YENİ İŞ KURACAKLARA KOSGEBİN DESTEKLERİ İÇİN PROJE YAZIMI

girişimcilik eğitimleri hocalarıda danışmanlık firmalarla çalışırlar zaten siz bilirsiniz .. başarılar dilerim iş hayatınızda
Ben danışmanlık firmalarında çalışmaları yasak diye biliyorum, fiili olarak hocalığı devam ediyorsa çalışamaz. Zaten girişimcilik hocaları danışmanlık firmalarına direk dolandırıcı onlar falan diyorlar hiç iyi hikayeler anlatmıyorlar danışmanlık firmaları hakkında. Arada bir kaç firma varmış ama o birkaçı düzgün firmayı bulmaya çalışırken dolandırılırsınız diyorlar.

evet bu doğru.. burda da konular aynı malesef... ama düzgün çalışan firmalarda bu kirlilikten etkileniyor.. yalnız girişimçili hocalarıda bu işlerden pay alıyorlar buda acı ama bir gerçek yani birazda onlar insanlarda kafa karışıklığı yapıyorlar

çok öğrenci para kaptırmış ya ondan bir de danışmanların proje yazarkenki küçük hatalarından red alanların hikayeleri falan filan işinize iyi çalışın kendiniz yazın diyorlar

Hatta buradakiler mülakatlara aldıkları insanlara bu işi bana verirsen seni bu kursa kabul ederiz diyede baskı yapanlar var.. ayrıca devlete hem vergi veren ve istihdam yaratan bizleriz..herkes işini yap
çok öğrenci para kaptırmış ya ondan bir de danışmanların proje yazarkenki küçük hatalarından red alanların hikayeleri falan filan işinize iyi çalışın kendiniz yazın diyorlar
siz bilirsiniz biz herkes değiliz.. Türkiye genelinde tel görüşmeleriyle projesini hazırlayıp sisteme yüklüyoruz.. örneğinide kendisine kargo ile gönderiyoruz..bu 5 yıldır böyle.... Dönen(revize) ve red olan hiç bir projemiz olmadı.. elimizde kendileri yazıp ve başkalarına yaptıran revizeye geri gönderilenlerle uğraşıyoruz şu an .. onların fiyatları biraz farklı oluyor ama çünki sil baştan yapıyoruz.

yeriniz nerede acaba

Eşim o kadar faizsiz krediye başvurdu fakat kosgebin hep ihtiyacı olmayana dağıtım yaptığı ortaya çıktı. İki başvurunuz hiç dönüş olmadı gerçekten veriyormu KOSGEB

Eşim o kadar faizsiz krediye başvurdu fakat kosgebin hep ihtiyacı olmayana dağıtım yaptığı ortaya çıktı. İki başvurunuz hiç dönüş olmadı gerçekten veriyormu KOSGEB
merhaba, yeni iş mi kuracaksınız ? veya işletmeniz var mı ? ne iş yapıyorsunuz ?
Yeni girişimcilere verilen 50 bin hibe kısmı nakit para şeklinde olmuyor.Makine ekipman alımları kısmını karşılamaktadır.Bayanlara % 90 destek verilmektedir. Sadece kuruluş masrafları olarak 2.000 TL hesabınıza ilk olarak yatar.( maliyeye kayıt, Belediyeden açma ruhsatı vb)
Ayrıca kosgebin esnaflara yönelik kredi kısımlarında daha çok bir önce ki yılın bilançosu esas alınır. Kosgeb sgk lı istihdam sayısını dahi araştırır. Esnaf Odalarıda 3 ayda bir ödemeli kredi vermektedir . Orayada başvuru yapabilirsiniz.

Esnaf odası teminat istiyo zaten teminatim olsa o krediyi neden istiyim

Şirketim var, aynı zamanda başka yerde çalışıyorum. Nasıl ve ne desteği alacağım?

Şirketim var, aynı zamanda başka yerde çalışıyorum. Nasıl ve ne desteği alacağım?
Günaydın öncelikle bir iş kurmak ve işinizin başında olmak istiyorsanız başka bir işte çalışmayıp sgk nızın olmaması gerekiyor. Kosgebin yeni girişimci desteklerinden faydalanabilirsiniz. 50 bin TL hibe ve işyeriniz faaliyete geçtikten sonra geri ödemeli 100 bin TL faizsiz kredi desteği verilmektedir. Hayırlı günler dilerim.

Merhaba siz bana ne yapmak istediğinizden bahsederseniz yardımcı olurum.
okul ?
yaş ?
herhangi bir işte çalışyormusunuz ? ssk varmı ?
meslek lisesi mezunumusunuz ?
herhangi bir iş yeriniz varmı halen faal olan ?
Merhaba bende merak ediyorum yardımcı olurmusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…