• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yen'i kimlik kartlarıyla ilgili acil bilgisi olan???

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
mrb arkadaşlar bugün çok yoğun bir gündü ve ben acil evden çıkarken kimliğimi düşürdüm evde tam gelince atarım diye bıraktığım çöp poşetinin içine. Sonra akşam gelince o dalgınlıkla çöpü kapıya çıkardım ve kimliğim de gitti maalesef. Ve kimlik kaybetmek en korktuğum şeylerden biriydi başıma geldi. Yenilemiştim şu Yen'i kimliklerdendi.
Sorum şu : bu kimlikler çipli deniliyor ya bloke edilebiliyor mu bilgisi olan var mı acaba ? Kimliğim kötü niyetli kişilerce kullanılmaması için

En yakin karakola basvuru yapin kimliginizin kayip olduguna dair resmi bir belge edinmeniz lazim.acil olarak. Gazeteye ilan da verebilirsiniz.

199 u aradım az önce pasİf ettiler ama bu hiçbirşey ifade etmiyor sanırım. Ne anladık yani çipli karttan o zaman. Ticaret sicil , vergi dairesi ve bankaya da bildirmem gerekiyor sanırım, tabii bir de gazete İlanı
Karakolda tutanak tutacaklarını sanmam, kesin gerek yok deyip gönderirler

gecenin
2 sinde çöp kontaynırına gittim ama malesef alınmıştı çöp arabası tarafından çöpler.keşk belediye çöplüğüne gidip erise orada

Back
X