• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamileyiiiiimmmmm :)

fadmusto

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
13
1
1
Adana
Slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim 13.06.2014 te kan sonucum 149.1 çıktı ve çooooook sevindim 5 sene çabalarımızdan sonra Rabbim müjdeli haberi verdi ultrasyona girdim ama kese gözükmüyor dedi dr. Ama rahim duvarı Kalinlasmis dedi tekrar kan testiistedi yyaptırdım ilk yaptırdığı mla arasinda 3 gün bir fark var onun sonucuda 490 çıktı dr. 1 hafta sonra gel dedi ben yine dayanamadim ve 3. Gün test yaptırdım oda 1256.13 çıktı bu normalmi pazartesi 1 haftam doluyor sizce gözükür mü? Lütfen bana yardımcı olurmusunuz ilk heyecanım

Slm arkadaşlar ben aranızda yeniyim 13.06.2014 te kan sonucum 149.1 çıktı ve çooooook sevindim 5 sene çabalarımızdan sonra Rabbim müjdeli haberi verdi ultrasyona girdim ama kese gözükmüyor dedi dr. Ama rahim duvarı Kalinlasmis dedi tekrar kan testiistedi yyaptırdım ilk yaptırdığı mla arasinda 3 gün bir fark var onun sonucuda 490 çıktı dr. 1 hafta sonra gel dedi ben yine dayanamadim ve 3. Gün test yaptırdım oda 1256.13 çıktı bu normalmi pazartesi 1 haftam doluyor sizce gözükür mü? Lütfen bana yardımcı olurmusunuz ilk heyecanım

son adet tarihin ne? 6. haftanda kese gözükür derler..

MAŞALLAH cnm benim sanki ben hamile kaldım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin değerler çok güzel çokta güzel artmış yine Maşallah:)))1000 üzerinde kese çıkar inşallah......

Son düzenleme:
Allah'ım tamamına erdirsin canım duygularını çok iyi anlıyorum bende öğrendiğimde içim içime sığmıyordu. Değerlerin çok sağlıklı ilerlemiş. Rabbim kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı :nazar::49:

Çook sevindim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin. Değer 1500e ulaştığında vajinal ultrasonla 2000-3000 olduğunda karından ultrasonla kese görünebiliyor. Biraz daha beklemen gerekicek canım. Zaten değerlerin çok sağlıklı görünüyor, herşey yolundadır meraklanma😉

Allah tamamına erdirsin ne güzel uzun bekleyişin sonunda mutlu sona ulaşmışsınız arkadaşım
Rabbim sağlıkla kucağınızda göstersin evladınızı

Kan değerleri 2 günde bir ikiye katlanır sonuçlarınız güzel sağlıklı gelişimini yapıyor bebeğiniz

Sizden ricam olabilirmi benim kız kardeşim bu ay tüp bebek deniyor onun dua edermisiniz arkadaşım

Tebrik ederim , Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, tedavimi oldunuz bende uzun yıllardır istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrik ederim arkadaşım.

Darısı bizim başımıza :8:

Son düzenleme:
Evet cnm tedavi oldum ben değil eşim ameliyat oldu Varikosel den çok şükür sonucunu aldım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sanada nasib etsin inş. Tüm isteyenlere

Evet cnm tedavi oldum ben değil eşim ameliyat oldu Varikosel den çok şükür sonucunu aldım rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sanada nasib etsin inş. Tüm isteyenlere

canım hayırlı ugurlu olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bir sorum olacak ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldın birde sen hap falan birşey kullandın mı ya da kür?:nazar:

Sanki ben hamile kalmışım gibi sevindim valla :))))) hayırlısı olsun canım benim Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Badefne çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ben sadece folik asit kullandim cnm eşim ocak ayında ameliyat oldu 5 ay sonra hamile kaldım ama eşimin kullandığı dr . verdigi iğneler ilaçlar onların da çok yararı oldu vede eşim nurs lokman hekimden çakşır suyu aldı onu içti onunda çok iyi geldiğine inanıyorum allahım tüm isteyenlere nasib etsin inş.

Badefne çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ben sadece folik asit kullandim cnm eşim ocak ayında ameliyat oldu 5 ay sonra hamile kaldım ama eşimin kullandığı dr . verdigi iğneler ilaçlar onların da çok yararı oldu vede eşim nurs lokman hekimden çakşır suyu aldı onu içti onunda çok iyi geldiğine inanıyorum allahım tüm isteyenlere nasib etsin inş.
amin canım darısı bütün isteyenlerin başına olsun inşallah bizde kasımda ameliyat olduk...şu çakşır suyunu bende araştırayım bir tekrardan teşekkür ederim tekrardan tebrik ederim sağlıklı mutlu hamilelik yaşarsın inşallah :)

hayırlı olsun sorun neydi çakşır suyunu ne kadar kullandınız eşimde 2 aydır falan için faydası olurmu bilmem

3 ay önce bir arkadaşım ın eşi icmisti onun durumu daha kötüydü hiç ümit yoktu dr. Tüp bebekle bile % 2 Şansın var demişler ama bu çakşır suyunda 1.5 ay içti sonunda allahım mucizesi niggösterdi hamile kaldı arkadaşım allahtan ümit kesilmez :))))))

amin canım darısı bütün isteyenlerin başına olsun inşallah bizde kasımda ameliyat olduk...şu çakşır suyunu bende araştırayım bir tekrardan teşekkür ederim tekrardan tebrik ederim sağlıklı mutlu hamilelik yaşarsın inşallah :)

badefnecim sanırımmm nurs lokman hekim almak daha mantıklı en azından hamiş var kullanıp:16::16: ben biraz daha araştırıp bu akşam sipariş vercem inş hayırlısı...:6::6::6:

Back