- 14 Ekim 2014
- 46
- 20
- 13
- 42
nereden para alıcaklarını şaşırdılar artık18 liradan 80 milyon nüfüs bir dünya para demektir,yine olan halka olacak 18 lira belki çok küçük gibi bir rakam gibi görünsede çocuğuna süt alamayan 5 liraya tişört alamayan aileler var onlar ne olacak,elbette yeni kimlik kartlarının maliyeti olur olmaz değil ama 18 lira yüksek bence daha uygun olması gerekirdi.
Bir de bana kimliğime bakan soruyor. ''Bu sen misin?'' diye. Diyorum ki ''Bu ben değilim, bu benim nufus cüzdanım.''al benden de o kadar hortlak gibi çıkıyorumallahım bu ben değilimmm
ya ben kımlık fotografımı körpecik bir genc kızkene çekilmiştim.Bir de bana kimliğime bakan soruyor. ''Bu sen misin?'' diye. Diyorum ki ''Bu ben değilim, bu benim nufus cüzdanım.''
tatlım nasıl gerekli değil Allah aşkına..bence ilk ücretsiz olmalı..18 lira bazıları için çok..ekmek parası bulamayan ne olacak?..hiç düşünen var mı..çokta gerekli değildi..
vardı değil mi bir ara öyle öngörüler
insanlara çip takılacak ve herkes bunu seve seve kabul edecek filan
valla yavaiş yavaş onların her dediği oluyor zaten
şaşırmam..
iyi bari fiyatı uygunmuş, ehliyetler için istenen para baya yüksekti. Gerçi onu da sonra tepkiler üzerine indirmişlerdi sanırım.
ele 5 sana 15..Ama maliyeti 5 liraymis. 5 liralik kimliği ticaret kafasiyla bize 18 liraya iteleyen hukumetimiz yine sicak paraya ihtiyac duydu anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?