- Konu Sahibi uzaklardann
-
Bilgiler için tşk ederim bencede hpv 16 ve Çin 2 çıktı ama beni kimse anlamıyor çok amaliyat deniyor ...Acaba tekrarlar mi kipis bi illet tam tedavisi yok ama gardasil öneririm sadece 4 üne karşı koruyormuş, bağışıklığı güçlü tutmak en önemlisi, tüm çamaşırlarınızı atıp yeni pamuklu almanızı ve çok yüksek ısıda yıkamnızı, ortak havlu kullanmamanızı , tedavi süresi boyunca cinsel ilişkiye girmemenizi öneririm, genelde kriyoterapi yapıolar, smearda şüphe çıkmıştı , kolposkopi + biyopsi yaptırdım fitili kullandım , incir sütü sürdüm, dualar okudum, herşeyi denedim, üzülüp streslenince fışkırıyor , ya molloscum yada siğildi bilemiyorum, taktıkça çoğalıyor kafayı başka şeye yormak lazım, bu süreçte iyi beslenmeli, bağışıklık ne kadar güçlü olursa o kadar iyi , allah şifa versin en kısa zamanda inş. 3 ay boşa beklemeyin her duyduğunuzu deneyin tırnaklarınız hep kısa olsun, ortak eşya kullanmayın, eşinizde her ne kadar olmasada en ufak topiciği bile doktora gidin kriyoyla yaksınlar , onlar taşıyıcı oluyor genelde, prezervatif tam korumuyor çünki dışında kalan yerlerden gene bulaşabilir tedavinin anlamı kalmaz , moral ve dua çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?