• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni memelerim süper ama kırmızı benekli :)

ANTALYALI ALLYF

T&A
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
235
165
158
46
Kızlar merhaba , bir arkadaş daha yazmıştı ama bulamadım şimdi , göğüslerim kaşınıyor ve arasından başlayarak kırmızı benekler oluştu, herzaman kullandığım duş malzemelerimi kullanıyorum.Neden olmuş olabilir? Birkaç gün daha bakıcam geçmezse bir dermatoloğa gidicem sanırım :(

Ameliyattan sonra oluşabilecek her türlü problemler diye bir konu açsın birisi. Herkes yaşadığı problemleri bir konuda toplasın bende bileyim çünkü; Ameliyatıma bir gün kaldı endişeliyim ve yaklaştıkca korkuyorum sanki bişeyler ters gidicek ameliyat sırasında yada sonrasında bişey olucakmış gibi korkularrr :)

ben sana anlatayım buradan hemen :) Benim göğüslerim boyuma göre biraz aşağıda geliştiği için protezlerimi biraz üste koydu drum , ameliyat sonrası sütyen de sıktımı bunları bi güzel :) Hepten yukarı kaydı protezler, 6. günden sonra sütyen takmadım, çok şükür indiler aşağı, hergün dahada güzelleşiyorlar , birde bu benekler işte başıma dert oldu , bunları yaşarsan dert etme , ben ilk sorunumda burda bikaç arkadaşı bunalıma sokmuştum , evde de eşimi aynı şekilde, birileri yazsaymış da okusaymışım keşke ama @minnoş26

nın
ben sana anlatayım buradan hemen :) Benim göğüslerim boyuma göre biraz aşağıda geliştiği için protezlerimi biraz üste koydu drum , ameliyat sonrası sütyen de sıktımı bunları bi güzel :) Hepten yukarı kaydı protezler, 6. günden sonra sütyen takmadım, çok şükür indiler aşağı, hergün dahada güzelleşiyorlar , birde bu benekler işte başıma dert oldu , bunları yaşarsan dert etme , ben ilk sorunumda burda bikaç arkadaşı bunalıma sokmuştum , evde de eşimi aynı şekilde, birileri yazsaymış da okusaymışım keşke ama @minnoş26[/QUO yarım kalan msja devam :) minnos26 minnos26 nın fotoğraflarıyla kıyasladım ve rahatladı m:)hiç korkma rahat ol , en fazla 9-10 gün sonra bomba olscaksın , onu düşün ;)

Kızlar merhaba , bir arkadaş daha yazmıştı ama bulamadım şimdi , göğüslerim kaşınıyor ve arasından başlayarak kırmızı benekler oluştu, herzaman kullandığım duş malzemelerimi kullanıyorum.Neden olmuş olabilir? Birkaç gün daha bakıcam geçmezse bir dermatoloğa gidicem sanırım :KK43:
Bende de olmuştu sonrasında kaşıntı başladı sonra hafif soyuldu sonra da normale döndü endişe etme deri geriliyor sonuçta bir tepki verecek

ben sana anlatayım buradan hemen :) Benim göğüslerim boyuma göre biraz aşağıda geliştiği için protezlerimi biraz üste koydu drum , ameliyat sonrası sütyen de sıktımı bunları bi güzel :) Hepten yukarı kaydı protezler, 6. günden sonra sütyen takmadım, çok şükür indiler aşağı, hergün dahada güzelleşiyorlar , birde bu benekler işte başıma dert oldu , bunları yaşarsan dert etme , ben ilk sorunumda burda bikaç arkadaşı bunalıma sokmuştum , evde de eşimi aynı şekilde, birileri yazsaymış da okusaymışım keşke ama @minnoş26
kız minnoş değil minnos yazıcan:-) bildirim gelmiyo da ondan dedim canım.. herkes iyi kötü sorunlarını yazıyo, bende yazdım ama herkesin sorunları farklı oluyor tabi. ama bunlar korkulacak sorunlar değil, hepsi gelir geçer.
bu ameliyatın en önemli riskleri kapsül oluşumu ve izlerde skar oluşumu biliyorsunuz... hep söylerim, bu ameliyatı olacaksanız bu riskleri göze alacaksınız.

kız minnoş değil minnos yazıcan:-) bildirim gelmiyo da ondan dedim canım.. herkes iyi kötü sorunlarını yazıyo, bende yazdım ama herkesin sorunları farklı oluyor tabi. ama bunlar korkulacak sorunlar değil, hepsi gelir geçer.
bu ameliyatın en önemli riskleri kapsül oluşumu ve izlerde skar oluşumu biliyorsunuz... hep söylerim, bu ameliyatı olacaksanız bu riskleri göze alacaksınız.
aay çok güldüm , yorgunluktan yanlış yazmaya başladım minnos26 minnos26 :)

yazmışımdır , eşim burun ameliyatı oldu bugün ,kontrolümde vardı,2 hastane arasında git gel , üstüne 2 çocuk, birde sağnak yağmur , öldüm valla :)Bunada şükür diyelim yani :KK66:
çok geçmiş olsun.. doğru diyosun bide üstüne saat geç olunca... eğer o kızamıkçıklarla ilgili bişi öğrenirsen bana da yaz canım

çok geçmiş olsun.. doğru diyosun bide üstüne saat geç olunca... eğer o kızamıkçıklarla ilgili bişi öğrenirsen bana da yaz canım
pazartesi ya kadar beklicem geçmezse cildiye uzmanına gidicem , yazarım sanada canım, benim minikler nihayet pes edip uyudular, bende uykuya kaçıyorum, iyi geceler tüm memelilere ve adaylara :) :) :)

pazartesi ya kadar beklicem geçmezse cildiye uzmanına gidicem , yazarım sanada canım, benim minikler nihayet pes edip uyudular, bende uykuya kaçıyorum, iyi geceler tüm memelilere ve adaylara :) :) :)
Ben senin miniklerden once uyumusum galiba :)
Ben de gidecektim cildiyeye. Hazir tip fakultesine doktor icin gitmisken cildiyeye de gitmek istedim ama cok ileriye tarih verince vazgectim.

Ameliyattan sonra oluşabilecek her türlü problemler diye bir konu açsın birisi. Herkes yaşadığı problemleri bir konuda toplasın bende bileyim çünkü; Ameliyatıma bir gün kaldı endişeliyim ve yaklaştıkca korkuyorum sanki bişeyler ters gidicek ameliyat sırasında yada sonrasında bişey olucakmış gibi korkularrr :)

Canim merhaba benim de senin gibi korkularim var bol bol dua ediyorum ne zaman ameliyatin ve doktorun kim ?:)

Back