Yeni meme protezi yaptırdım ama,sorularım var yaptıranlara.Yardımmmm.

Beni de eklemeye alir misiniz kızlar?ocakta lipo yptrcam göğsü de aradan mi cikarsam ddiyorum ama hic birebir görmediğim iiçin nnasil durcagindan emin olamiyorum .forumda bir arkadaş ekledi saolsun ama siz de eklerseniz daha cçok fikrim olucak sanirim..önceden para yoktu istek tavandi simdi yptirma ihtimaline engel bsey klmayinca yerini korku ve acabalara birakti..ne tuhaf canlilariz...:)

Canım merhaba ameliyat olalı çok yeni olmuş panik yapma bukadar önce sakin ol ben ayın 25. De üçüncü ayımı doldurmuş olacağım öncelikle şunu söyliyim ilk 1-2 aya kadar küçülüyor çünkü ameliyat şişlikleri iniyor ilk ayda benimkilerde çok yapay duruyordu koltuk altlarımdan taşıyordu ama inan bana zaman geçtikçe bu yapay olan görüntü doğallaşıyor şu an göğüslerinin böyle olması çok normal 6. Aydan itibaren hissetmezsin dedi doktorum bana benim 3 ay olacak ama inanılmaz bir Yumuşama var seninkilerde yumuşucak merak etme 3. Aya girdikten sonra anlıcaksın zaten protezlerin oynamasına gelince evet oynuyorlar ama ilk zamanlarda bu çok oluyor benim şimdiden o hareketlilik geçti diyebilirim çok çok geçmiş olsun umarım herşey dilediğince olur
merhaba ben yeni üyeyim buraya benim de ikinci haftam ameliyat olalı...ilk ameliyattan çıktığımda hemen göğüslerimi görmek istedim ben tam göremeyince fotoğrafını çektirdim çok beğendim çok güzel olmuşlar dedim...ikinci haftadadayım fakat git gide sanki küçülüyorlar gibi...daha çok küçülmesinden korkuyorum yuvarlak 300cc protez takıldı...çok büyük olmasınlar dedim ısrarla doktoruma 250cc olur dedim iyi ki doktor beni dinlemedi de 300cc taktı şimdiki aklım olsa küçüleceğini bilsem mutlaka 350 taktırtırdım...zaten doktorum 275 300 325 cc bunlardan birini takıcam demişti...siz benden çok önce ameliyat olduğunuz için sormak istedim...küçülme oluyor mu oluyorsa daha ne kadar küçülecek

Back
X