Ben sadece 2 kere yaptırdım birinde 59 ikincisinde 140 çıktı. bir hafta sonra yani adet tarihim 10 gün geçmiş olunca gidip keseyi gördüm. hayırlı olsun gözünüz aydın. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
iki gün arayla yaptırdım adete 3 gün kala adete 1 gün kala şeklinde. iki kat artması gerekiyor iki günde diyorlar ama %60 artış olması gerekiyor en az. çok fazla test yapıp kendimide bebeğide strese sokmadım ben. adetim 10 gün geçince doktora gittim. keseyi gördüm. mutlu hamilelik geçirmeniz dileğiyle
Kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun bebisleriniz size bir sorum olacak bnm bu ay yumurtlama akıntim oldu dort beş gün boyunca ve ben degerlendirdm o günleri üzerinden bi kaç gün geçti dün akşam peceteye koyu kıvamlı beyaz ve sarı arası renkte bildiğimiz krem gbi bi akıntı geldi. Sizce bu nedir iki uç gündür hafif karnimda ağrı hissediyorum bu gebelik olabilir mi nolurr bilgilendirin
kızlar bende dün öğrendim bthcg 106,76 ve adetim 2 gün gecikmişti bide bişey sormak istiyorum bu bayram rizeye gidicem otobüsle hamileliğime bi sakıncası olurmu
Kızlar merhaba öncelikle hayırlı olsun bebisleriniz size bir sorum olacak bnm bu ay yumurtlama akıntim oldu dort beş gün boyunca ve ben degerlendirdm o günleri üzerinden bi kaç gün geçti dün akşam peceteye koyu kıvamlı beyaz ve sarı arası renkte bildiğimiz krem gbi bi akıntı geldi. Sizce bu nedir iki uç gündür hafif karnimda ağrı hissediyorum bu gebelik olabilir mi nolurr bilgilendirin
Merhaba; 6 haftalik hamileyim , dun dr kontrolumuzde kalp atişlarinida dinleyebildik . Suan sadece 3mm boyunda ve okadar guclu kalp atisi nasil olabiliyor inanamiyorum Allah herkesin bebegini kucagina almayi nasil etsin insallah