- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
- Konu Sahibi Makbule 05
-
Bağlantı probleminden mesajlar 2 kez gidiyor pardonproje plan formunu kosgeb sitesinde gördünüz mü? incelediniz mi ?
evet burda sıkıntı bıiraz facebook unuz varsa messenger üzerinden yazışmak daha kolay olcakBağlantı probleminden mesajlar 2 kez gidiyor pardon
Ar-ge İnovasyon programı konusunda uzmanlığınız varsa sizi Facebook'tan ekleyeyim?evet burda sıkıntı bıiraz facebook unuz varsa messenger üzerinden yazışmak daha kolay olcak
yoksa eklemeyecek misinizAr-ge İnovasyon programı konusunda uzmanlığınız varsa sizi Facebook'tan ekleyeyim?
ben yeniyim ama SNR DANIŞMANLIK işinde tecrübeli tabiki her konuda yardımcı olmaya çalışırız.yoksa eklemeyecek misiniz
yoksa eklemeyecek misiniz
Ben en iyisi girişimcilik eğitimi hocama sorayım canımcımben yeniyim ama SNR DANIŞMANLIK işinde tecrübeli tabiki her konuda yardımcı olmaya çalışırız.
girişimcilik eğitimleri hocalarıda danışmanlık firmalarla çalışırlar zaten siz bilirsiniz .. başarılar dilerim iş hayatınızdaBen en iyisi girişimcilik eğitimi hocama sorayım canımcım
Ben danışmanlık firmalarında çalışmaları yasak diye biliyorum, fiili olarak hocalığı devam ediyorsa çalışamaz. Zaten girişimcilik hocaları danışmanlık firmalarına direk dolandırıcı onlar falan diyorlar hiç iyi hikayeler anlatmıyorlar danışmanlık firmaları hakkında. Arada bir kaç firma varmış ama o birkaçı düzgün firmayı bulmaya çalışırken dolandırılırsınız diyorlar.girişimcilik eğitimleri hocalarıda danışmanlık firmalarla çalışırlar zaten siz bilirsiniz .. başarılar dilerim iş hayatınızda
evet bu doğru.. burda da konular aynı malesef... ama düzgün çalışan firmalarda bu kirlilikten etkileniyor.. yalnız girişimçili hocalarıda bu işlerden pay alıyorlar buda acı ama bir gerçek yani birazda onlar insanlarda kafa karışıklığı yapıyorlarBen danışmanlık firmalarında çalışmaları yasak diye biliyorum, fiili olarak hocalığı devam ediyorsa çalışamaz. Zaten girişimcilik hocaları danışmanlık firmalarına direk dolandırıcı onlar falan diyorlar hiç iyi hikayeler anlatmıyorlar danışmanlık firmaları hakkında. Arada bir kaç firma varmış ama o birkaçı düzgün firmayı bulmaya çalışırken dolandırılırsınız diyorlar.
çok öğrenci para kaptırmış ya ondan bir de danışmanların proje yazarkenki küçük hatalarından red alanların hikayeleri falan filan işinize iyi çalışın kendiniz yazın diyorlarevet bu doğru.. burda da konular aynı malesef... ama düzgün çalışan firmalarda bu kirlilikten etkileniyor.. yalnız girişimçili hocalarıda bu işlerden pay alıyorlar buda acı ama bir gerçek yani birazda onlar insanlarda kafa karışıklığı yapıyorlar
Hatta buradakiler mülakatlara aldıkları insanlara bu işi bana verirsen seni bu kursa kabul ederiz diyede baskı yapanlar var.. ayrıca devlete hem vergi veren ve istihdam yaratan bizleriz..herkes işini yapevet bu doğru.. burda da konular aynı malesef... ama düzgün çalışan firmalarda bu kirlilikten etkileniyor.. yalnız girişimçili hocalarıda bu işlerden pay alıyorlar buda acı ama bir gerçek yani birazda onlar insanlarda kafa karışıklığı yapıyorlar
siz bilirsiniz biz herkes değiliz.. Türkiye genelinde tel görüşmeleriyle projesini hazırlayıp sisteme yüklüyoruz.. örneğinide kendisine kargo ile gönderiyoruz..bu 5 yıldır böyle.çok öğrenci para kaptırmış ya ondan bir de danışmanların proje yazarkenki küçük hatalarından red alanların hikayeleri falan filan işinize iyi çalışın kendiniz yazın diyorlar
yeriniz nerede acabaHatta buradakiler mülakatlara aldıkları insanlara bu işi bana verirsen seni bu kursa kabul ederiz diyede baskı yapanlar var.. ayrıca devlete hem vergi veren ve istihdam yaratan bizleriz..herkes işini yap
siz bilirsiniz biz herkes değiliz.. Türkiye genelinde tel görüşmeleriyle projesini hazırlayıp sisteme yüklüyoruz.. örneğinide kendisine kargo ile gönderiyoruz..bu 5 yıldır böyle.... Dönen(revize) ve red olan hiç bir projemiz olmadı.. elimizde kendileri yazıp ve başkalarına yaptıran revizeye geri gönderilenlerle uğraşıyoruz şu an .. onların fiyatları biraz farklı oluyor ama çünki sil baştan yapıyoruz.
