Yeni is ve korkularim

COLIN

Müzmin iyi kalpli🤷
Pro Üye
31 Ocak 2013
7.190
44.611
Merhaba kizlar,
Uzun suredir issizdim. Bugun bi is gorusmesinden geri donus yaptilar ve Pazartesi baslamami istiyorlar. Benimse gozum korktu. Hem uzun suredir calismiyorum diye, hem de calisacagim yer cok profesyonel calisan kurumsal bi yer. Oyle ki sevinemiyorum bile is buldugum icin. Aslinda yaptigim is de iyiyim fakat stres altinda ve ya acil islerde panikleyip yanlis birsey yapmaktan cok korkuyorum. Bu konuda kendimi aşamadım bi turlu. Stres altinda panikliyorum ve bunu calisma arkadaslarim ya da mudurlerimde farkediyor. Tavsiyelerinize ve beni cesaretlendirmenize cok ihtiyacim var kizlar.
Simdiden hepinize tesekkurler.

Yaptığın işi iyi yaptığına inanıyor ve daha iyi yapmak için çabalayacağını biliyorsan gerisinin ne önemi var? Telaş fark ediliyorsa iyi iş de fark edilir :)

Uzun sure çalışmadığın icin bence
Biraz zaman geçince kendine güvenin gelir
Hem ben is veren olsm seni daha cok beğenirim ne guzel işini ciddiye alıyor önemsiyor derim

Sen işten değil iş senden korksun arkadaşım ilk başta zaten yeni bir ortama alışması felan en 15 günü bulur.O panik atak gibi resmen bende de var daha iyi olsun diye uğraştıkça elim ayağım karışıyor ilk zamanlarda hiç stres yapma yeni işin hayırlı olsun başarılar dilerim

Sanirim uzun suredir calismadigin icin bu kadar heyecan yaptin. Hele bi basla hayirlisiyla ise kendine guvenin artar merak etme

Zaten bende o ilk is yerine ve sektore alisma surecinde zorlaniyorum. O ilk bir iki ay bana acayip zor geliyor. Sonrasinda cok rahatliyorum rutine biniyor. Ama o alisma surecinde cok afalliyorum, cok panik yapiyorum. Ise yeni girip de yillardir orda calisiyor gibi olanlari gordukce kendimi gerizekali gibi hissediyorum resmen. Bende eksik olan ne diyorum.

Simyacı sen beni hatırlıypsun da ben senin konunu net hatırlayamıyorum. Ama acayip sevindim işinin olmasına:) hayırlı olsun:))

Bir süredir çalışmadığın içindir bu korkuların. Başladıktan sonra geçer alışırsın bile. Hata yapmaktanda korkma, insan hata yapa yapa tecrübe kazanıyor. Geçici kaygılar bunlar :) Yeni işin hayırlı olsun.

İlk haftayı atlattın mı tamamdır. Panik yok, her şey güzel olacak. Bu arada hayırlı olsun canım.

Tebrik ederim öncelikle. Sanırım ilk zamanlarda o panik herkeste vardır.Ya da iş değiştirdiğinde herkeste olur gibi mi geliyor.

Zamanla rayına oturur canım alışırsın..
stres yapma, Bismillah de başla..başarılar.
.

Hepinize cok tesekkur ederim. Bugun biraz daha rahatladim. Bakalim yarin beni neler bekliyor. Umarim hersey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…