• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Kurulacak Bir Ev İçin Öneriler

kıslarrrrrrrrrrrr bunlar halıııııııııııııı...
yakından gödüm ve bayıldıımmm................
tablo gibi yaaaaaaaaaa..
kafayı bozdum ama bu işe eşim ne der onu bilmem.............

banyo kiler bölümü veya çamaşırlık kısmında kurutma makinesi ve çamaşır makinesi için bölüm ayıracağımm kesinlikleee ..çamaşır kurutmak hele kışın büyük sorun..

boschaxxishj9.jpg

w190.png

özloşum aynı halıları beğenmişizz...çepada ki yerde değilmi epeyde pahalılar ama gerçekten çok güzellerr..ordaki kayaları gördünmü aynı benzer şekillerdeki gibi kayalar yapmışlar çok güzeldi..shagy halılarda çok süperdii...

canım ben royalin bir bayisinde gördüm dün....
nedense bayıldım koridor için süper olur dedim ama bende yeni aldım sayılır,,,artık bunlarıda değiştirirsem sanırım eşimde beni değiştirirkaydirigubbakcemile3

novalack_purpur_glanz_8d76cb.jpg

bu renkte mutfakta cok hos bence... alt kisim beyaz olarakta düsünülebilir...

longing süper bir renk ilkk kezbir mutfakta gördümm..paylaşım için telekürler canımm...

evet bencede güzel cnm, ve bunu o renk ve beyaz olarak düsün, gercekten cok süper duruyor...

selam cnm..yapı marketleri mağazaları dolaş yakından gör incele ,fiyat araştırması yap hihoyyyt

lake mobilyalar mutfak dolapları süper emme çok tuzlular :1ninca:

dekorasyon için geçen yıl bu zamanlar ben de deli gibi incelem yapıyodum hihoyyyt

evin büyükse harika dekorasyonlar var ferah ferah :asigim:

sana kolay gelsin ha bu arada kırmızı mutfak fikrinden vazgeçme Şeniz

görsek ne güzel olurdu:))) resim yokmu resimm....güle güle otur canımm..

saol cnm..inşallah sen de istediğin gibi yaptırırsın..

çeyiz serildiğinde ( asla çeyiz serma olayını yapmıcaktım.. baktım ki anacığım boynu bükük hüzünlü duruo kıyamadım serdik ) çekmiştim resim..bidaha da çekmedim ..onlardan eklim kaydirigubbakcemile3

Back
X