Amasyayeriniz nerede acaba
Öcelikle Kosgeb desteklerinden faydalanmak için Uygulamalı Girişimçilik Sertifikasına sahip olmanız gerekmektedir. Bu kurs 4 gün sürmektedir. Fazla bir zamanınızı almaz.Ama destek alabilmek için şart.Size en yakın Kosgeb il müd. giderek kurs başvurunuzu yapın. Kurs bitiminden sonra kuruluş işlemlerinizi yaparak( iş yeri bulma, vergi ve odaya kayıt vb.) girişimçiliği başlıyorsunuz. Daha sonra desteklerden faydalanmak için proje yazımınızı gerçekleştireceğiz. Aşağıda
KOSGEB DESTEKLERİ nin yeni iş kuracaklar için (girişimciler ) desteklerinden bilgiler verdim.
(1) İşletme kuruluş giderleri için geri ödemesiz olarak 2.000 (iki bin) TL destek sağlanır.
(2) Kuruluş Dönemi Makine, Teçhizat, Ofis Donanım ve Yazılım Desteği kapsamında, işletmenin kuruluş tarihinden itibaren 24 (yirmi dört) ay içinde satın alınan/alınacak makine, teçhizat, yazılım ve ofis donanımları için geri ödemesiz olarak üst limiti 18.000 (on sekiz bin) TL destek sağlanır.
(3) İşletme Giderleri Desteği kapsamında, işletme kurluş tarihinden itibaren 24 (yirmi dört) ay içinde gerçekleşen işyeri kirası ve personel net ücretlerine yönelik olarak, aylık azami 5.000(beş bin) TL ve toplamda geri ödemesiz olarak 30.000 (otuz bin) TL destek sağlanır.
(4) Kuruluş Dönemi Makine, Teçhizat, Yazılım ve Ofis Donanım Desteği ile İşletme Giderleri Desteği üst limitleri; bu destek unsurları için belirlenen üst limitlerin toplamını aşmamak üzere ihtiyaç duyulması halinde Kurul Kararı ile % 50 (elli)’ye kadar arttırılabilir. Bu durumda Kuruluş Dönemi Makine, Teçhizat, Yazılım ve Ofis Donanım Desteğinin üst limiti 27.000 (yirmi yedi bin) TL, İşletme Giderleri Desteği üst limiti 45.000 (kırk beş bin) TL ve her iki desteğin üst limitleri toplamı ise 48.000 (kırk sekiz bin) TL’yi geçemez.
(5) Sabit Yatırım Desteği kapsamında, işletme kuruluş tarihinden itibaren 24 (yirmi dört) ay içinde satın alınacak makine, teçhizat ve yazılım için teminat karşılığı geri ödemeli olarak 100.000 (yüz bin) TL destek sağlanır.
merhaba, yeni iş mi kuracaksınız ? veya işletmeniz var mı ? ne iş yapıyorsunuz ?Eşim o kadar faizsiz krediye başvurdu fakat kosgebin hep ihtiyacı olmayana dağıtım yaptığı ortaya çıktı. İki başvurunuz hiç dönüş olmadı gerçekten veriyormu KOSGEB
merhaba, yeni iş mi kuracaksınız ? veya işletmeniz var mı ? ne iş yapıyorsunuz ?
Yeni girişimcilere verilen 50 bin hibe kısmı nakit para şeklinde olmuyor.Makine ekipman alımları kısmını karşılamaktadır.Bayanlara % 90 destek verilmektedir. Sadece kuruluş masrafları olarak 2.000 TL hesabınıza ilk olarak yatar.( maliyeye kayıt, Belediyeden açma ruhsatı vb)
Ayrıca kosgebin esnaflara yönelik kredi kısımlarında daha çok bir önce ki yılın bilançosu esas alınır. Kosgeb sgk lı istihdam sayısını dahi araştırır.Esnaf Odalarıda 3 ayda bir ödemeli kredi vermektedir . Orayada başvuru yapabilirsiniz.
GünaydınŞirketim var, aynı zamanda başka yerde çalışıyorum. Nasıl ve ne desteği alacağım?
Merhaba bende merak ediyorum yardımcı olurmusunuz ?Merhaba siz bana ne yapmak istediğinizden bahsederseniz yardımcı olurum.
okul ?
yaş ?
herhangi bir işte çalışyormusunuz ? ssk varmı ?
meslek lisesi mezunumusunuz ?
herhangi bir iş yeriniz varmı halen faal olan ?
merhaba, siz sorun ben cevaplayayımMerhaba bende merak ediyorum yardımcı olurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?