Yeni havaalanı

Geçen hafta istanbula indim ilk kez yeni havalimanını kullandık.
Pasaport görevlileri diğer havalimanına göre daha fazlaydı sanırım, biz orada hiç sıra beklemedik ..
Fakat uçaktan iniş ve alan varış ile
pasaport kontrolden bavul almaya ve oradan çıkışa kadar bayağı yürümüş olduk.
Bilmiyorum 14 saat uçuş sonrası için bana mı çok yorucu geldi o yol :))

Dönüşteyse ; Atatürk havalimanından gidebilmek için evden kaç saat evvelinden çıkıyorsam, yeni havaalanı için 2 saat daha erken hareket etmeyi düşünüyorum
İyi yolculuklar dilerim

Son düzenleme:
Selamm, kardeşim orda çalışıyor iç hatlar ise 5 gibi dış hatlar ise 4.30 gibi orda olursa sıkıntısız gider dedi. Bekleyebilir biraz dedi ama sıra falan oluyormuş ve yürüme mesafeleri çok fazlaymış sağlama alsın dedi.
04.30da cik canim. Nisantasindan en fazla 50-60dakika surer gibi hesapla. Trafik olacagini sanmam. Havaalani icinde yurume mesafesi 1km gibi diyebiliriz. Topuklu giyme kosmak gerekebilir. Benim icin de uc,cok ihtiyacim var zira.

4.30nedir yahuuuu öleyim😶 Ben 5.30düşünüyordum, 40dkya varsam 6.10da havalimanında olsam 50dkda da pasaport + yürüme yapsam 7de uçuş kapısında olurum dedim😑

3 gün önce ilk defa indim ben de oraya. Herkes yürüme mesafesi demiş, ben çok daha fazla yürüdüğüm havalimanlarında bulundum. Bana hiç öyle çok bir yol gibi gelmedi. Vize kuyruğu da yoktu. Çok rahat oldu. Benim şansıma mıydı bilmem...

Sana daha kötüsünü söyleyeyim mi, 2.5 ay sonra sabah 04:15te oradan uçağım kalkıyor. Ben ne zaman, nasıl yola çıkıcam diye kara kara düşünüyorum. Bu Havaist otobüsleri 24 saat var mıdır acaba, bilen beni aydınlatsın. Yoksa yakında ben de bi konu açacam böyle. 🙄
Havaist'in sitesi var. Oraya bir göz atın.

4.30nedir yahuuuu öleyim😶 Ben 5.30düşünüyordum, 40dkya varsam 6.10da havalimanında olsam 50dkda da pasaport + yürüme yapsam 7de uçuş kapısında olurum dedim😑
😁kiyamam sana
Ben biraz garanticiyimdir. Gec kalacagima erkenden tunerim her yere. Kuyruk cok olmaz pasaportta zaten. Sadece insan gidecegi yeri karistirabiliyor,emin olamiyor falan diye. Ay bi sus ya senin yerine ben stres oldum burda ;)

Back
X