Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni koltuk takımı almak istiyorum sizce hangisi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

KIZANNE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2008
344
163
103
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim artık koltuklarım kullanışsız olduğu için koltuklarımı yenilemeye karar verdim bu yüzden 1 ay dır koltuk bakıyorum hep internetten araştırdım ve dün bir kaç mağzaya gittim bir kaç model beğendim ....

Eki Görüntüle 833503 Eki Görüntüle 833504
bunlar yataş enzo homsda beğendiğim hem sandıklı hem yatak olabiliyor hemde geniş;
birde doğtaştan baktığım var oda bu

sizce hangisi daha güzel yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.:2:

Üstteki pembe kırlentleri olanı sevdim ben En kullanışlı hangisi ise onu almanızı tavsiye ederim. Görüntü bir yere kadar kullanışlı olması çok daha önemli Yuvanızda mutlu mutlu oturun inş

merhaba canım bence tabıkıde dogtas derim hem sık hem modern sımdılerde hep bu modeller tercıh ediliyor ben hep görüyorum yenı evlenelerde falan altıda sandıklı sanırsam bence doğtas tabı son karar senın iyi günlerde kullanmak nasıp etsın allah hadı bakalım kolay gelsın sana

Beyaz takım bence..

Hepinize teşekkürler sizin başka önerebileceğiniz bir markada varsa onlarıda söyleyebilirsiniz.

En üstteki Yataş'ın yastıklı modeli hoşuma gidiyor..
Yine o renkler çevresinde dolanan bu model de şu aralar favorim.. :)
Amaaaa kullanış dersen illa ne yatak olabiliyor, ne de bazalı..

Son düzenleme:
Yataş Enza Home'dan şu koltuk takımını önerebilirim. Hem çift kişilik yatak oluyor, hem kumaşı çok güzel ve kaliteli hem de oturumu rahat.

Son düzenleme:
Canım ben de sana Lazzoni ve Evgör'e de bakmanı öneririm. İkisinin de çok güzel kotluk takımları var.
Evgör Koltuk Takımları
Lazzoni Mobilya

evgöre baktım ama gidip dokunmadan koltuk almam resimde çok çok güzeller ama gerçektende öylemi bilmiyorum lazzonidede fiyatlar çok yaaaa ama çok güzeller hepsini çok beğenmiştim oraya bakmıştım mağzasına bayıldım bayıldım muhteşemlerdi bi takım en azı 6,000 tl falandı :) teşekkürler yardımın için...

Bazali koltuklar esime cek-yat hissini uyandirdigi icin, biz evlenirken bazali koltuklardan almadik. Fakat koltuklarimizi dogtas`tan aldik, yatak olabilme ozellikleri var. O yuzden misafir geldiginde onlari genelde salonda misafir ediyorum. Eger esimi ikna edebilseydim kesinlikle bazali koltuk alirdim. Insanin bir cok esyasini topluyor. Misal misafir icin ayirilan nevresim takimi + yorgan + yastik nereye koyacagim diye dusunmuyorsun... Bence alirsan bazali olanlarindan almalisin...

En üstteki Yataş'ın yastıklı modeli hoşuma gidiyor..
Yine o renkler çevresinde dolanan bu model de şu aralar favorim.. :)
Amaaaa kullanış dersen illa ne yatak olabiliyor, ne de bazalı..

Evet bende çok beğedim canım bunu eşya sorunum olmasa direk bunu alıcam aslında duruşu falan süper evimdede çok çok güzel durur ne yapasam bazalımı yoksa böyle bir şeymi alsam bilemedim.

Evet buda güzel ama baza yok eşyalarım çok en azından almışken içlerine yerleştirebileyim diyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı çok kararsızım... Fikrin için teşekkürler canım...

İki kişiliğinde de mi yokmuş baza. Ben onda var sanıyordum. :26:

canım ilk pembe kırlentli de çok güzel bu en son yayınladığında özellikle bu sonda ki çok güsell

Benim koltukta aradığım 1 numaralı, olmazsa olmaz özellik altının yerden biraz yüksek olmasıdır :)) O "biraz" da altına süpürge ve paspas girecek kadar Koltuğun, yatağın altını süpürüp silemezsem olmaz :))

Herkese merhaba dün akşam doğtaş mağ. gittim orada bunu almaya karar verdim hem köşe olarak kullanabiliyorum hemde 2 adet 3 lü oluyor benim çok hoşuma gitti bir 3 lü çok geniz bazası var yatak olmuyor ama diğeri yatak oluyor baza ondada var ama az... sizin fikrinizide alamak istedim koltuk kumaşımda tay tüy kumaş krem yastıkları kırmızı olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…