• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hayatınıza merhaba deyin :)

gamze0158

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
6
0
16
Adana
Merhaba arkadaşlar sürekli bu forumdaki yorumları okurdum ama yorum yapamzdım çünkü üye değildim bugn bnde üye oldum. Bundan 6 gün öncesine kadar 66 kiloydum haziranda kuznmn düğünü var o yuzden acilen zayıflamam gerektiğini biliyordum ki zayıflamam sağlığım içinde önmli 18 yaşındayım fakat geçmişte çok zayıf ve yaşıtlarıma göre çok kısa olduğum için büyüme hormonu tedavisi gördm baya bi kilo aldım anlayacağınız.kilo vermek insanda biten bişe kafanızda bu işi bitirirseniz gerisi çok kolay ben bu işi beynimde bitirdm örneğin dün arkadaşlarla dışarı çıktık onlar kraker bisküvi vs.. yediler ama ben ağzıma bile vurmadım iradeliyim u konuda annemle çoğu kez kavga bile ediyoruz yemek ye diyor ben yemiyorum :) 6 günde 3 kilo verdim 63 teyim şuanda çayda şekeri bıraktım domats salatalık yerken tuz yok. sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık ve maydonoz çay yerine yeşil çay için. öğlen okulda domates salatalık vs.. 3 gibi 3 4 kaşık sebze yemeği ve 1 kase yoğurt akşam ne yemek varsa düşük porsiyonla yiyebilirsiniz ve salatada olacak yanında salatayada ne yağ ne tuz koyun. bol bol su tüketin yeşil çay için form çayları için metabolizması yavaş çalışanlar doğadan kayısılı form çayını öneririm. ve evde bol bol egzersiz yapın bn dans ediyorum kendi kendime açıyoum zumba dansını kopyurum :) göbek bsen yan yağları ertimek için egzersizler yapıyorum dediğim gibi sağlıklı bi yaşam ve iyi görünmek için pes etmeyin bende devam ediyorum paylaşacağım yine ne kadar verdiğimi hepinize kolay gelsin :)

bende burda yeniyim daha 3 gün oldu sanırım bende kilo vermeye calısıorum birbirimize destek olalım ya :((

Son düzenleme:
Olalım canım kilo vermek sabır işi gerçekten bıkmadan devam et

ben 1 haftadır spacial k yiyorum sabah öğle kilo verdim mi bilmiorum tartılmadım hiç 60 kiloyum bende. benim tek sorunum spor yapamıorum cok.cünkü calısıyorum sabah 9da geliyorum aksam 8de evde oluorum

Anladım bir tartıl bak bakalım.Sıvıyı çok tüket pordiyonlarını küçült çokta kilon yokmuş umarım işe yarar

Anladım bir tartıl bak bakalım.Sıvıyı çok tüket pordiyonlarını küçült çokta kilon yokmuş umarım işe yarar

ben önceden 47 48 49 kilo arasında gidiiyordum.pantolonlarım hep en küçük bedendi simdi hiç bir pantolonum olmuo kafayı yicem bol yesil cay içiyorum bende ama ben mısır gevregı yemekten sıkıldım ve cok sabırsızım hmen kilo vermek istiorum.ender saracın bi kac tane şok diyetleri var 3 günde 5 kilo yada 2 günde 3 kilo felan onları yapsammı bilemiorum canım

Canım benim bende öyle düşündüm aç kaldım bu şok diyetlri yaptım inan versen bile geri kat kat alıorsun en sağlıklısı zamanla vermek ekmeği azalt makarna 5 6 kaşık yerine 2 3 kaşık filan ye hamur sonuçta.

ona biş diyemem o zaman :)))

dün ayıptr sölemesi bezelye yemegi yaptım.5 gün felan hiç ekmek yemedim ben ilk defa dün sulu yemek ya yemegin yanında 1 dilim yiyim dedim.bezelyeyide 4kasık felan koydum.yanınada salata yaptım.yok anam doymadım 4 kasık yemek mi olur :))) bi 4 kasık daha koydum 1 dilim daha ekmek :)) ha bu arada yavas yavas yiom böle ekmek bitmesin die :))) sonra yine doymadımmmm felannnnnn işte gerisini anla :)))

Back
X