yeni kılavuz hatalı mı?? bütün bölümlerin sıralamaları çok düşmüş..

sheack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
20
0
86
İstanbul
kızlar hiç 2010 kılavuza baktınız mı? bütün bölümlerde çok fazla düşüş var.rehberlikçilerle konuşuyorum bazıları doğru bazıları yanlış diyor.sizin bi bilginiz var mı bu konuyla ilgili??

Düşüş mü var ? Bize fazla iyimser dediler ki öle geçen seneyle bu seneki arasında çok fazla fark var

hayır ösym nin sitesinde var.. gerçekten çok saçma gaziantep diş hekimliğinin sırası 15binlerdeyken tıp 16binlerde..

of of saçmasapan işler ya bir doğru düzgün kılavuz hazırlayamadılar hep bir karmaşa içerisindeyim ne yapıcam bilmiyorum :1no2:

kızlar kılavuzlarda yanlışlık yok sadece belli programların başarı sıraları yanlış yazılmış doğrusu da okuldan alınan ösym kılavuzunun arasında bir kağıtla verilmiş orada doğrusunu bulabilirsiniz
bunun dışında bir sorun ya da bir yanlışlık yok....
ama siz gene de tercih listenizin sonuna puanınızın altında birkaç yer de yazın garanti olsun yani
rehberlikçim bana bu şekilde söyledi.... ki bence haklı...

inşallah doğrudur ya benim dersanem diyor yanlış ve kendi çıkardıkları kılavuzda çok yüksek :/

yaa kızlar güvenmeyin klavuza nolur
gecen sene 1500.cüyle kapatan yeri 2600 yapmş. bu düzeltlmiş hali bide
hayal kırıklıgı olmasın sonra
önerim, ne de olsa 30 hakkımız var, istedklernzi yazn, ama kendi sıralamanıza göre epeyce düşük yerler de yazın öle 1-2 taneyle bırakmayın. zaten girebilirseniz terch sıralamanızda üstte oldugu icin istediklerinize girersiniz.
ama giremezseniz klavuzda düşük gözüken yere girmek, acıkta kalmktan iyidir.

off bu ne saçma iştir yaaa kılavuzda yerleşioruz sevinioruz dersanedki hocalarımız yanlış bizim tercih kılavuzuna bakın ordada çok yüksek kafayı yicem ya :S:S

arkadaslar gecen yıl 64binle kapatan bölüme bu yıl 141bin demsler tamamen sacmalık... dersanelern klavuzuna göre yapmak dha garanti olur

dersanedeki hocaların kılavuzuna göre 10-15 bin yukarı gözüküyo off bilmiyorumkismile

kızlar önceden say, ea, söz vardı mesela sayısalcıların matematik fen puanı daha büyük bi katsayıyla çarpılıyodu ama şimdi sayısal da kendi içinde ayrılıyor mat ağırlıklı bio ağırlıklı gibi..o yuzden yeni kılavuzlarda o üni.ye giren en düşük puanlı ögrencinin netlerinin yeni sisteme göre olan katsayılarla çarpılmış hali var.anlatabildim mi bilmiyorum.kılavuzda yazanlara aldanmayın.dershanelerin çıkardığı kılavuzlar var orda gerçek olan yazıyor.isterseniz denemek için ordan herhangibi üni.yi arayıp geçen sene şu bölümü kaçla kapattınız diye sorabilirsiniz..

ben kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum.çünkü benim geçen yıl 47 binle giremediğim yere 103 bin yazmışlar böyle bi şaçmalık var mı ya!

cnm 49 tane hatalı var onuda okuldan klavuz alınca düzeltilmiş olanları ayrı bir çıktıda veriyolar zatn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…