• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ilişkiye adım atmak

camsilecek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
541
5
13
Merhabalar buraya daha önceden sorular açmıştım ayrılalı 2.5 ay oluyor. Artık içime kapanmak ve takıntı yapmak beni yordu. Yeni insanlar tanımak sosyalleşmek istiyorum.
Yoğun çalışıyorum 9 6 . Arkadaşlarım da hep evli veya sevgilisi var ortak arkadaş yoluyla maalesef ilişki yaşayamıyorum. Instagram vs gibi sosyal mecralardan tanışmak bana uygun değil. Hem kafa dağıtmak hem de sosyalleşmek yeni insanlar tanımak istiyorum. Nasıl yeni bir sosyal çevre edinebilirim. Istanbuldayim

Süreçlerini bilen biri olarak, bence bunun için çok erken. Sosyalleşmek iyi gelir tabii ki ama sosyalleşmeyi ilişki yapmak için yapmak mantıklı olmaz senin durumunda.
Ha, akışta, zaman içinde biri denk gelir, karşılıklı hoşlanma vs olur ve doğalında ilerler, o zaman tamam ama "çivi çiviyi söker" olayı sende muhtelemen ters teper.
Psikolojik desteğe devam ederken kendine, işine, sevdiğin insanlara, hobilerine vakit ayırmak iyi gelecektir. Özellikle spor hem bedenen hem zihnen müthiş bir terapi.

Araştırıp güvenilir gezi/yürüyüş katılabilirsin, ilgini çeken bir alanda kursa gidebilirsin, mesleğinle ilgili işine yarayacak sertifika programları alabilirsin vs vs.
Yine söylüyorum, bunları sosyalleşip açılmak için yapmalısın; birini bulmak için değil.

Sorunun başlığına istinaden de bence kalbini gerçekten hoş tutacak biri çıkarsa karşına şans ver yara bandı olarak kullanma değil bu gerçekten tecrübelerime dayanarak yazıyorum bunları; çok iyi geliyor. gayet yeni bir ilişkiye adım atabiliyorsun eskisi canını acıtmış olmasına rağmen. Nerde tanıştığın değil kimle tanıştığın çok önemli tabii bu noktada.

Hem romantik hem arkadaşlık olarak yeni ilişkilere adım atmak için atmak sizi mutlu etmez hiçbir zaman. Kendinize odaklanarak ve sevdiğiniz şeyleri yaparak şikayetçi olduğunuz durumdan kurtulur, böylece hem kendinizi daha çok tanımış olur hem daha huzurlu olur hem de sosyal çevre edinebilirsiniz. Bu süreçte kendinize nazik davranın ve hiçbir şeyi aceleye getirmeyin, akışına bırakın. Kendinize ve iyiliğinize odaklanmanız en iyisi olacaktır.

Teşekkürler arkadaşlar aslında hem sosyalleşmek yeni insanlarla tanışmak hem de kafa dağıtmak istiyorum , dediklerinizi dikkate alacağım

Sorunun başlığına istinaden de bence kalbini gerçekten hoş tutacak biri çıkarsa karşına şans ver yara bandı olarak kullanma değil bu gerçekten tecrübelerime dayanarak yazıyorum bunları; çok iyi geliyor. gayet yeni bir ilişkiye adım atabiliyorsun eskisi canını acıtmış olmasına rağmen. Nerde tanıştığın değil kimle tanıştığın çok önemli tabii bu noktada.
Ben biraz içime kapandım bu süreçte bana yazan iki kişi okulda eski okullarimdan ama tanıdıkları ve bir şey de hissetmedim. Ben yeniden birini tanımak keşfetmek istiyorum. Sosyal çevrem aynı. Dolayısıyla karşıma yeni birileri çıksın istiyorum belki biraz kafam dağılır bilmiyorum belki biraz erken ama bu süreç beni çok yordu

Hem romantik hem arkadaşlık olarak yeni ilişkilere adım atmak için atmak sizi mutlu etmez hiçbir zaman. Kendinize odaklanarak ve sevdiğiniz şeyleri yaparak şikayetçi olduğunuz durumdan kurtulur, böylece hem kendinizi daha çok tanımış olur hem daha huzurlu olur hem de sosyal çevre edinebilirsiniz. Bu süreçte kendinize nazik davranın ve hiçbir şeyi aceleye getirmeyin, akışına bırakın. Kendinize ve iyiliğinize odaklanmanız en iyisi olacaktır.
Su an terapi sürecindeyim. Spor sevmiyorum bir de kilo verdim spora gidince ekstra vermek istemiyorum . Ama belki yürüyüş grubu ya da daha farklı bir etkinlik düşünebilirim

Merhabalar buraya daha önceden sorular açmıştım ayrılalı 2.5 ay oluyor. Artık içime kapanmak ve takıntı yapmak beni yordu. Yeni insanlar tanımak sosyalleşmek istiyorum.
Yoğun çalışıyorum 9 6 . Arkadaşlarım da hep evli veya sevgilisi var ortak arkadaş yoluyla maalesef ilişki yaşayamıyorum. Instagram vs gibi sosyal mecralardan tanışmak bana uygun değil. Hem kafa dağıtmak hem de sosyalleşmek yeni insanlar tanımak istiyorum. Nasıl yeni bir sosyal çevre edinebilirim. Istanbuldayim
Sosyalleşmek iyi olur ama bu süreçte erkek arkadaş edinmemen daha iyi olur tekrardan hata yapmaman için.

Bu takıntılı kafa yapısından çıkmadan kesinlikle başka bir ilişki yapma, bu sefer kişi değişir ama olaylar yine aynı kalır. İlişkide dengeler önemlidir kendini ezdirmemeyi, gururunu hiçe saymamayı, gelen adıma göre adım atmayı öğrendiğin zaman yeni bir ilişkiye başlarsın. Arkadaşlıklar edinmek sana iyi gelebilir ama bu kafa yapısından çıkmadan ilişki yapmanı önermiyorum.

Arkadaşlarım var. Aslında ben yeni insanlar tanıyıp kafamı dağıtmak istiyorum. İlişki zaten hemen olacak bir şey değil uzun bir süreç

İstanbul'da sosyalleşmek zor, bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de güven unsurları.
Kimin ne olduğunu bilmek, ne amaç ile sana yaklaştığını anlamak zor.
En doğru sosyalleşecek yerler yakın arkadaş grupları, akrabalarının çevresinden veya iş hayatından olacaktır.
Onun haricinde spor, aktiviteler vs. ile sosyalleşebilirsin.
Ama durduk yere kimsenin sana kucak açıp gel sosyalleşelim demesini veya sana bu şekilde teklif gelmesini bekleme derim.

Bilmiyorum kızlar çok kötüyüm onu gormek istiyorum benim yüzümden bu ilişki bitti diyorum zorlanıyorum kafam dağılmıyor çok özlüyorum

Back