Yeni kimlik kartlarına ödenecek ücret belli oldu

nereden para alıcaklarını şaşırdılar artık

kimlikleri çok beğendim....ama 2 ay önce çıkarmıştım oğlumun ve benimkini 100 küsür lira vermiştim yazık oldu

Aslında ilk verilişte ücretsiz olup kayıp vs gibi yeniden çıkarıldığında ücretli olsaymış daha iyi olurmuş.

bence ilk ücretsiz olmalı..18 lira bazıları için çok..ekmek parası bulamayan ne olacak?..hiç düşünen var mı..çokta gerekli değildi..

Bir de bana kimliğime bakan soruyor. ''Bu sen misin?'' diye. Diyorum ki ''Bu ben değilim, bu benim nufus cüzdanım.''
ya ben kımlık fotografımı körpecik bir genc kızkene çekilmiştim.
evlilik cuzdanıma aynı fotoyu koydum , pasaporta vs herseye.. çoğaltır çoğaltır onu kullanırım. 13 sene oldu hala çektirmedim fıstık gibiyim orda. bunada onu veririrm artık..

bence ilk ücretsiz olmalı..18 lira bazıları için çok..ekmek parası bulamayan ne olacak?..hiç düşünen var mı..çokta gerekli değildi..
tatlım nasıl gerekli değil Allah aşkına..
Bu sisteme geçmeseydik nasıl fişlenecektik , nasıl izlenecektik..

vardı değil mi bir ara öyle öngörüler
insanlara çip takılacak ve herkes bunu seve seve kabul edecek filan
valla yavaiş yavaş onların her dediği oluyor zaten
şaşırmam..

Var oldugunu düsünüyorum ben de, göbek deliginden üçgen bulunan kısmı haric tabi. : )

iyi bari fiyatı uygunmuş, ehliyetler için istenen para baya yüksekti. Gerçi onu da sonra tepkiler üzerine indirmişlerdi sanırım.

Ama maliyeti 5 liraymis. 5 liralik kimliği ticaret kafasiyla bize 18 liraya iteleyen hukumetimiz yine sicak paraya ihtiyac duydu anlasilan

Ama maliyeti 5 liraymis. 5 liralik kimliği ticaret kafasiyla bize 18 liraya iteleyen hukumetimiz yine sicak paraya ihtiyac duydu anlasilan
ele 5 sana 15..
makam arabası alıncak , sen yanmassan ben yanmassam ay pardon sen vermessen ben vermessem nasıl makam aracı alınır hükümetime..

Hadi yine iyisiniz bizim cepten çıkıyor keratalar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…