• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni hamilelik beta hcg değeri

nazenin3489

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
71
52
88
34
İstanbul
merhabalar kızlar daha önce hamile miyim diye idrar testlerimi paylaşmıştım çok şükür gebelik varmış ama bi problem var sanki.ilk kan değeri 03.05.2019da 49,93tü
04.05.2019da 86,17 çıktı.
eşimle dün bayağı kavga ettik çok ağladım stres yaptım.bu bebeğin düşmesine sebep olur mu? çok şükür kanamam vs yok sadece karnımda kasıklarımda hafif ağrı var. test sonucu ard arda iki gün için düşük mü yoksa normal mi? çok korkuyorum kimyasal gebelik diye 😢 yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba, ilk olarak gözünüz aydın umarım sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur. İki beta testinin arasında 48 saat olmalı ve 48 saat sonra 2 katına çıkması normal diye biliyorum. Siz art arda yapmışsınız, bence değeriniz normal.

Merhaba, ilk olarak gözünüz aydın umarım sağlıkla kucağınıza almak da nasip olur. İki beta testinin arasında 48 saat olmalı ve 48 saat sonra 2 katına çıkması normal diye biliyorum. Siz art arda yapmışsınız, bence değeriniz normal.
aminn çok teşekkür ederim isteyen herkes sağlıkla kucağına alır inşallah 🤲🏻 evet ard arda yaptım doktor pazartesi günü bir daha yap dedi pazartesi bir daha yapacağım umarım yüksek çıkar 😢

aminn çok teşekkür ederim isteyen herkes sağlıkla kucağına alır inşallah 🤲🏻 evet ard arda yaptım doktor pazartesi günü bir daha yap dedi pazartesi bir daha yapacağım umarım yüksek çıkar 😢
Çıkar çıkar inşallah, hiç moralinizi bozmayın enerjinizi de düşürmeyin. İnanın sizin gördüğünüz bu sonuçları görmek için 9 aydır çabalıyorum. Bence meleğinize odaklanın ve güzel şeyler düşünün, inşallah sizi yalnız bırakmayacaktır🥰

Çıkar çıkar inşallah, hiç moralinizi bozmayın enerjinizi de düşürmeyin. İnanın sizin gördüğünüz bu sonuçları görmek için 9 aydır çabalıyorum. Bence meleğinize odaklanın ve güzel şeyler düşünün, inşallah sizi yalnız bırakmayacaktır🥰
biz de tam 8 ay denedik 8aydan sonra tedaviyle oldu çok şükür o yüzden çok korktum bir şey olacak diye ☹️ Rabbim size de şu mübarek günler hürmetine en kısa zamanda nasip etsin.inşallah yüksek çıkar dua edelim birbirimize 😊

biz de tam 8 ay denedik 8aydan sonra tedaviyle oldu çok şükür o yüzden çok korktum bir şey olacak diye ☹ Rabbim size de şu mübarek günler hürmetine en kısa zamanda nasip etsin.inşallah yüksek çıkar dua edelim birbirimize 😊
İnşallah canım benim ☺️ Yarın testini yaptır ve buraya yaz olur mu☺️ Ben güzel çıkacağından eminim sen de öyle düşün tatlım 🥰 Stresten de her ihtimale karşı uzak dur☺️ Eşin neden üzdü seni bilmiyorum ama o da sana karşı daha anlayışlı olmalı. Sonuçta biz duygusal varlıklarız, genetiğimiz böyle

İnşallah canım benim ☺ Yarın testini yaptır ve buraya yaz olur mu☺ Ben güzel çıkacağından eminim sen de öyle düşün tatlım 🥰 Stresten de her ihtimale karşı uzak dur☺ Eşin neden üzdü seni bilmiyorum ama o da sana karşı daha anlayışlı olmalı. Sonuçta biz duygusal varlıklarız, genetiğimiz böyle
yapıp haberdar ederim inşallah.aynen stres yapmamak lazım işte insanın elinde olmuyor maalesef bişey oldu mu acaba diye.Aslında çok basit bi mesele çok büyüdü gereksiz yere.sonra hatasını anladı özür diledi vs ama ben çok ağlayıp üzüldüm apartmanın merdivenlerini de koşa koşa indim inşallah sıkıntı olmaz ya 😢 evett bizimki naz niyaz çekemeyenlerden bakalım ne olacak

yapıp haberdar ederim inşallah.aynen stres yapmamak lazım işte insanın elinde olmuyor maalesef bişey oldu mu acaba diye.Aslında çok basit bi mesele çok büyüdü gereksiz yere.sonra hatasını anladı özür diledi vs ama ben çok ağlayıp üzüldüm apartmanın merdivenlerini de koşa koşa indim inşallah sıkıntı olmaz ya 😢 evett bizimki naz niyaz çekemeyenlerden bakalım ne olacak
Canım hiç farkına varmadan gebeliğini çok geçtikten sonra öğrenenler oluyor onlar da ağır işler yapıyorlar veya koşuyorlar felan ama nasip edince Rabbim ediyor☺️Düşünsene annelerimiz bizi kimbilir kaç aylıkken öğrendi☺️ Sen içini ferah tut☺️ Ben güzel şeyler duyacağıma inanıyorum senden☺️ Eşinde belki hamileliğinin ilerleyen zamanlarında seni daha iyi anlar, karşılıklı anlayış çok önemli.

