• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni kalkık ve kısa burnuma alışamıyorum

keklik2501

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
19
2
1
25
Kızlar ben hayatımda hiç böyle bir pişmanlık yaşamadım. Depresyona girdim yeni burnumu ilk gördüğüm andan beri. 1 ay bir hafta olacak yakında ve 5 kilo verdim halim gücüm bitti. Hayattaki hiçbir şeyden tat alamıyorum. Sanki dünyam başıma yıkıldı. Bir iki gün sonra üniye gideceğim son yılımdı mezun olacağım. Ama benim insan içine çıkmaya bilr gücüm yok. Kafamı derslere verebileceğimi sanmıyorum.
Eskiden osmanlı burnu tarzı kemerliburun ve düşük burunucuna sahiptim ama aşırı büyük değildi yani uzun ve kalın değildi. Şimdi yeni burnum çokkk kısa ve kalkık. Kalın ve bu kalınlığın çok azalmayacağını söyledi doktor. Doğal ve asla kalkık olmayan bir burun istemiştim. Çok bir değişim beklememem gerekşyormuş bundan sonra sadece biraz iki deliğin arasındaki kısım sarkarmış. Ama bu benim için yeterli değil bu burun çok kalkık burun ucunun inmesi lazım beni memnun etmesi için. Eski kötü burnumu mumla arıyorum kızlar bu süreçlerden geçen var mı bir umut ışığı arıyorum

Çok fazla değişmez derken neyi kast ediyor?burun daha 1 ay falan olmuş nasıl değişmicekmiş?

Valla benimki de değişmemişti sadece boyut olarak biraz daha milimetrik küçükmüş olabilir ama oranlar ayni kaldi
Kalkık olması falan mı?bence derisi inceler için çok değişmiyor ama kalınlar değişiyor.

Doktor doğru söylüyor,radikal bir değişim olmayacak fakat burun dediginiz kadar kalkık mi yoksa size mi öyle geliyor. Alışma sürecindesiniz neticede

Fotoğraf atarsanız daha net yorum yaparız, gözünüz alışmadığı için size öyle geliyor olabilir. Başta herkes kötü hissediyor zamanla oturup alışıyor gözümüzde

Ya eğer ödem hala barizse burun hala sert hissediliyorsa bir miktar daha inebilir ama orantısal olarak pek de değişmiyor
Bence iyi burun 3 ayda belli oluyor ama boyut olarak benim burnum 9.ayda net belli olmuştu ödemlerin gittiği sonra pek bir değişim olmadı bu yönde.

Bence iyi burun 3 ayda belli oluyor ama boyut olarak benim burnum 9.ayda net belli olmuştu ödemlerin gittiği sonra pek bir değişim olmadı bu yönde.
Oooo, ben de iste 1 yılda belli olur denildiği için bekleyip durdum ama yok anacım degismedi😂
Memnun musun şu anki halinden?

Bence görsel gönderin daha iyi yardımcı oluruz. Benim burnumda 2.5 ayda ciddi düşme oldu. Doğal burun istemiştim çok pişmanım. Hiç yaptırmayanlardan burnu daha güzel olanlar var. Siz daha görsele alışamamışsınız bence zaman geçtikçe kibarlaşır gözünüze daha hoş gelir bence.

Oooo, ben de iste 1 yılda belli olur denildiği için bekleyip durdum ama yok anacım degismedi😂
Memnun musun şu anki halinden?
Ben revizyon oldum daha 1 ay oldu😂o burundan memnun değildim ama tecrübe gereği söylüyorum benim burnum 9. anda %90 inmişti son halini almıştı.

Kızlar ben hayatımda hiç böyle bir pişmanlık yaşamadım. Depresyona girdim yeni burnumu ilk gördüğüm andan beri. 1 ay bir hafta olacak yakında ve 5 kilo verdim halim gücüm bitti. Hayattaki hiçbir şeyden tat alamıyorum. Sanki dünyam başıma yıkıldı. Bir iki gün sonra üniye gideceğim son yılımdı mezun olacağım. Ama benim insan içine çıkmaya bilr gücüm yok. Kafamı derslere verebileceğimi sanmıyorum.
Eskiden osmanlı burnu tarzı kemerliburun ve düşük burunucuna sahiptim ama aşırı büyük değildi yani uzun ve kalın değildi. Şimdi yeni burnum çokkk kısa ve kalkık. Kalın ve bu kalınlığın çok azalmayacağını söyledi doktor. Doğal ve asla kalkık olmayan bir burun istemiştim. Çok bir değişim beklememem gerekşyormuş bundan sonra sadece biraz iki deliğin arasındaki kısım sarkarmış. Ama bu benim için yeterli değil bu burun çok kalkık burun ucunun inmesi lazım beni memnun etmesi için. Eski kötü burnumu mumla arıyorum kızlar bu süreçlerden geçen var mı bir umut ışığı arıyorum

Daha yeni ameliyat olmuşsun kalın ve büyük durması gayet normal. Çok ödemin var bol su iç. Kendini sev ve biraz zaman tanı. Benim burnum önceden uzun ve inceydi. Ameliyattan sonra çok fazla ödemim vardı ve büyük duruyordu. Şuan ameliyat olalı 10.ayımdayım ve burnum tam oturdu kalın derim tamamen indi ve yüzüme tam oturdu.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Burun biraz iniyor diyenler burun ucunu mu kastediyor yoksa iki burun deliği arasındaki derinin sarkmasını mı? Çünkü burnumun ucunda kavis olduğu için aşağısı sarksa bile boyu çok kısa gelmeye devam edecek gibi

Daha yeni ameliyat olmuşsun kalın ve büyük durması gayet normal. Çok ödemin var bol su iç. Kendini sev ve biraz zaman tanı. Benim burnum önceden uzun ve inceydi. Ameliyattan sonra çok fazla ödemim vardı ve büyük duruyordu. Şuan ameliyat olalı 10.ayımdayım ve burnum tam oturdu kalın derim tamamen indi ve yüzüme tam oturdu.
Peki sizde gözünüzün alışamayacağı bi kalkıklık var mıydı? Oturdu derken zamanla cidden bu yapay görünüm azalıyo mu sizin gözünüz mü alışıyor

Belki kötü görünmüyordur ama sen eski burnuna alıştığın icin yenisini garipsiyorsundu? Foto at bence abartıyor olabilirsin
İnsanlar abarttığımı söylüyolar ama kendimi yiyip bitirdiğim için. Çünkü güzel estetik geçiren insanlara çok güzelleşmişsin falan dendi hep çevremde. Bana ise güzelliğinden bir şey çalmamış öncekinden iyi falan diye teselli veriyolar ve bakışlarından bile yüzümü garipsediklerini hissedebiliyorum

Back