- 12 Ekim 2021
- 65
- 28
- 18
- Konu Sahibi Hiisleriimucurum
Ameliyathane teknikeriyim sorumlumun kardesiyle babam aynı yerde çalışıyor o vesileyle işe başladım sorumlum bir kadın hemşire ve erkekler çok iyi davranıyor tecrübesiz olduğum için tatlı dille her işi öğretmeye çalışıyorlar ama bir kaç hemşire hep ezmeye aşağılamaya çalışıyor üstelik bunu insan içinde yapıyorlar çok zoruma gidiyor daha 4 gün olmasına rağmen çalışasım gelmiyor artık bazı şeyleri derslerimde stajımda görmeme rağmen neden oluyor nasıl oluyor diye sormuyorum o hemşireler doktorların yanında yada kıdemli olan sorumlumla arası iyi olan hemşirenin yanında devamlı niye bir şeyleri sormuyorsun bu şekilde nasıl çalışacaksın ıvır zıvır diyorlar ve bunu aşağılayarak alaycı şekilde söylüyorlar ya da insan içinde bana bir şeyler söyledikleri zaman alaycı tavırla söylüyorlar onlar böyle yapınca haliyle doktorlarda üstüme geliyor 4 gün olmasına rağmen çok zoruma gidiyor her gün sinirden ağlayarak işten çıkıyorum resmen bir kaç erkek hemşireyle konuştuğum zaman sabırlı ol zamanla alışacaksin diyorlar ama ben kendimi ezdiren veya eziklendigim ortamda sabırla durabilen bi insan değilim işi bıraksam ailem başta olmak üzere herkes daha kaç gün oldu da işi bırakıyorsun diye laf yapacaklar çıkmazda gibi hissediyorum kendimi ne yapabilirim nasıl davranabilirim akıl verin lütfen