Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alyacımm paylaşımlarını takip ediyoruz bu ayakkabıya bayıldım ya harika gerçekten devamını bekliyoruz teşekkürler..
takip etmeye devam edin ayakkabıların bende bir hastalık olduğunu söylemiştim..alyacımm paylaşımlarını takip ediyoruz bu ayakkabıya bayıldım ya harika gerçekten devamını bekliyoruz teşekkürler..
İndirimli kampanyalarla bir ilgisi olmadığından dolayı konunuzu ilgili bölüme taşıdım bilginize..öncelikle herkese merhaba bu sitede çok yeniyim ayakkabıya karşı büyük bir zaafım var yeni yerler keşfetmeyi seviyorum sizinde önerilerinizi bekliyorum en son aldığınız ayakkabılarınızın resimlerini atabilirsiniz bende kendi ayakkabılarımı sizinle paylaşıcam...bu benim son cicilerim :)Eki Görüntüle 1524887
bayıldııımmmmmmmmmmm harikalar çok renkli çok güzel teşekkür edrimbunlarda benim beğendiklerimmm
son olarakta bu
aynen öyle tatlım duramıyorum bende de çok bomba ayakkabılar var gün içerisinde atmaya çalışıcamalyacım ikimizde sabah sabah ayakkabılara dikmişiz gözlerimizi
Bu ayakkabiya bayildim. Ben de tam bir ayakkabi hastasiyimdir her kadin gibi
Bu ayakkabiyi nerden aldiniz acaba??[/QUOT merhaba firmanın facebook sayfasında gördüm ve aldım cidden ayakkata çok hoş duruyor sende burdan bakabilirsin https://www.facebook.com/pabillo.tr?fref=ts