :))Eşimin estetik değil, kemik burun deliğini kapatmış , gece horlamaya başlamıştı , mecburi ameliyat yani .
Canim simdiden gecmis olsun bize yaz olurmu durumunu iyi olunca tabi :)Doktorum Mahmut ulvi kayalı yarın ameliyayım çok heyecanlıyımm sen ne zaman ameliyat oluyorsun
ben alıştım ama sitede oturuyoruz , yazın kapı pencere açıkken komşular kesin duyuyordur :) :)Benim esimde cok horluyo oda gorunsun bi gece yatamiyom valla :))
göğüslerim 70a benm küçücük kaç cc olacağını çizimlerden sonra,son bikaç testten sonra belirleyeceğiz. haberdar edicem tabikiii :)Henuz belli degil canim ocak gibi dusunuyorum. Hadi bakalim surecten bizi de haberdar et :) kac cc olacak hangi yontemle ve suan gogus cevren kac canım
evet evet çokk sevinirdim ya :)y
yakın olsa ziyarete gelirdim mediface te olacaktın dimi ?
çok teşekkür ederim amin @SeraPariscim inşllah istediğim gibi olur ne fazla ne de noksan, korktugum bir diğer seyde bu zaten bakalım...iyi dileklerin için sağol,yazacağım :)Canim simdiden gecmis olsun bize yaz olurmu durumunu iyi olunca tabi :)
Insallah istedigin memislere kavusursun
ocakta iyi yaza kalmasın hayatımHenuz belli degil canim ocak gibi dusunuyorum. Hadi bakalim surecten bizi de haberdar et :) kac cc olacak hangi yontemle ve suan gogus cevren kac canım
Canimm buyuk gun bugun allah yardimcin olsun sari sekerçok teşekkür ederim amin @SeraPariscim inşllah istediğim gibi olur ne fazla ne de noksan, korktugum bir diğer seyde bu zaten bakalım...iyi dileklerin için sağol,yazacağım :)
ben alıştım ama sitede oturuyoruz , yazın kapı pencere açıkken komşular kesin duyuyordur :) :)Benim esimde cok horluyo oda gorunsun bi gece yatamiyom valla :))
evrim geçiren memelerin tepkisi sanki Dünde alt kısımlarda beyaz beyaz pulpul derilerim döküldü , kendi hallerine bıraktım şimdilik çünkü daha önemli başka bir derdin var , bu masaj işi çok zormuş yawwaynısı bende de oldu o gıcık kırmızı şeler sıvılcemı dır nedir bi garıp küçük küçük pıtır pıtır bişiler anesteziden ılaclardan bence oluyor onlar ama gecıyorlarr merak etme bende hıc kaşıntı olmamıştı iyi ki de olmadı ..
Kaşıntı normal bir şey benimde derim yüzülmüştü.. dokum olmadığı için elime silikonun kenarı geliyo tek problemim bu bakalım geçer mi geçmez mi zaman gösterecek zayıfladım ordanda olabilir derim ince dokum az ondan da olabilir
bende dünden beri arada bir dokunuyorum ama bünye alışık değil bu kadar büyük memeye , sadece oğluşlarımın emdiği dönemde büyüktü ama bukadar değil tabi, kendimi bi tuhaf hissediyorum , alışamadım hala, dediğin gibi silikonu bende hissediyorum , 2 doğum yaptığım halde hep çok zayıf olduğumu söylerler , dr umda her gittiğimde nasıl böyle kalabiliyorsun diyor , zayıf kalabilmek güzel , zamanla unuturuz onların orda olduğunu inşaallah :)
memesiz özgüven sıfırdı ama , dışı seni içi beni yakar cinsinden yani , ilk gün dr uma çok pişmanım demiştim ağrılardan, dr 2 hafta sonra tekrar sorucam dedi :) iyi ki yaptırmışım cidden , kendimi manken gibi hissedebiliyorum nihayet , bende minyon tiplileri beğenirim, yazlık elbiseler falan daha çok yakışıyor size, ben bi kısa etek giysem çok dikkat çekiyor giyemiyorum siz daha şanslısınız bu konuda , daha hoş oluyor elbise etek sizde :)
ben resim koyamam canım, eşim izin vermiyor, 375 cc high profile mentor marka , meme altı kesisi ile takıldı :)Merhaba antalyalı allyf, resimlerini görebilir miyim ben de acabaa? Kaç cc idi senin? :)