Merhaba arkadaşlar sürekli bu forumdaki yorumları okurdum ama yorum yapamzdım çünkü üye değildim bugn bnde üye oldum. Bundan 6 gün öncesine kadar 66 kiloydum haziranda kuznmn düğünü var o yuzden acilen zayıflamam gerektiğini biliyordum ki zayıflamam sağlığım içinde önmli 18 yaşındayım fakat geçmişte çok zayıf ve yaşıtlarıma göre çok kısa olduğum için büyüme hormonu tedavisi gördm baya bi kilo aldım anlayacağınız.kilo vermek insanda biten bişe kafanızda bu işi bitirirseniz gerisi çok kolay ben bu işi beynimde bitirdm örneğin dün arkadaşlarla dışarı çıktık onlar kraker bisküvi vs.. yediler ama ben ağzıma bile vurmadım iradeliyim u konuda annemle çoğu kez kavga bile ediyoruz yemek ye diyor ben yemiyorum :) 6 günde 3 kilo verdim 63 teyim şuanda çayda şekeri bıraktım domats salatalık yerken tuz yok. sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık ve maydonoz çay yerine yeşil çay için. öğlen okulda domates salatalık vs.. 3 gibi 3 4 kaşık sebze yemeği ve 1 kase yoğurt akşam ne yemek varsa düşük porsiyonla yiyebilirsiniz ve salatada olacak yanında salatayada ne yağ ne tuz koyun. bol bol su tüketin yeşil çay için form çayları için metabolizması yavaş çalışanlar doğadan kayısılı form çayını öneririm. ve evde bol bol egzersiz yapın bn dans ediyorum kendi kendime açıyoum zumba dansını kopyurum :) göbek bsen yan yağları ertimek için egzersizler yapıyorum dediğim gibi sağlıklı bi yaşam ve iyi görünmek için pes etmeyin bende devam ediyorum paylaşacağım yine ne kadar verdiğimi hepinize kolay gelsin :)