merhabalar kızlar daha önce hamile miyim diye idrar testlerimi paylaşmıştım çok şükür gebelik varmış ama bi problem var sanki.ilk kan değeri 03.05.2019da 49,93tü
04.05.2019da 86,17 çıktı.
eşimle dün bayağı kavga ettik çok ağladım stres yaptım.bu bebeğin düşmesine sebep olur mu? çok şükür kanamam vs yok sadece karnımda kasıklarımda hafif ağrı var. test sonucu ard arda iki gün için düşük mü yoksa normal mi? çok korkuyorum kimyasal gebelik diye 😢 yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
öncelikle hayırlı olsun canım merak etme değerin çok iyi daha ne olsun ki . ve herkesin vücudu aynı değil değeri 1,5 kat artanda var 2,5 kat artanda var. sakın stres yapıp ağlama . yarın yine baktır. bak benim değerimde tam 2 kat artmıyordu. 1,5 kat falandı doktorum sıkıntı yok herşey yolunda dedi. bünye meselesi bu. bence hiç bi sıkıntı yok. sakin ol. yarına kadar dişini sık. ve burdan saçma sapan şeyler okuyup moral bozma 😇😇

ve o karın kasık ağrısı hep olucak ben 9. haftadayım. 7. haftamda biter gibi oldu. sonra arada tekrarlıyo. bak ne güzel bebeğin yerleşiyo 👶🏻 Annesi mutlu olsun bebeklerde mutlu olur.

Canım hiç farkına varmadan gebeliğini çok geçtikten sonra öğrenenler oluyor onlar da ağır işler yapıyorlar veya koşuyorlar felan ama nasip edince Rabbim ediyor☺Düşünsene annelerimiz bizi kimbilir kaç aylıkken öğrendi☺ Sen içini ferah tut☺ Ben güzel şeyler duyacağıma inanıyorum senden☺ Eşinde belki hamileliğinin ilerleyen zamanlarında seni daha iyi anlar, karşılıklı anlayış çok önemli.
doğru söylüyorsun canım Allah nasip edince hiçbir şey etkilemiyor.inşallah bende güzel haberler veririm 😊🤲🏻 evet biraz asabidir ama işte yavaş yavaş öğrenecek o da 😊 çok teşekkür ederim mesajlar o kadar iyi geldi ki şu an kendimi daha rahat hissediyorum 😊

öncelikle hayırlı olsun canım merak etme değerin çok iyi daha ne olsun ki . ve herkesin vücudu aynı değil değeri 1,5 kat artanda var 2,5 kat artanda var. sakın stres yapıp ağlama . yarın yine baktır. bak benim değerimde tam 2 kat artmıyordu. 1,5 kat falandı doktorum sıkıntı yok herşey yolunda dedi. bünye meselesi bu. bence hiç bi sıkıntı yok. sakin ol. yarına kadar dişini sık. ve burdan saçma sapan şeyler okuyup moral bozma 😇😇
yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız çok korkuyodum değer düşük kimyasal gebelik midir diye ama şimdi daha iyiyim 😊 bol bol dua etmek lazım inşallah pazartesi de değerler iyi çıkar burdan iyi haberler veririm 😊

doğru söylüyorsun canım Allah nasip edince hiçbir şey etkilemiyor.inşallah bende güzel haberler veririm 😊🤲🏻 evet biraz asabidir ama işte yavaş yavaş öğrenecek o da 😊 çok teşekkür ederim mesajlar o kadar iyi geldi ki şu an kendimi daha rahat hissediyorum 😊
Öyleyse ne mutlu bana, biz burada bu yüzden varız canım birbirimize destek olmak için. Yarın senin haberlerini bekliyorum ☺️ Kendine ve minik meleğine çok iyi bak🥰

Öyleyse ne mutlu bana, biz burada bu yüzden varız canım birbirimize destek olmak için. Yarın senin haberlerini bekliyorum ☺ Kendine ve minik meleğine çok iyi bak🥰
gerçekten çok iyi geldi tekrardan teşekkür ederim 😊 inşallahh güzel haberler vereceğim ve size de bebek için çok dua edeceğim 😊🤲🏻

Kasik agrisi oluyo maalesef. Benim de tam sudakika adet olacakmisim gibi bir agri girdi korkup wcye geldim. Benim de minigim 5 haftalik. Arkadasim adet belirtilerini neredeyse doguma kadar yasadim demisti ona ragmen rahatlayamadim. Vucudumuz adet olmaya alistigi icin hem zorlaniyor hem de rahim bebekten oturu kasiliyor vs normal aslinda ama insan korkuyo:/

Kasik agrisi oluyo maalesef. Benim de tam sudakika adet olacakmisim gibi bir agri girdi korkup wcye geldim. Benim de minigim 5 haftalik. Arkadasim adet belirtilerini neredeyse doguma kadar yasadim demisti ona ragmen rahatlayamadim. Vucudumuz adet olmaya alistigi icin hem zorlaniyor hem de rahim bebekten oturu kasiliyor vs normal aslinda ama insan korkuyo:/
belim ağrıyo,kasığım ağrıyo,karnım ağrıyo ne bileyim tuhaf oldum korktum bakalımsağlıkla bebeğimize kavuşuruz inşallah 🤲🏻😊

Back