Slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim 13.06.2014 te kan sonucum 149.1 çıktı ve çooooook sevindim 5 sene çabalarımızdan sonra Rabbim müjdeli haberi verdi ultrasyona girdim ama kese gözükmüyor dedi dr. Ama rahim duvarı Kalinlasmis dedi tekrar kan testiistedi yyaptırdım ilk yaptırdığı mla arasinda 3 gün bir fark var onun sonucuda 490 çıktı dr. 1 hafta sonra gel dedi ben yine dayanamadim ve 3. Gün test yaptırdım oda 1256.13 çıktı bu normalmi pazartesi 1 haftam doluyor sizce gözükür mü? Lütfen bana yardımcı olurmusunuz ilk heyecanım
MAŞALLAH cnm benim sanki ben hamile kaldım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerler çok güzel çokta güzel artmış yine Maşallah:)))1000 üzerinde kese çıkar inşallah......Slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim 13.06.2014 te kan sonucum 149.1 çıktı ve çooooook sevindim 5 sene çabalarımızdan sonra Rabbim müjdeli haberi verdi ultrasyona girdim ama kese gözükmüyor dedi dr. Ama rahim duvarı Kalinlasmis dedi tekrar kan testiistedi yyaptırdım ilk yaptırdığı mla arasinda 3 gün bir fark var onun sonucuda 490 çıktı dr. 1 hafta sonra gel dedi ben yine dayanamadim ve 3. Gün test yaptırdım oda 1256.13 çıktı bu normalmi pazartesi 1 haftam doluyor sizce gözükür mü? Lütfen bana yardımcı olurmusunuz ilk heyecanım
Slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim 13.06.2014 te kan sonucum 149.1 çıktı ve çooooook sevindim 5 sene çabalarımızdan sonra Rabbim müjdeli haberi verdi ultrasyona girdim ama kese gözükmüyor dedi dr. Ama rahim duvarı Kalinlasmis dedi tekrar kan testiistedi yyaptırdım ilk yaptırdığı mla arasinda 3 gün bir fark var onun sonucuda 490 çıktı dr. 1 hafta sonra gel dedi ben yine dayanamadim ve 3. Gün test yaptırdım oda 1256.13 çıktı bu normalmi pazartesi 1 haftam doluyor sizce gözükür mü? Lütfen bana yardımcı olurmusunuz ilk heyecanım
Evet cnm tedavi oldum ben değil eşim ameliyat oldu Varikosel den çok şükür sonucunu aldım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sanada nasib etsin inş. Tüm isteyenlere
amin canım darısı bütün isteyenlerin başına olsun inşallah bizde kasımda ameliyat olduk...şu çakşır suyunu bende araştırayım bir tekrardan teşekkür ederim tekrardan tebrik ederim sağlıklı mutlu hamilelik yaşarsın inşallah :)Badefne çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ben sadece folik asit kullandim cnm eşim ocak ayında ameliyat oldu 5 ay sonra hamile kaldım ama eşimin kullandığı dr . verdigi iğneler ilaçlar onların da çok yararı oldu vede eşim nurs lokman hekimden çakşır suyu aldı onu içti onunda çok iyi geldiğine inanıyorum allahım tüm isteyenlere nasib etsin inş.
hayırlı olsun sorun neydi çakşır suyunu ne kadar kullandınız eşimde 2 aydır falan için faydası olurmu bilmem
macitefendi
amin canım darısı bütün isteyenlerin başına olsun inşallah bizde kasımda ameliyat olduk...şu çakşır suyunu bende araştırayım bir tekrardan teşekkür ederim tekrardan tebrik ederim sağlıklı mutlu hamilelik yaşarsın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?