Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende 5 haftalik hamileyim dun bende kariwik ruyalar gordum yani hamile kadinlarda olur oyle weyler soyluyorlarBende 8haftalık hamileyim kızlar aranıza yeni katıldım ama hamile kalan bi gündenn hergün karışık rüyalar görüyorum niye acaba
hayırlı olsun canım. nedirt bu herbalife ürünleri? bence doktora sormadan kullanma derim, eğer doktorunun haberi yoksaBenimde yeni 70 kiloyla hamile oldugumu ogrendim fazla kilo almaya baslamadan vermem lazim herbalife urunlerini kullaniorum suan cok kullanan var bebegede yararli hem kilo kontrolude saglamis olucam acikiorum ama aksam yemedim mesela 1 tane seftali ile gecistirdim .
sık wc'ye gitmek normal. kilo almışmısın peki? beyaz ekmek yeme canım mesela bana doktorum öyle demiştiBenim 10 haftalik ne kadar yesemde doymuyorum bide çok sık wcye gidiyorum
hmmm fazla mı acaba? benim dr ben çok kilo almanızı istemiyorum zaten dedi bana. ama benim bir arkadaşımda durduramıyordu kendini yemek yemektenHamile kalmadan önce 54 kiloydum simdi 58 kiloyum
hayırlı olsun canım. nedirt bu herbalife ürünleri? bence doktora sormadan kullanma derim, eğer doktorunun haberi yoksa
herkesin bünyesi bir olmayabilir o yüzden söylemiştim ben. onlara zararı olmadı diye size olmayacağı anlamına gelmiyor. bende çalışan bir insanım ama sabahları evimde ekmek, peynir, yumurta yiyip çıkıyorum evden. simit ve poğaça zaten kilo yapardoktora gıtmedım daha gıdınce sorucam ama bu sekılde saglıklı bebek dunyaya gelmıs cok ınsan var . ınsanlar dıyet deyınce hamılelıkte hemen cocuk kılo almaz zayıf dogar beslenmez dıe dusunuyor . ama ben calısan bır ınsanım sabah bulabıldıgım tek sey pogaca 2 tane pogaca yedıgımı dusunun hergun cocuk ne vıtamın alıcak bundan ama harbalıfe mamsında her cesıt vıtamın var vucudun alması gereken bebeklere bıle ıcırenler var bu mamayı sabah onu ıcıorum oglen canım ne ısterse hamur ısı ekmek tatlı abur cubur harıcınde herseyı yıyıyorum akşam tekrar 7 den once mama ıcıorum ara ogunlerdede meyve fındık yogurt sut ıle beslenıorum .70 ıle hamıle kaldım urunlere 1 hafta oldu baslayalı 68.20 olmusum kılo bıle verdım cunku vucudun fazla yagı var kılolu hamıle kaldım
Canım kalp atışını duydun muBende 8haftalık hamileyim kızlar aranıza yeni katıldım ama hamile kalan bi gündenn hergün karışık rüyalar görüyorum niye acaba