• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamilelikte kasık ağrısı ve x ray cihazı.....

alışveriş merkezlerindeki kapılar x ray değilmiş sadece kuvvetli mıknatıslarış, çantaları geçiridğimiz kısım x ray benim doktorum onlardan geçmemde hiçbir sakınca olmadığını söyledi ama ben hala geçmiyorum :S

Arkadaşlar, bu kapılardan geçmenin zararı olmadığını söylediler bana da. Yani gerçekten de altına yatmadıktan sonra bir zararı yokmuş. Ama doğrusu şu ki, biz bebeklerimizi zor bulduğumuz için her şeyden sakınıyoruz. En olmadık şeyden şüpheleniyoruz. Benim de transferimin 8. günü korkunç ağrılarım vardı, hala da var, o an sanki gür diye adet başlayacakmış gibi. Ama korkmayalım, sadece sabır.

2 haftalıkmı hamilesiniz.ne zaman kan testi yaptırdınız?benim ilişkiden sonra 14 gün geçti ve adetimden de 2 gün geçti belli olurmu

arkadaşlar bu konuda gerçekten çok bilgi sahibi olmadığınız için bilgi vermek için yazıyorum.ben x ray cihazlarının hangisinin zararlı olduğunu çok iyi biliyorum.herkes kapıdaki kapı dedektörünü x ray zannediyor ama deil. x ray bagajların alttan gectiği cihaz o da zaten çok zararlı.kapıdan gectiğimiz kapı dedektörü ise metallere duyarlı olduğu için canlılara hiç bir zararı yok .olsa bize olur vallla 6 günümüz o cihazda geciyor .

Arkadaslar ben 5 haftalik hamileyim ama ultrason da degilde vajinal ultrason da goruldu ve rahim duvarina yakin dedi boyle durumda karsilasan varmii

Benim de bugun transferden sonraki 8.gunum 11.gunu yani 16 martta kan testi yaptirmami soylediler.icim icime sigmiyor gunler gecmiyor.Megerse bu gunlerin beklenwn birsey varsa agirdan aldigini hic bilmiyordum onu da gormus oldum:-)Insallah hepimiz hayirli guzel haberler aliriz.

Back