Yeni hamileler

Canim hayirli olsun ..ayni.durumdayiz o zaman ..az az sık.yememiz gerekiyomus ama ben pek.beceremiyorum.ne kadarlikti senin

Benimde yeni 70 kiloyla hamile oldugumu ogrendim fazla kilo almaya baslamadan vermem lazim herbalife urunlerini kullaniorum suan cok kullanan var bebegede yararli hem kilo kontrolude saglamis olucam acikiorum ama aksam yemedim mesela 1 tane seftali ile gecistirdim .

Bende 8haftalık hamileyim kızlar aranıza yeni katıldım ama hamile kalan bi gündenn hergün karışık rüyalar görüyorum niye acaba

Bende 7 haftalik hamileyim. Rüya olayim olmadi cok.sukur ama acikma olayim hem hemen midem kaziniyo. Bende 58 kilo hamile.kaldm bakalm hakkimizda hayirlisi

Benimde yeni 70 kiloyla hamile oldugumu ogrendim fazla kilo almaya baslamadan vermem lazim herbalife urunlerini kullaniorum suan cok kullanan var bebegede yararli hem kilo kontrolude saglamis olucam acikiorum ama aksam yemedim mesela 1 tane seftali ile gecistirdim .
hayırlı olsun canım. nedirt bu herbalife ürünleri? bence doktora sormadan kullanma derim, eğer doktorunun haberi yoksa

İlk hamileliğimde öyle olmuştum, gözüm kararıp tatlıları silip süpürüyodum. Şimdi tatlıdan soğudum sadece dondurma yiyorum, yemekler de soğuk geliyo şekerim düşmesin diye yiyorum. Bence bebeğinizi aç bırakmayın emzirirken zayıflayacaksınız zaten. Faydalı olan şeyleri yemeye çalışın.

kilo olayı sanıyorum herkese göre değişiyor. acıkma durumu da benimde öyle sürekli acıkıyorum ancak dengeli beslenmek lazım. bebeği değil sizi şişirecek hamur işi, pilav, makarnadan kaçının mesela.4. ayımdayım henüz kilo almadım.Belki de bünyeyle alakalıdır bilemiyorum.

hayırlı olsun canım. nedirt bu herbalife ürünleri? bence doktora sormadan kullanma derim, eğer doktorunun haberi yoksa

doktora gıtmedım daha gıdınce sorucam ama bu sekılde saglıklı bebek dunyaya gelmıs cok ınsan var . ınsanlar dıyet deyınce hamılelıkte hemen cocuk kılo almaz zayıf dogar beslenmez dıe dusunuyor . ama ben calısan bır ınsanım sabah bulabıldıgım tek sey pogaca 2 tane pogaca yedıgımı dusunun hergun cocuk ne vıtamın alıcak bundan ama harbalıfe mamsında her cesıt vıtamın var vucudun alması gereken bebeklere bıle ıcırenler var bu mamayı sabah onu ıcıorum oglen canım ne ısterse hamur ısı ekmek tatlı abur cubur harıcınde herseyı yıyıyorum akşam tekrar 7 den once mama ıcıorum ara ogunlerdede meyve fındık yogurt sut ıle beslenıorum .70 ıle hamıle kaldım urunlere 1 hafta oldu baslayalı 68.20 olmusum kılo bıle verdım cunku vucudun fazla yagı var kılolu hamıle kaldım

56 kg ile hamile kaldim şuan 6 haftaligiz istahim yok ama bebeknicin yiyorum bende umarim çok kilo almayiz bide mide bulantilarim oluyor :(

doktora gıtmedım daha gıdınce sorucam ama bu sekılde saglıklı bebek dunyaya gelmıs cok ınsan var . ınsanlar dıyet deyınce hamılelıkte hemen cocuk kılo almaz zayıf dogar beslenmez dıe dusunuyor . ama ben calısan bır ınsanım sabah bulabıldıgım tek sey pogaca 2 tane pogaca yedıgımı dusunun hergun cocuk ne vıtamın alıcak bundan ama harbalıfe mamsında her cesıt vıtamın var vucudun alması gereken bebeklere bıle ıcırenler var bu mamayı sabah onu ıcıorum oglen canım ne ısterse hamur ısı ekmek tatlı abur cubur harıcınde herseyı yıyıyorum akşam tekrar 7 den once mama ıcıorum ara ogunlerdede meyve fındık yogurt sut ıle beslenıorum .70 ıle hamıle kaldım urunlere 1 hafta oldu baslayalı 68.20 olmusum kılo bıle verdım cunku vucudun fazla yagı var kılolu hamıle kaldım
herkesin bünyesi bir olmayabilir o yüzden söylemiştim ben. onlara zararı olmadı diye size olmayacağı anlamına gelmiyor. bende çalışan bir insanım ama sabahları evimde ekmek, peynir, yumurta yiyip çıkıyorum evden. simit ve poğaça zaten kilo yapar

selam bende yeni hamileyim garip bi sekilde acikmiyorum fazla ama midemde kötü degil. üstelik as ermiyorum ki hamile degilken daha cok canim biseyler cekerdi

Back
X