Yeni ingilizce öğrenenden mektup... :) Gülmeniz garantidir

uyy bızım frıendler çoşmuş:roflol: ben bılmıym bu kadr ıyı hee maşallah yazan yazıyor yazarknde bız chıldırıyok:roflol:

La friendim my father what yapıng.gine coffeehaneyegoing mi?he friendsleriyle coffeehanede okey and batak playing mi?he'ye song sakın yenilmesin.

My brodher'in chıldreni olmuş.boy mu girl mi olduğunu no bilmeking.childrenin boy mu girl mi olduğunu my'a song. My school da baya beatiuful going işte.school'un başından beri english lesson seeing.

sırnaşık şey:roflol:süperdii tşkrler çok güldüm

ingilizler bile bu kadar guzel konusamaz vallah,:roflol:

ay gece gece guldurdur beni,sagolasin canima.s.

:roflol::roflol::roflol: ne var ki nan hortlak gözek ben o kadar bile konuşamıyorum
mesajıma son verirken gözeğim your'un gözlerinden kiss your'u çok özledim

benim ingilizcem yok şekerimm anlamadım ben :)))))))))))) :ecrin_bebek: :teytey:

bi ingilizce öğretmeni olaraktan bu kadar yıl boşuna kendimi yırttığımı anladım sayende..pzt ilk iş bu mektubu okulda öğrencilere okuycam!!!şakkıdı gelen yorumları da pzt yazarım artık...

:d hey allahım inşallah bizim çocuklara böylesi dek gelmez :d

:roflol: :roflol: :roflol:
züpper ingilizce öğrenmiş
aceba özel kursmu aldıki :roflol:

Bi İngilizce öğretmeni olaraktan bu kadar yıl boşuna kendimi yırttığımı anladım sayende..Pzt ilk iş bu mektubu okulda öğrencilere okuycam!!!şakkıdı Gelen yorumları da pzt yazarım artık...
Eeee nerede yorumlar halen bu güzel mektubu okumadınızmı yoksa:roflol:öğrencilerinize:jeyyar:

Hayatımda ingilizce metni bu kadar hızlı hiç tercüme etmemiştim.Ohhh beeeee ne zevkliymiş.Su gibi su gibi aktı valla........alkisalkisalkis
Very Good Very Good Very Good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…