• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamileyim hastane ariyorum

yesmaksu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
3
0
16
İstanbul
Slm arkadaslar.araniza yeni geldim bu gunluk misafirim. Bir sene once dusuk yapmistim simdi rabbime sukur hamileyim.iyi bir hastane arastiriyorum ben okmeydaninda oruruyorum.ltfn bana yardimci olurmusunuz

Slm arkadaslar.araniza yeni geldim bu gunluk misafirim. Bir sene once dusuk yapmistim simdi rabbime sukur hamileyim.iyi bir hastane arastiriyorum ben okmeydaninda oruruyorum.ltfn bana yardimci olurmusunuz

Okmeydanı'nda oturuyormuşsun. kesinlikle Türkiye Hastanesi haricinde bir hastane düşünme. Ben evlenmeden önce Avrupa yakasında oturuyordum ve her sorunda kesinlikle Türkiye Hastanesine gidiyordum. Şimdi Anadolu yakasında olmama rağmen doğum için yine oraya mı gitsem diye düşünüyorum ancak bir yandan da uzak kaldığı için ya acil bir durum olursa diye düşünüp vazgeçiyorum. Ama Okmeydanı'ndaysan kesinlikle başka yer düşünme bence...

Rica ederim ne demek... Benim tanıdığım bir çok insan daha önce Türkiye hastanesinde Nihal Çakır' a gitmişlerdi ve memnunlardı. Biraz soğuk görünmesine rağmen tecrübeli bir doktor. Ancak son dönemde fiyatları nasıl bilemiyorum. Telefon ederek danışmadan öğrenebilirsin. Belki internetten araştırırsan da bulabilirsin ama 2013-14 için yazılmış fiyatlar olmalı tabiiki...

Bende size bir şey sorabilir miyim ? Konu açmayı bir türlü beceremedim. Nerden nereye giripte konu açıyorsunuz bana da öğretir misiniz ?

Linkin ustunde yeni konu ac diye yer ver ordan sorumu sordum.biraz bende ugrastim :(((
Rica ederim ne demek... Benim tanıdığım bir çok insan daha önce Türkiye hastanesinde Nihal Çakır' a gitmişlerdi ve memnunlardı. Biraz soğuk görünmesine rağmen tecrübeli bir doktor. Ancak son dönemde fiyatları nasıl bilemiyorum. Telefon ederek danışmadan öğrenebilirsin. Belki internetten araştırırsan da bulabilirsin ama 2013-14 için yazılmış fiyatlar olmalı tabiiki...

Back