Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim artık koltuklarım kullanışsız olduğu için koltuklarımı yenilemeye karar verdim bu yüzden 1 ay dır koltuk bakıyorum hep internetten araştırdım ve dün bir kaç mağzaya gittim bir kaç model beğendim ....
Eki Görüntüle 833501 Eki Görüntüle 833502
Eki Görüntüle 833503 Eki Görüntüle 833504
bunlar yataş enzo homsda beğendiğim hem sandıklı hem yatak olabiliyor hemde geniş;
birde doğtaştan baktığım var oda bu
Eki Görüntüle 833523
sizce hangisi daha güzel yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.:2:
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim artık koltuklarım kullanışsız olduğu için koltuklarımı yenilemeye karar verdim bu yüzden 1 ay dır koltuk bakıyorum hep internetten araştırdım ve dün bir kaç mağzaya gittim bir kaç model beğendim ....
Eki Görüntüle 833501 Eki Görüntüle 833502
Eki Görüntüle 833503 Eki Görüntüle 833504
bunlar yataş enzo homsda beğendiğim hem sandıklı hem yatak olabiliyor hemde geniş;
birde doğtaştan baktığım var oda bu
Eki Görüntüle 833523
sizce hangisi daha güzel yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.:2:
Yataş Enza Home'dan şu koltuk takımını önerebilirim. Hem çift kişilik yatak oluyor, hem kumaşı çok güzel ve kaliteli hem de oturumu rahat.
Eki Görüntüle 833569
Eki Görüntüle 833571
Eki Görüntüle 833570
Canım ben de sana Lazzoni ve Evgör'e de bakmanı öneririm. İkisinin de çok güzel kotluk takımları var.
Evgör Koltuk Takımları
Lazzoni Mobilya
En üstteki Yataş'ın yastıklı modeli hoşuma gidiyor..
Yine o renkler çevresinde dolanan bu model de şu aralar favorim.. :)
Amaaaa kullanış dersen illa ne yatak olabiliyor, ne de bazalı..
Evet buda güzel ama baza yok eşyalarım çok en azından almışken içlerine yerleştirebileyim diyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı çok kararsızım... Fikrin için teşekkürler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?