• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Kurulacak Bir Ev İçin Öneriler

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
Arkadaşlar yaza alacağımız ev için her türlü dekor ,
mutfak, banyo mobilyası,
yatak örtüsü,
çocuk odası, ilginç ama kulanışlı mutfak ve banyo eşyaları,
halı örnekleri fotoğrafları koymanızı istiyorum..
Aklınıza gelebilecek sıfırdan Na tamam alınacak bir eve yapılacak her türlü dekerasyon örnekleri..
Parke ,Boya , asma tavan beğendiğiniz herşey olabilir önerilerinizi ve beğenilerinizi bekliyorum..
Kendim bir arşiv oluşturuyorum ve sizlerdende bekliyorum...
Benim aracılığımla tüm arkadaşlar faydalanabilir umuyorum...Teşekürler...a.s.

bunlar benden.......

dsc0237vm5.jpg

w568.png

lucidohlbordeauxgsxr3.jpg

w516.png
2qs6lvm197323fyr1mp2.jpg

w640.png

çalışma masasını çok beğendim. kızımın minik odasında yer problemini çözmek için birebir. teşekkürler.

Sevgili teknolog,mutfak dolaplarında üst bölüm krem alt bölüm ise kırmızı olanları çokkkk beğeniyorum,birgün evim olursa öyle yaptıracağım.
Oturma odasında köşeli koltuk takımları güzel duruyor.
Salona krem-bej renkli koltuklar yakışıyor.Tv ünitesi ve masada yeterli olacaktır.
Yatak odasında da beyaz mobilya beğeniyorum.
Banyoda ise beyaz lake dolaplar hoş duruyor.Birde şu radyolu duşakabinler çok cücellll:)))))
Evde birçok resim var akşama eklemeye çalışırım cnm

mısraa cım teşekür ederimm..tam benim dilimden konuştun..bende mutfağı aynen öyle düşünüyorum..kırmızı ve beyazz...şimdilik biraz tepki aldığım için aile ve çevremden sanırım çok bayağı bişey zannettiler..ben gizliyorum kırmızı beyaz işini ama mutlaka kırmızı beyaz istiyorum..yatak odam şimdide beyazz...ve beyazı evde çok seviyorum zatenn..banto dolplarımda beyaz lakee şuann..yanlızz dolaplar çok yan yana olduğu için su sıçradığında çok sinir olyorum...her el yıkayışta silmek gerekiyor su lekesini sevmiyorum..resimlerini bekliyorum tşklerr..

mısracım hepsi birbirinden güzel..koltuk takımı ve perde uyumu çok güzel..halıda sarayınn simina serisinden o halıyı biliyorum..ama koltukları çok beğendimm..

canımmm süper olmuş tam benlik bir konu bilirsin sen................
bende ekliyecem hayatımmmm.................
sendeki seçimlerde muhteşem bu arada bayıldım..................

tek duvara duvar kağıdı uygulamasını uygun duvarlarda uygun renklerle odalarda uygulamak gibi bir düşüncem var kısmetse..
dc4b1ngc4b1n2sf8.jpg

w400.png

Back
X