yeni hamileyim...

sedaozer82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
4
0
42
Merhaba arkadaşlar...
Daha kaç haftalık hamile olduğumu bilmiyorum.araya bayram girdi doktora gidemedim.bütün hamilelikle ilgili herşeyi paylaşmak istiyorum.sorunlarımızı burdan çözelim paylaşım güzeldir arkadaşlar.izmirden sevgilerle...

1.Soru: Hamileliğimin ilk günlerinde sizce nelere dikkat etmem gerektiği konusunda fikirlerinizi bekliyorum...fikirleriniz benim için önemli teşekkür ederim.:ecrin_bebek:

canım kaç haftalık hamile olduğun sat a yani son adet tarihine göre hesaplanıyor, mesela benim satım 9 ağustos ve 6 haftalık hamileyim, ona göre hangi ayda doğum yapacaksan oraya gel, aylara göre genel paylaşım var zaten, bütün sorularına cevap bulabilirsin oralarda

canım kaç haftalık hamile olduğun sat a yani son adet tarihine göre hesaplanıyor, mesela benim satım 9 ağustos ve 6 haftalık hamileyim, ona göre hangi ayda doğum yapacaksan oraya gel, aylara göre genel paylaşım var zaten, bütün sorularına cevap bulabilirsin oralarda

bebğin kalp atışlarını duydunuz mu? bende sat 5 ağustos ama doktora göre 7 ağustos en son 1 hafta önce gittm sadece kese göründü.. Normal mi diye merak ediyorum yada şimdi gitsem acaba kalp atışlarını duyabilir miyim?

bebğin kalp atışlarını duydunuz mu? bende sat 5 ağustos ama doktora göre 7 ağustos en son 1 hafta önce gittm sadece kese göründü.. Normal mi diye merak ediyorum yada şimdi gitsem acaba kalp atışlarını duyabilir miyim?

geçen hafta gittim, keseyi gördük bayramdan sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, normaldir bence, satın 7 ağustossa mayıs anneleri arasına alalım seni kaydirigubbakcemile2

tebrikler allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.son sat tarihine göre bakarsan o ayın topiğinden daha net bilgi alırsın.

merhabalar bende sat 20 agus. henüz dr.a gitmedim. benim bir kızım var bu 2. olacak . bazı bebekler kesede geç görülebiliyor korkmayın hamileliğin tadını çıkarın. ben kızımdan sonra kimyasal gebelik boş gebelik yaşamama rağmen bu gebelikte güçlü olmaya çalışıyorum insallah Allah bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eyler.

geçen hafta gittim, keseyi gördük bayramdan sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, normaldir bence, satın 7 ağustossa mayıs anneleri arasına alalım seni kaydirigubbakcemile2

bugün 7 hafta oldu. 6+5 te gittim kalp atışlarını gördüm.. Aylık takibe başladık... şimdiye kdr moral veren destek olan arkadaşlara teşekkürler

X