Makyaj Ürünleri Yeni Makyaj Trendi: Strobing

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
1cad5388957cfbb33e7ada1618b0cf30.jpg

• Beğen
Reactions: gve
Dudaklara sadece parlatıcı sürüp de az önce kaşarlı pide yemiş de ağzını silmemiş gibi dolaşanlar var ya o pidenin yüze sürülmüş hali gibi geldi bana :KK8:

yazın belki ama kış için çok yağlı bi görüntü!biz bundan kurtulmak için neler yapıyoruz esas pudralar mudralar:KK22::KK43:

Best-drugstore-highlighters-and-Illuminators.jpg

Physicians Formula Nude Wear Touch of Glow Palette ($14.99)

Essence soo glow! cream to powder highlighter ($3.49, available at Fred Meyer)

NYX Born To Glow Liquid Illuminator in Gleam ($7)

e.l.f. Essential All Over Color Stick in Persimmon ($1)

Maybelline Face Studio Master Hi-light in Nude ($7.99)

Revlon PhotoReady Skinlights Face Illuminator in Peach Light ($11.79)

Milani Illuminating Face Powder in Amber Nectar ($7.59)

e.l.f. Essential Shimmering Facial Whip ($1)

L’Oreal Studio Secrets Magic Lumi Highlighter ($10)

Revlon Highlighting Palette ($10)

Wet n Wild MegaGlo Illuminating Powder ($3.99)

Benim her daim kullandığım makyaj stili bu. Islak görünümlü pürüzsüz yüz..Fondötenlerimi de hep buna göre seçiyorum. Mac Face and Body bu görünümü cok güzel veriyor bu arada:)
Bende aksine suratı cakey görünümde duran pudralı yüzlerden hoşlanmıyorum..Sanki kafaları sonradan oturtulmuş gibi duruyor bide bazı bayanlarda :KK70:

Son düzenleme:
Parlak yüz görüntüsünden oldum olası hoşlanmam, hele ki bazılarında yüzleri yağlanmış gibi duruyor.:KK14:

Strobing’in yükselişi

Kozmetik dünyasının yükselen trendleri arasında yer alan Strobing ile cildinizin doğal ışıltısını ön plana çıkarın.

BE-STROBING-DEFILE2.jpg

Güzellik editörlüğüne ilk başladığım (Debora) zamanlara denk geliyor M.AaC Strobe Cream’in piyasaya çıkması… Ürünle bir yaz günü tanışmıştım ve cildim üzerinde yaptıkları beni çok etkilemişti. Cildi anında toplayan bu ürün, botanik özlerine sahip formülüyle cildi uyandırıp güçlendiriyor ve nemlendiriyor. Ayrıca içerisindeki yoğun vitamin ve yeşil çay sayesinde antioksidan etkisi göstererek cildi aydınlatıyor. Gün ışığından spot ışıklarına kadar her türlü ortamda ışığı yansıtarak cildin en iyi şekilde görünmesini sağlıyor. Ve şimdi ürünün lanse edilmesinden yıllar sonra Strobe Cream’in aydınlatma özelliği, güzellik dünyasında yepyeni bir trendin başlanmasına ön ayak oluyor.

BE-STROBING-DEFILE.jpg

Kim Kardashian ve kardeşleri sayesinde tüm dünyayı kasıp kavuran kontürleme tekniğinin yeni rakibi olan Strobing, geçtiğimiz yaz hayatımıza girdikten sonra 2015-2016 Sonbahar/Kış sezonunun en çok konuşulan trendlerinden biri oldu. Strobing’de amaç yüzünüzde ışığın doğal olarak vurduğu noktaları daha doğal, nemli ve aydınlık bir hale getirmek. En güzel yanı ise kontür işlemine oranla oldukça basit olması, cildinizde ağır bir makyaj katmanı yaratmaması ve tek ürünle istenilen sonucun elde edilmesi. Günlük makyaj rutininize rahatlıkla ekleyebileceğiniz bu işlemde doğallık çok önemli. İster pudra, isterseniz de krem ya da likit bir aydınlatıcıyı kaşların üstüne ve altına, göz pınarlarına, burun kemiğine, dudak üstüne ve çene ortasına uygulayarak etkileyici bir görünüm yaratabilirsiniz. Fondöten sonrası, allık öncesi gerçekleştirilmesi önerilen bu işlemde renk seçimi ise çok önemli. Buğday tenliler hafif altın ışıltılı bir aydınlatıcıya, açık tenliler şampanya rengi, esmerler ise bronz tonlarına yönlenerek daha doğal bir görünüme sahip olabilir.

Strobing işlemi genellikle karma ve kuru ciltlere öneriliyor. Eğer yağlı bir cildiniz varsa, cildinizde oluşabilecek parlamayı almak için bu işlemi yaptığınız günlerde yanınızda yağ emici kağıtlar bulundurun.

BE-STROBING.jpg

GUERLAIN Meteorites in Claire, 135 TL
TOM FORD Illuminating Powder Duo, 230 TL
BENEFIT Watt’s Up Illuminator, 30 dollar
M.A.C Strobe Cream, 110 TL
YOUNGBLOOD Mineral Bronzer in Sundance, 110 TL
YSL BEAUTE Touche Eclat, 95 TL
CHANEL Soleil Tan de Chanel Sheer Illuminating Fluid, 150 TL
NARS Dual Intensity Blush in Jubilation, 135 TL
beauty edit

Benim her daim kullandığım makyaj stili bu. Islak görünümlü pürüzsüz yüz..Fondötenlerimi de hep buna göre seçiyorum. Mac Face and Body bu görünümü cok güzel veriyor bu arada:)
Bende aksine suratı cakey görünümde duran pudralı yüzlerden hoşlanmıyorum..Sanki kafaları sonradan oturtulmuş gibi duruyor bide bazı bayanlarda :KK70:
Aynı fikirdeyim Janna... Sağlıklı bir cildin sahip olduğu doğal ışıltıya benzer bir parlaklık sağlanıyor bu makyaj stili ile. Komple matlaştırılmış bir cilt benim için de doğallıktan uzak...

Benim en sevdiğim görüntü,ben hiçbişey yapmasam bile gergün yanaklarıma highlighter mutlaka uygularım,bence cildi çok sağlıklı ve ışıltılı gösteriyor,lumi magic baz zaten olmazsa olmazım

aslında elımde bunun ıcın cok uygun malzemeler oldugu halde (yurtdısından gelenler hep boyle cancanlı seyler cıktı ve kenarda kaldı o yuzdende ) hıc yapmayı dusunmedıgım makyaj stılı..sanırım son donem mat bıtırıs mat bıtırıs dıye fazlasıyla işlendıgı ıcın kafamıza parlaklardan kacar hale geldık..ama ıtıraf edeyıf ben resımlere bayıldım..sabıt yerler aydınlatılıyor zaten tum yuz araba farı gıbı pasparlak degıl bence denenebılır,hoş olabılecegını dusunuyorum...konu ıcın tesekkurler...

X