- Konu Sahibi __TanRIcA__
eğer podyum kazanırsa süper makyajlar çıkacak. çünkü podyum makyajında fantastiğe kadar çok fazla çeşit vardır... görselliği çok yüksek bir makyajdır podyum makyajı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:smiley-cool: Şeniz
tutim,makyaj yapmaktan nefret ediyosun ama,kıyamet kadar makyaj malzemen var:icecream:
nbende deniz kızı istereeeemmmm ama bunu bana yapacaksın anlamam:kedi:
n
temem çiçek suratlım yaşlanmayan kadınım
yarrışma kurallarında izin verülürse ben sana yaparak yarışacam zamanı durduranım.... mucuk
tutim,lorealin serumu var,dün topiğimede ekledim hatta,onu öneririm..süper bir ürünsüprizzzzz
ben saaa asıl bişey danışıcam bu kirpiklerimi uzatmak isteyyom ben varmı bildiğin bir aktar malzemesi =)))
ben bu gazla nerelere gitsem acebaaa zemuszemus
gaz değil bedalizam,ilarzum doğruyu söylüyo:jeyyar:
onun havası başka senin başkaaklinialirimsmileçok teşekkür ederim tanrıçam yiğenimmmm ama yaralı ceylan arzu gızımızın yanında bizim lafımız bilem edilmez :kedi::kedi::kedi:
karşılıklı incelmeler çok hoş nüanslar
bedelim izam:))
evde heryerimi ısırıyon ama o nolcak?
kızlar ben nude makyaj yarışması istiyorum kendim günlük hayatta nude makyaj yapıyorum çok seviyorum.yarışmaya katılan arkadaşlar çok başarılılar makyaj işinde.nude doğal makyaj yarışması düzenleyin ne olur